rops

del media update

Rekomenduojami pranešimai

jau buvau nekarta prijunges savo xbox prie interneto.. pirma kart kai pajungiau iskart atsiupdatino.. bet avi failu vistiek neskaito, raso kad tipo reikia media update.. db va esu prijunges prie interneto savo xbox ir nezinau is kur gaut ta update... padekit pls ;] prie live neleidzia prisijunkt nes iskart praso credit card number... :///

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kam tu reginais su tikru amzium ? uzsiregink kad tarkim tau yra 25 metai ir neprasys to kreditines numerio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai puiku.as reginaus su netikru ir poto man jokiu family nesamoniu nemete.Ka zinau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaidynas krc... o gal yra kitoks koks budas padaryti update? pvz per pc acisiust, i cd irasyt... ;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima kazkaip prijungus HDD isimest is PC... nepamenu,kazkas is cia toki dalyka dare lygtais..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunti, įsirašai į bet kokį CD/DVD, įdedi į Xbox'ą ir viskas. Jungti HDD čia kažkokie paistalai, apie kuriuos nesu girdėjęs. T.y., net jei taip ir galima, taip niekas nedaro, nes galima įsirašyti paprastai į CD/DVD...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunti, įsirašai į bet kokį CD/DVD, įdedi į Xbox'ą ir viskas. Jungti HDD čia kažkokie paistalai, apie kuriuos nesu girdėjęs. T.y., net jei taip ir galima, taip niekas nedaro, nes galima įsirašyti paprastai į CD/DVD...

nu va,pasirodo yra dar paprasciau negu as maniau.bet pala,ar mes apie ta pati kalbam ? as kalbu apie media update,o ne apie pati gruodzio 4 update'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, aš kalbu apie tai, kad update galima įsirašyti į laikmeną (;)) ir taip update'intis... Aš taip dariau su backwards compability, su gruodžio 4...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ten anksciau kalbejau apie ta optional media update,kur is XBL atsisiuncia automatiskai .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, aš visus kokius man reikia update'us (o jų man jų, išskyrus backward'ą, nereikia visai) parsisiunčiu, įsirašau į CD-RW ir iš jo update'inu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del to updeito yra vienas dalykas, pati updeita galima padaryti ir is CD/DVD net ir is usb eina, bet yra viena problema pasidarius updeita filmu vistiek nerodys... nes updeite nera kodekai iterpti... o kodekus ikelti galima tik isardzius hdd ir pasijungus prie pc bet filmu ziureti vistiek deja negalesi ;) nes kiekvieni kodekai yra priskirti prie sau skitros konsoles.. o jei parsisiusim is interneto kodekus isikelsim ir hdd vistiek jums filmu nerodys nebent labai maza dali.. vienintelis budas yra prisijungti ir is live parsisiusti...

P.s: jei pvz jusu konsole yra baninta ir jus nusinesite savo hdd ir isidesi i nebaninta konsole ir parsisiusi kodekus tie kodekai veiks tik toje nebanintoje konsole parsineses namo ir isidejas i savo konsole pamatysi kad kaip ir nerode taip ir nerodo filmu jusu konsole...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip tj jo, sutinku bet manau del sventos ramybes daug kas noretu turetu tuos kodekus kad del viso pikto ir ant x'dezes galetu paziuret koki filmuka ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratau.. ;]] reik prie live prisijunkt... bet man bedos su tuo prisijungimu... as iskart tiesiai jungiu is pc istraukes laida i xbox.. pas mane be modemo... nu zdz.. gal tas nk nereiskia.. ;D bet vistiek as negaliu prisijunkt nes manes praso credit card number las 4 digits... dar yra kazkoks kitas budas, tipo reik savo hotmail pasta parasyt ir prisijunksi.. nu parasiau ir rase tipo kad netinka toks... daug nervu kainavo man tas jungimasis prie to live, ir veltui.. nes taip ir neprisijungiau... jus visi uz dyka prisijungiat... BET KAIP???? gal galit paaiskint? ;) man lb reikia to media update, nes per pc nepatogu ziuret man... ;//

Redagavo rops

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.