Reqwez

Best Graphics PS1

Rekomenduojami pranešimai

man tai geriausi prisiminimai su MGS1,SH1,Vagrant Story,GT1,2 ,ypac GT2 buvo isvis nerealus dalykas,cia nekalbu apie tuos prerended zaidimus,is ju gal geriausiai mane suzavejo PE2 ,RE3,Alone in the Dark,FF VIII

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia screenas darytas is kokio epsxe, nes matos filtruotas gfx plugin'ais...

edit: nemaciau, kad zemiau parasyta, kad su emu.. ;)

o siaip chrono crosas tai labai pavykes, grazus, losiau nemazai, bet viso neperejau, kazkaip numeciau :P bet grafika menu patiko.

beje, ar tik man taip atrodo, ar isties losiant ant PS2 konsoleje senuosius PS geimus, grafika prastesne, tarsi siurkstesne, ar cia jau akis mano islepinta :P ?

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matos ,kad crash geriausia grafika.(panasesne i ps2)

Redagavo Lucario94

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau Resident Evil 3, atsimenu tuos laikus kaip zaisdavau si zaidima :huh: Buvo mano geriausias ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ispudingiausia atsimenu man atrode Gran Turismo. Cia vienas is pirmu zaidimu, kuri maciau ant ps1. Ir dabar pamenu ta akimirka. Tada atrode kad tie automobiliai fotorealistiski, nors dabar ziuri ir niekaip nesupranti, kaip galejo toks ispudys susidaryt. Taip pat labai dideli ispudi buvo palikusi MGS grafika, kaip ir pats zaidimas. Apie FF ar RE, tai ne kalbu, juk ten dailininkai, kure aplinkas ir jos kaip grafikos net nelabai galima ivardinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Crash Bandicoot - linksmas zaidimais su vaikiskais personazais, net jei ir grafika siek tiek nusileistu kitiem mes paprasciausiai i tai neatkreptumem demesio... liuksiskas geimas, legenda :yes:.

2. Resident Evil 3 - puiki grafika.

3. Tekken 3 - mustyniu #1, ten pat ima ir #1 uz grafika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia screenas darytas is kokio epsxe, nes matos filtruotas gfx plugin'ais...

edit: nemaciau, kad zemiau parasyta, kad su emu.. :yes:

o siaip chrono crosas tai labai pavykes, grazus, losiau nemazai, bet viso neperejau, kazkaip numeciau :) bet grafika menu patiko.

beje, ar tik man taip atrodo, ar isties losiant ant PS2 konsoleje senuosius PS geimus, grafika prastesne, tarsi siurkstesne, ar cia jau akis mano islepinta :) ?

pakomentuosiu sena posta bet kadangi dabar isigijau ir pati psx vel !!! tai galiu sulygint kas kaip rodo psx zaidimus

tai va: mano manymu geriausia rodo psp,po to kaip nekeista eina ps2 manyciau,parinkus ps2 meniu psx textures Smooth,ir paleidus psx zaidima ,jis tikrai atrodo geriau negu isjungus ta rezima,o psx tai rodo viska taip kaip turi buti ir kaip turi rodyt

na ps2 as cia meginau pajunges per componenta,tai pakelia ir pacio ps2 vaizdo kokybe gerokai,bet vistiek savo mazam ekrane geriausiai psx zaidimai atrodo ant psp,kad ir kaip beziuret

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as kiek pamenu man didziausia tuo laiku yspudi sukele grant turizmo,dar kaiptik buvau gaves originalius kompaktus,berods du buvo,tada tais laikais ahujenas zaidimas buvo,o seip dar visai neblogos grafikos ant thps budavo bent jei kiek amenu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as kiek pamenu man didziausia tuo laiku yspudi sukele grant turizmo,dar kaiptik buvau gaves originalius kompaktus,berods du buvo,tada tais laikais ahujenas zaidimas buvo,o seip dar visai neblogos grafikos ant thps budavo bent jei kiek amenu :D

2 diskai yra GT2 , o GT1 vienas diskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CB3 Geriausia grafika. Net aky traukia visos gražios spalvos... O kitur labai jau Š***** atrodo... Net Tekkenas nuvylia... ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tekken 3, Smack down2, Grand turismo, RE2, Dino crisi2, Crash bandicoot 2,3. Sie mano geriausi games ant psx buvo. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.