Impaler

WWE SmackDown! vs. RAW 2009

Rekomenduojami pranešimai

Nenoriu nieko įžeist ar nuskriaust, bet didžiausia tragedija, čiuju geriau loščiau tą High School Musical ar dar kokį... Nė vienas RAW nepatiko kokį lošiau, kažkokios nesamonės išvis pieva. Vsio varau iš čia nes nervas kilt pradėjo. :D

Ne į temą

tu pamegintum TNA palost... sumusi su 4 kedem is eiles o tas iskart atsikelia, dauzai kol jo ten visas kunas (paveiksliukas) paraudonaves o tas per 1s atsikelia, uzpinint neiseina nebent finisher padaria ir tai nevisada pavyksta... WWE tikrai geresnis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Na, matai aš nelyginau dviejų games'ų, pasakiau, kad šito nejamam, nelošiam, nes mano nomuone jis yra lempa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu patikek cia ne tokia lempa kaip TNA impac :D

Ne į temą

nu patikėk aš tna nelošiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šito geimo aš jau senai laukiu. Mačiau lm'e jau yra siųstis, bet palauksiu kol jis išeis oficialiai (kaip ir visų geimų palaukiu oficialaus išleidimo) ir tik tada pradėsiu jį geimint.

OutSider, jau žaidei?

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

durnas kls bet ar bus jis isleistas ant ps2 ??

Bus. Also Available On: PlayStation 3, PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, Nintendo DS, Wireless

Šito geimo aš jau senai laukiu. Mačiau lm'e jau yra siųstis, bet palauksiu kol jis išeis oficialiai (kaip ir visų geimų palaukiu oficialaus išleidimo) ir tik tada pradėsiu jį geimint.

OutSider, jau žaidei?

Ne, dar siunčia :D Bet iš visos informacijos, kurią susirinkau, turėtų būti vienas geriausių SvR serijos žaidimų :D

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu nieko izeist tai tik mano nuomone. Man atrodo kad sitas zaidimas visiskas s... Kaip ir pati laida nematau as ten nieko gero nu nzn esu kazkoki wrestlinga zaides gal ir nieko bet po keliu dienu atsibosta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, dar siunčia :D Bet iš visos informacijos, kurią susirinkau, turėtų būti vienas geriausių SvR serijos žaidimų :D

Komandinės kovos turėtų būti tikrai geros, bet jau iš treilerių susidariau tokią nuomonę. Ech, greičiau ta lapkričio 9d. ateitų... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu nieko izeist tai tik mano nuomone. Man atrodo kad sitas zaidimas visiskas s... Kaip ir pati laida nematau as ten nieko gero nu nzn esu kazkoki wrestlinga zaides gal ir nieko bet po keliu dienu atsibosta.

Aš tai nesuprantu, ko jūs tada čia lendat apskritai su savo tokiom nuomonėm? Tas pats, kad aš įlįsčiau į, pvz., NBA 2K9 temą ir verkčiau, koks š****** žaidimas, nes man nepatinka krepšinis....

Tai ir taip aišku visiems, kad tie, kam nepatinka wrestling'as šio žaidimo nežais ir jis jiems nepatinka. Neverta flood'inti, ir taip aišku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Komandinės kovos turėtų būti tikrai geros, bet jau iš treilerių susidariau tokią nuomonę. Ech, greičiau ta lapkričio 9d. ateitų... :D

Ne į temą

Tai tu prie live prisijunges,kad lauki 9d.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai tu prie live prisijunges,kad lauki 9d.?
Ne į temą

Nebutina prisijungti, vistiek jie mato ar tu loši, ir ką loši, bei kada loši :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš specialiai dashboard'o update nedariau, nes kelios dienos po oficialaus žaidimo išleidimo išeis Downloadable Content... Kažin, ar mokamas... Turit kas nors Microsoft Point'ų?

Ne į temą

Nebutina prisijungti, vistiek jie mato ar tu loši, ir ką loši, bei kada loši :D

Ne į temą

Mato, kai prisijungi prie live, kaip kitaip jei pamatys?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš specialiai dashboard'o update nedariau, nes kelios dienos po oficialaus žaidimo išleidimo išeis Downloadable Content... Kažin, ar mokamas... Turit kas nors Microsoft Point'ų?

Ne į temą

Ne į temą

Na aš kartais prisijungiu prie live parsisiųst geimų demo. Kaip nors išgyvensiu 5d. Bet va kai išeis EA Skate 2, tai nežinau ar iškentėsiu bent 1d., jei anksčiau nuleakins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Nu jo logiškai pagalvojus nesusiveda, bet tai kaškas šnekėdavo,kad pagal gaunamus achievmentus, bet jų irgi tikriausiai be live nepamatytų, nebent po to jai ką tikrina ir pamato kad buvo žaista ankščiau išleidimo datos...Vienu žodžiu pasimečiau :D

P.S Jo aš ir norėčiau išbandyti Dowloadable Content tik velniai kainuoja 1100 Ms pointų atrodo, o aš jų neketinu pirkt, gal kas nuetkins :D

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.