Deagle

Warriors Orochi

Rekomenduojami pranešimai

niekaip as tu rpg neperprantu, nelimpa man jie nors tu ka.

nepavadinciau sito zaidimo geru rpg :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as jo isvis rpg nepavadinciau,kad i actiona ikista rpg elementu tai man jis tikrai netampa rpg,ir aplamai ant psp ne tokie rpg kuriami kokie buvo ant ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as jo isvis rpg nepavadinciau,kad i actiona ikista rpg elementu tai man jis tikrai netampa rpg,ir aplamai ant psp ne tokie rpg kuriami kokie buvo ant ps2

As tau pilnai pritariu del action kazkodel jo man cia per daug :huh: kaip rpg geimui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matos žmogus net nežaidęs šio game, arba net nesupranta ką reiškia terminas "Role Playing Game"

Warriors orochi yra priskirtas "Beatm'Em'Up" žanrui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na seip nzn..pazaidziau pas save ant pc ir net nenoriu lost ant psp, teksturos tai nieko baisaus bet kad nesneka officeriai o tik dialog box rodo, beto labai tamsus lygiai, ant pc pasilikau lost su savo pultu kainavusiu 100LT xD ant psp geriau koki crisis core lost

BET TikRAI PATARIU PAZAIST KITIEM NES GEIMAS TAI GERIAUSIAS VISOJ WARRIORS SERIJOI xD

Redagavo dwesk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nzn losiau as sita tai jis toks mazdaug eik ir kapok wisus slabakus... (nu tik su officer reikia pavarkt)... pasiekiau 1000Kill ir buvau padares neatsimenu ar 370 ar 470 combo.. beto tokiu pat (ar labai panasiu zaidimu) yra gan daug(turiu galvoj kad beveik niekas nepasikeite taip kad rimtai wertetu lost kitas dalis)... wa pvz sitas pats ir dinasty wariors.... (losiau ant psp) bei dar wienas kazkoks... lygtais samurai warriors

manau sitas zaidimas gal ir wertas kokio nors wakaro bet tikrai ne wietos desktopo centre (kalbant apie PC wersija), o psp tai weltui svaistoma wieta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas tiesa, kad ant Warriors Orochi mažai pasistengė kurdami, nes pvž koks nors Samurai Warriors 2 tai jau tikrai kažkas kitko buvo su kaikuriom naujovėm, šis game šiaip ant bajeriaus.

Ir ..na taip daug priešų kapoji, bet pirma bandykit ant "Chaos" režimo palošt, tada jau sunkiau bus ir daugiau reiks pasistengt (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.