Libra27

PS3 DNS error

Rekomenduojami pranešimai

Keleta dienu nesinaudojau savo PS3,po to isijungiau COD4 palost...Tam reikia prisiregistruoti.Kelias valandas inirtingai spaudaliojau mygtukus stengdamasis ir tikedamasis,jog vis tik pavyks,bet po sekmingo IP patvirtinimo,network connection testas baigdavosi FAILED...This is a DNS error...Pradejau Googlinti,bet nieko konkretaus neradau.Jungiu per WIRED ir visus adresus patikrinau.Neturiu ROUTER'io,todel visada kaisioju is PC i PS3.Anksciau keleta kartu yra taip buve,jog neprisijungia,bet po keletos Network connection testu pavykdavo,o dabar ragas.Per USB padariau 2.20 update,bet nepadejo.Jau beveik pasiduodu...Gal kas turite minciu?Gal dabar kazkas vargsta su sita problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusiprik pati pigiausia routoriu su DHCP, nes PS3 sunkiai susisneka su DNS jam lengviau per DHCP. Plius nebreikes kaisioti tu kabeliu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau ir pasijungiau.Viskas puikiausiai veikia.ACIU :D Bet kaip padaryti,kad butu NAT Type 1???Padekite,as jau kazkur netoli...Labai prasau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmones man tas pats su psp , gal kas pasiulysit koki nors pigu routeri su DHCP ??? As La Fonera bandau pajungti , taigi man reikia paprasto , ne wireless routerio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau ir pasijungiau.Viskas puikiausiai veikia.ACIU :) Bet kaip padaryti,kad butu NAT Type 1???Padekite,as jau kazkur netoli...Labai prasau :)

Cia jau kalbeta apie ta NAT Type kelis kartus, naudokis paieska, as pats ne vienam postie apie tai rasiau.

zmones man tas pats su psp , gal kas pasiulysit koki nors pigu routeri su DHCP ??? As La Fonera bandau pajungti , taigi man reikia paprasto , ne wireless routerio

Ziurek D-Link arba Linksys, abu yra sh. kruva bet visi namu routoriai yra sh net neverti routoriaus vardo, tikrus routorius gamina Cisco taciau jie ne namu vartotojams, ju dukterine firma Linksys gamina namu vartotojams...Dar maciau atsirado Asus tai nzn kaip jie :/ any good? ciuju ne. Visi kiti pinpongu gamybos yra problemu saltinis.

Redagavo VirusX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.