Rekomenduojami pranešimai

Nu mane tiesiog juokina tie žmonės kuriems SH: Origins pasirodė baisus :) Man jis nu buvo šiurpokas, bet kažkodėl daugiau toks action .. nežinau ..be japoniško siaubo.

Dar kartą pasiūlysiu pažaisti Haunting Ground arba Fatal Frame kurią dalį ..tai tada jau kampe drebėsit xD

Man asmeniškai po JRPG geriausias žanras Horror tai aš labai daug jų žaidęs esu (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na zaidziau siaip visai nieko zaidimas tik vienoj vietoj pastrigau ir pasidare baisu tai nuo to laiko ir nelabai zaidziu ji bet reiks vel grizt ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va va blindside yra teisusu japoniskas siaubas yra siaubingiau uz siauba ziauriai baisus tas japoniskas siaubas ;) paziurejau pagieza 1 antros neziuriu baisu ;) japonai pavaro ;) beja Haunting Ground dar nieko is traileriu bet jau Fatal Frame gal nea net nebandysiu baisus tiek grajai jei man ta silent hill baisus tai isvaizduoju kas butu per fatal frame ;)

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau tikrai, JAV010..

Tau patarčiau palošt tikrai Fatal Frame, bet jau paeitum tris žingsnius ir nustotum lošt.. ;)

Gal kas žino kokių dar baisių siaubo žaidimų, nes po Origins kaip daugiau siaubiakų ir nelošiau :/

Haunting Ground .. nieko? ;)

Nejuokink žmogau, ..na aš žiūrėjau YouTube tai šiaip gero gameplay video neradau, bet tu tik pabandyk tą geimą ..tik pabandyk. Baisiausia yra tai, kad VISA PILIS vyksta real-time ..ta prasme nė vieno loading screeno nepamatysi, viskas jau atloadinta, tad priešai vaikšto po kambarius ir gali su jais susidurti.. >_> baisus yra toks didelis monstras Debilitas kuris nori pasisavintį pagr.char kaip lėlę .. ><

Na, bet nekalbant apie tai .. Origins buvo gana baisokas retkarčiais, bet senieji Silent Hill man buvo baisesni (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikalinga pagalba:

sillent hill origins psp, nesuprantu uzduoties su skalbimo masina. t.y. zenklu ant jos. help

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten reikia paziurėt pagal valandas wa kaip čia parašyta :

8 o'clock (low spin, circle with a dot in it)

4 o'clock (60 degree wash, water with two dots in it)

10 o'clock (drain, square with squiggly lines and down arrow)

1 o'clock (pre-rinse, square with arrow and dot)

Gausi Kleopatros kambario rakta :D

O taip tai patarčiau paieškot walkthrough internete , jei anglų įkerti , tai nesunku bus suprast xD

pats pagal juos perėjau šį žaidimą :D

bet pagal juos to wiso žaidimo nepatariu perėjinėt , nes greit atsibos, ir bus nebeįdous :) :)

Redagavo Dorganaso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip ten su kalendorium? randu vienoje vietoje skyle matau 500 kambaryje kalendoriu, jame pazymeta 12 diena, matau kad yra 29 dienos tad turbut tai 2 menuo.... na zodziu nlb suprantu sia uzduoti, gal padesit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip ten su kalendorium? randu vienoje vietoje skyle matau 500 kambaryje kalendoriu, jame pazymeta 12 diena, matau kad yra 29 dienos tad turbut tai 2 menuo.... na zodziu nlb suprantu sia uzduoti, gal padesit :)

nu wa, Impaler ymete link`a kur yra zaidimo perejimo gidas :)

dabar turetu but daug lengviau zaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va origina perejau, o kazin yra daugiau daliu silent hill skirtu psp konsolei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va origina perejau, o kazin yra daugiau daliu silent hill skirtu psp konsolei?

nu kolkas tai dar nera ;) bet tikekimes kad greit bus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vienintele dalis, kuria teko zaisti ant PS is visu Silent Hill'u. Perejau visa. Patiko. Iki pilnos laimes pristigo kaip jus cia visi vadinat „japonisko“ siaubo. As sakyciau itampos. Ir intarpu prasmingesniu. Patiko keli momentai kai slampinejant koridoriais ekranas pradedavo mirget ir pradejo kalbet Travis motina. Misles taip pat buvo gan idomios, viena is idomesniu su ta lele arba su tabletemis, teko net ant lapelio susirasyt informacija, nes taip lengviau issprest misles ^^. Kazkokia nesamone padaryta su nesiojamais seifais, rasymo masinelem ir 10l talpos alkoholio buteliais. Nu kazkaip nelogiska. O del luztanciu ginklu, dauzymo kumsciais ir X spaudinejimo (kai tave uzgriuna sesele pavyzdziui) tai man patiko. Pati istorija kazkokia nezinau... nekabinanti. Visai nesujaudino. Pabaiga taip pat padaryta, regis skubotai, lyg nespetu. Tai tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neperseniausiai pamačiau tokį video kuris yra iš prieš tai šį žaidimą kūrusio Climax padalinio iš Amerikos. Žaidimas šiuo atveju pagal mane išėjo dar geresnis nei šiame prototipe. Climax UK tik pagerino šią SH dalį.

O čia, kaip galėjo būti PS3 versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.