Impaler

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Rekomenduojami pranešimai

nu moka moka,bet neilgai jis gali plaukt,ir ne per greiciausiai(arba as nezinau kaip padaryt kad jis ilgiau galetu nenuskendes isbut)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manes kazkaip netraukia sis zaidimas, nes GTA VC man nelabai patiko, tai nemanau, kad VCS irgi patiks. Tai pasakykit ar tikrai verta siustis, nes gaila VERBATIM'u kazkaip :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perejau as irgi gta vcs man cia praejo radijas :) prisizvengt galima turbut geriausias is visu gta dar cia buvo keleta nauju dalyku kur ankstesniuose gta nebuvo ir dar didelis + kad moka plaukti beto misijos pakankamai ydomios

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man jis labai idomus nes yra naujoviu kad savo bizni gali kur su kitom gaujom kariaut ir misijos isdomesnes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat įsirašiau ir aš :D Reikės išbandyti, nes kaip matau komentarai neblogi :D Šiaip biški žaidžiau, tai patiko :D Radijas tikrai labai geras bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ahem.. san andreas dar toli iki VCS? Na pažiūrėkim, vcs ..nu neblogas, plaukiot gali bet lyg ir nerti ne.. nu nžn, paskiau, negali nueit pavalgyt kurnros, negali susorėt, nekyla respectas, negali išmokti skirtingų kovos menų, mepas nėra per daug didelis, toks pats miestas kaip VC tik kelios naujos kabinos pakabintos, rūbūs gali tik "setais" keisti.. oho tikrai geresnis.

VCS niekad nebus geresnis už SA, nes vcs buvo skirtas PSP konsolei, man tik patiko kad čia "shade'ai" ir "lightningai" geri - daugiau nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, beabejo, San Andreas yra daug labiau ištobulintas ir ten daug daugiau visko prigrūsta nei Vice City/Vice City Stories, BET asmeniškai man, SA atsibodo daug greičiau, nei Vice City. Vice City perėjau 5 ar 6 kartus, man jis nepabostas, nes pats žaidimas - nors ir nėra visokių respect'ų ir t.t. - kabinantis, įtraukiantis belekaip. Apie Vice City Stories kolkas taip pasakyti negaliu, nes dar tik neseniai sumečiau porą misijų, pasirodė įdomu, žiūrėsim kaip toliau bus. Tad asmesniškai man, Vice City/Vice City Stories yra pranašesnis už San Andreas, būtent tuom, kad kurėjai sugebėjo padaryti taip, jog žaisti galėtum ne vieną kartą, dieną ir naktį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nžn gal gal kamnors kliūna kad čia siužetas toks "juodaodiškas", aš tai daug daugiau SA lošiau nei VC, per SA bent gali iš miesto į gmtą ištūkt ir t.t nu tyngiu čia vardint, aišku jis pranašesnis, bet man visvien SA geriau, nors VCS misijos gal ir įdomesnės bet jų mažiau.

Per SA man dar įdomu kad gali dviese lošti, įdomu visai su draugu laužyt įstatymus. (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu čia kiekvienam savaip, aš tai daugiau SA žaidžiau nes ten daugiau ko galėjai atlikti ..reikėjo MAX kovos menus ištobulint ir t.t

O VCS perejau visas misijas ir užemiau visus tuos verslus ir kažkaip daugiau jau ir nebelošiau nes nebemačiau ką ten daugiau galima nuveikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jums sitas zaidimas? man tai visai nieko kolkas dabar labiausiai patiko su robotu ta misija o jum? :) Ir dar noreciau paklausti ar eina modint gta vcs pvz kaip gta sa ar gta vc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai predejau zaist,sunkiai priprantama prie valdymo,ypac saudimo metu,grafika isvis mane subaugino,perejus is PC i PS2 grafika labai skiriasi,kazkaip viskas susilieja,negaliu isigilin i zaidima,nors ir esu GTA fanas! Galima sakyt kad PS2 pirkau vien del GTA series zaidimu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.