trinchiuz

Gidas: KAIP IPISTI I MEDI.

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Jums reikės:

Draugo Audi 80 be ABS

Posukio

Medžio

Siek tiek sniego

Greicio

Alaus

Tai va, su salyga, kad pries kokias geras 3h pokstelejau draugo masina i medi, tai sumasciau parasyti cia kad bent kiek atslugtu ir jausciaus ishsipasakojas, nes gruzas jama nesveikai.

O viskas prasidejo nuo to, kad sode atsikelem po baliaus ir sugalvojom nuvaziuot alaus ant pachmielo pasiimt. Nuvaziavom iki parduotuveles, pasiemem alaus, mineralinio, bet draugelis dar pricesino palekt pasidraskyt, tipo zino vieta. Nu tai nuvarem, papokstavom su rankiniu, vaziuojam RAMIAI link sodo musu. Vaziuoju vaziuoju, nepilnai 50, posukis LABAI lekstas, gyvenime nepagalvosi, kad galima neisvaldyt ar ka, prisistabdau pries posuki ir stabdydamas jauciu, kaip masina slysta nevaldoma (jausmas nepakartojamas, kas jautes, tas zino). Vairas graziai susuktas i kaire, o masina eina tiesei. Na nieko tokio, masina pagavo neslidaus kelio, pradejo sukt. O kai suko, tai maza nepasirode. Nespejau atitiesint vairo ir pokstelejau i medi. Visi sveiki, viskas ok, spejau neblogai pristabdyt. Bet smugis buvo nemenkas, jei net salone esanti detuve kur tarp priekiniu sedyniu buna nuo smugio isluzo ir isleke i prieki. Nemaniau gyvenime, kad savo pirmaja avarija padarysiu butent taip. Masina nelabai baisiai atrodo. Buferis, lempo sveiki, pasiraitojas kapotas, prakirstas radijatorius. Dabar reikes pinigus, kuriuos buvau atidejas subui kisti i remonta. Nesmagus jausmas. Ypac kai masina ne mano.

IŠVADA: visada ivertinkit su kokia masina vaziuojat (ypac jei ne su savo). Visa gyvenima vazinejau su masinom turinciom ABS ir tikrai nemaniau, kad be ABS masina gali tapti tokia nevaldoma. Ivertinkit net menkiausia posuki. Maniskis papuole tikrai menkas, bet uzteko trupucio sniego, kad pasekmes butu nesmagios. Ir nevaziuokit ryte alaus ;)...

Galejau dar foto padaryt, butu pilnesnis gidas, bet tiek jau to ;)...Kol parasiau visai net ir nuotaika pagerejo ;)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kaip supratau tau draugelis pasiule paraizyt. tai pagal viska jis pats kaltas del to kad tu ilekei i medi, nes juk pats siule. bet kas butu jei butu.... nereik vaziuot alaus rytais ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Heheh ;) nu negalvojau, kad toki "gida" playmanijoj kada ishvtsim ;)

Uzjauciu, tikrai nekox tuso finalas.. ;)

Aciu Dievui rimtu avariju neturejau, tokiu vos vos plaukas iki nelaimes variantu yra buve "n" kartu.

Tas jausmas kai mashina slysta irgi esu patyres lygiai kaip ir tu pats, vairas iki galo susuktas o masina lekia tiesiai tiesiai ;) adrenalinas neprastai plusteli ;)

Sekmingai tau ten su finansais ir t.t.!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekuj uz palaikyma...Su finansais biskuti sikna man, bet kaip nors jau ten. Reiks reklama bizniuko isidet cia, gal pagyvins klientura ;)

O del to kas butu jei butu...Siaip isvis as turejau su kitais anksciau isvaziuot...Bet drauge uzleidau nes labai namo norejo :/ ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzjauciu, svarbu kad visi sveiki o litu gausi kaip nors ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man su izu kazkas panasaus buva .... ;)

Kada nors imsiu toki kur ant avataro uzsimetes ;) gal ... ;)

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai tau dar pasiseke, kad tik pokstelejai i medi :D

Sia ziema po naujuju as lygiai tokiomis aplinkybemis apsiverciau su savo Peugeot 306 :D

Seip isgyvenimas idomus, bet per kisene kerta smarkiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ABS mazai ka gelbeja kai yra slidu ir kai slapia. Yra man buvusi panasi situacija, vaziuojant is Kretingos ir lipant ant to tilto Palanga-Klaipeda, ten toks nevaikiskas posukis, tai pajauciau kaip gala pradejo nesti ir stoviu beveik sonu, tai susukes vaira gaza padaviau, o ne stabdziau, buciau stabdes buciau ir nukrites nuo to slaito. Tavo atveju manau reikejo rankini patraukti ir iki dugno gaza spausti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia geras gidas :) ale fotkes masiniuko tikrai butu idomu pamatyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikejo reikejo. Ale uzsisnekejas labai jau buvau, be to pachmielas kankino tai niekaip tada i galva tokia mintis nesove :)...Ryt / poryt tureciau suzinot kiek per kisene man viskas atsieis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmiausia ismokti vazineti reik, ciuju pirma pasuki pradejai imti, tik tada daejo pristabdyti, del to ir susiskersavai .....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekaltink tos masinos del ABS neturejimo, ne stebuklas tas ABS, tuo labiau ziema. Viska igudziai masina valdyti lemia. O jei stabdzius uzspaudes ir vaira susukes tikejaisi, kad posukis stebuklingai issims, turiu tave nuvilti - tokiu stebuklu nebuna :thumbsup4: Tokiu elementariu dalyku teorijos dar teises laikantis moko, aisku sunku tai pritaikyti kritinese situacijose neturint pakankamai praktikos. Tokiais momentais svarbiausia islikti ramiam, nepanikuoti ir greitai bei apgalvotai pasistengti masina nukreipti ten, kur jai ir tau geriau butu :thumbup: Kaip ir sakiau, su praktika viskas. O tau linkiu nesiparinti per daug, gali dziaugtis, kad ne apynauja masina supylei :mml: Sekmes :)

Edit: Tik dabar pamaciau, kad beveik metu senumo tema kazkas prikele.

Redagavo Manic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.