blindside

Problema su ps2 diskasukiu.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, šiandien norėjau palošti Xenosaga Episode II, bet kai paspaudžiau, kad suktųsi diskas, tai kažkaip neužsidėjo ..išėmiau diską ir ką pamačiau:

Nuotrauka

Žinau, kad visi greičiausiai sakysit "Eik pas meistrus". Tą aš žinau, bet galvoju gal kam yra taip buvę ir gal galit ką pasiūlyt be didelių procedurų?

P.S kaikurie games užsideda tik per didelius vargus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prasta nuotraukos kokybe nieko nesimato, neina suprast kas nutiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kad kiek as supratau is tos foto tai geltona juosta nutrukusi nes pas mane tai ji kitaip eina nei pas tave bet nzn tiksliai nes nelabai jau ir nusimanau apie tvarkyma ps2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai daugiau nuotraukų apibūdinančių padėtį. Geltona juosta ne nutrūkusi, o kažkur įstrigusi ar kaip.. bišk bandžiau kažką traukt bet bijau išvis sugadint :)

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Tai bus kokių pasiūlymų, nes man atrodo tokią nesamonę ir ranka galima sutvarkyt.

P.S žinau, kad mano ps2 dulkėtas galit neminėt ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurejau pas save ir ziuriu kad tos juostos pas mane isvis nera nu bent jau nesimato tikriausiai islindo is kurnors

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atidarius PS2 slim dangtelį, lazeris turi gryšti i pradinę padėtį, tokia kaip - CD/DVD dedamas prieš žaidžiant.

Iš nuotraukų matau, kad lazeris užstrigo?

Aplamai ar dabar lazeris vaikščioja? :D

Redagavo rpm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kol ps2 turejau ir kazkas panasaus budavo kartais uzstrigdavo lazeris ir nepareidavo atgal, as paprasciausiai isjungdavai is elektros, ir kai jungdavosi jis sugryzdavo i vidury, galetum pabandyt su ranka biski nestipriai lazeri bandyt patenmt gal kur nors biski uzsikabines i rnepareina... tik zinoma jei silpnai traukiant nesitrauks tj ant jegos netrauk tik :D

ps. kai man taip uzstrigdavo ant lazerio uzsidegdavo raudona lempute..

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lazeris veikia, tik silpniau, kai kurie geimai strigti pradėjo.

Bed dar štai nuotrauka:

Nuotrauka

Lazeris buvo apačioje, bet kai uždedu game jis nueina į patį viršų ir juosta sulilygina. Tipo taip ir turi atrodyti vidus? Nes aš neatsimenu, gal kas nueikit ir į savo ps2 pasižiūrėkit arba jei galit kokią nuotrauką padarykit.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau pas tave biski ta juosta islindusi va mano variantas.

P.S. sorry uz kokybe viskas daryta telefonu.

Ps2.rar

Redagavo baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tau tuo metu kai buvo juosta islindus ant lazerio nedega ta lempute kur ant lazerio raudonai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane taspats budavo , ir neskaitydavo tada disku , paprasciausiai paimk ta lazeriuka ir nustumk jai vel taip atsitiks daryk tapati , man taspats buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau pas tave biski ta juosta islindusi va mano variantas.

P.S. sorry uz kokybe viskas daryta telefonu.

Kokybė okai, na ačiū Baikai, kad parodei saviškį, tai man jau dabar ramu, kad lyg ir viskas taip turi būti. (:

Ar tau tuo metu kai buvo juosta islindus ant lazerio nedega ta lempute kur ant lazerio raudonai?

Ne.

Kągi, daugiau nebandysiu nieko daryti, nes man su ta juosta pirmąkart taip buvo, bet kaip lyg ir viskas jau susitvarkė, na ..tik kelis games kažkaip blogai nuskaitydavo pradžioje, bet dabar jau ir gerai (tikiuosi)

Ačiū visiems už pagalbą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tai juostai pvz matos tik kad kazko lazeris iki priekio neatvaziuoja pastumiu su ranka ir veikia tada ir sau paskui atgal nuvaziuoja :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar draugelio ps2 slima ardziau, ta juosta atsokusi taipogi buvo, tai ja priklijavau kaip ir turejo buti originaliai priklijuota :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.