tautvas12

1600 ms points, gold membership nemokamai!

Rekomenduojami pranešimai

http://www.prizerebel.com/index.php?r=164445

r=164445- kartais r sutrumpinta nereiskia referral(ar kaip ten..) ?

Kazkodel as jauciu sitoje nuorodeje uzslepta reklama t.y. bandyma greiciau uzsikalt tasku :)

Kazkoks g*****... atsisiunciau IP hider hidinau ip, bet man raso kad tio jau reginausi saite, t.y. kazkas mano regionu jau reginosi... xujnia...

Redagavo Turbo007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

but uzjbys jeigu kas parytu amerikos IP ir PROXY kad mums nereiketu cia speliot ir svaistyt laiko, beto ant tokio dalyko tai manau reiketu net XBOX antra accounta susikurt.... safety first

o ir beje :blink:

Nuotrauka

seip darykim taip: as pazesiu ar veikai cia viskas, po to jeigu veiks tai parasysiu pilna gida kaip pasijungt it kaip ten ka daryt :) tai cia iki kitos savaites manau tikrai butu

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu cia jei neturit ka veikt sitas daigtas pravers, tikrai geriau nei litus moket. susikuriat nauja e-mail (spamo bus labai daug) einat per koki usa proxy (labai daug uzimta reikia bandyt kol rasi laisva) as naudoju proxy.org. as per 1-2h susirinkau 1,45pts, 8pts=1men goldo, 20=3men, 45=12men. manau taupysiu 12men nes labiausiai apsimoka. jei kam padejau davai parefinkit(man papildomai prides 20% jusu surinktu tasku ;))

Nuotrauka

pildyti padeda firefox addonas fireform (vienu mygtuko paspaudimu uzpildo visus laukelius) ir fakenamegenerator.

PS jei norit bandyt tai turit moket anglu kalba ir nebut bato aulu. jei anglu nekertat - nebandykit.

Redagavo SpirgiuZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

but uzjbys jeigu kas parytu amerikos IP ir PROXY kad mums nereiketu cia speliot ir svaistyt laiko, beto ant tokio dalyko tai manau reiketu net XBOX antra accounta susikurt.... safety first

o ir beje :D

Nuotrauka

seip darykim taip: as pazesiu ar veikai cia viskas, po to jeigu veiks tai parasysiu pilna gida kaip pasijungt it kaip ten ka daryt :D tai cia iki kitos savaites manau tikrai butu

Butu puiku jeigu pilnai viska aprasytum jei veiks butum saunuolis ir respect for you :D

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deje beje.. bandziau as ta saita.. seip pavyko pasidaryt amerikietiska IP su PROXy, bet viskas baigias tuo kad nelaoadina puslapiu..

bandziau ir su proxy.org ir hidemyass.biz ir tt.. buvau parsisiuntes ir IP hider... nu tai sakau vienas is dvieju arba randates neten arba neloadina.. nu karta buvo kad pavyko, bet neisejo teisingo amerikeitisko adress ivest tai neleido toliau eit >:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deje beje.. bandziau as ta saita.. seip pavyko pasidaryt amerikietiska IP su PROXy, bet viskas baigias tuo kad nelaoadina puslapiu..

bandziau ir su proxy.org ir hidemyass.biz ir tt.. buvau parsisiuntes ir IP hider... nu tai sakau vienas is dvieju arba randates neten arba neloadina.. nu karta buvo kad pavyko, bet neisejo teisingo amerikeitisko adress ivest tai neleido toliau eit >:D

Jo man lygiai tas pats, taip, kad teks moket uz MS points :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo man lygiai tas pats, taip, kad teks moket uz MS points :)

Arba varyt i USA arba UK gyvent :) .

Beto ... is kur jus gavot ip hider license key ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as lygtais is two-cows siunciausi... tai tik demo ir turejau

kelais dienas pabandziau ir pilnai uzteko, sitas nekiek nepadeda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per proxy.org as ejau is eiles visus usa proxy apie 30-40 perejau kol radau neuzimta, greitai dirbanti proxy. bet siandien nesiseka rast tu offeriu geru :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip sitas dalykas tikrai veikia , netik sitas bet dar ir pvz rewards1 ar gaminglagoon ... Is pagrindiniu ... gerai tiems kas gyvena USA ar UK :) . Jeigu rastumem koki gera buta atlikt offerius tai pasidalinkim cia chebra :) . Visi norim free stuff :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasidalinu savo budu:

paskaitot ka auksciau parasiau parsisiust ten fileform ir tt. einat proxy.org pasiimat usa proxy ir bandot registruotis - jei raso kad netinka account arba jau sukurtas toks bandot kol pavyks uzsiregistruot. man 30-40 praejus proxiu pavyko gana greita rasti kuri dabar naudoju. nelabai as cia moku tuos dalykus bet 6 offerius padariau ir turiu 2.5pts per 2 dienas. menesiuka ar du padirbsiu po valandzike i diena ir turesiu gal apie 40-50 free pts. gal dar daugiau nes kiek ziurejau youtube, skaitinejau, tai profai po 20-30pts per valanda. sarasas kurie offeriai man pavyko:

IRC: Black Macbook Air 3/23/2009 18:06PM

Nicoderm CQ 3/23/2009 17:30PM

SnapDollars 3/23/2009 14:31PM

Taltopia 3/22/2009 17:48PM

GRP: ToysRUs 3/22/2009 17:43PM

IM: Win a Cruise (US) 3/22/2009 17:38PM

su proxy.org labai sunku daryt nes labai daug neveikia del to kad java netaisyklingai kai kur veikia. geriausia bandyt po 0.1-0.5taskus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl MS Points, tai verta šitais dalykėliais užsiimti. Bet dėl XBL GOLD'o, tai tikrai ne, kai jis kainuoja vos 110-120lt 13 mėnesių.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl MS Points, tai verta šitais dalykėliais užsiimti. Bet dėl XBL GOLD'o, tai tikrai ne, kai jis kainuoja vos 110-120lt 13 mėnesių.

nu jo.. xbox goldas nera toks jau ir brangus... BET MS POINTS TAI REIKIA jau cia bandyt!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na padedant Spirgiuz komentarams uzsiregint pavyko. Dekui.

Dabar kita problema:

offerius padarau, bet tasku uz juos negaunu. gal zinot kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.