tautvas12

1600 ms points, gold membership nemokamai!

Rekomenduojami pranešimai

sveiki... gal galetumet man kuo detaliau paaiskinti ka reikia padaryti, kad prizerebel galvotu, kad tavo ip - is USA? nes man niekaip nesigauna.

didelis dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ten idomiai taip, kodel 1600ms points yra tik tarp View Available Prizes, o tarp offers nera?

siaip viskas ten aisku,uzsikali 20 tasku ir gali pirkt tuos ms points,tik va man niekaip neveikia normaliai interas pakeitus IP,arba as niekaip nerandu tinkamo proxy kad normaliai veiktu,o trasku tai labai reiktu,noreciau Forza2 masinu nauju,dabar su nauju packu kur atsirado

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš ir žiauriai norėčiau naujų halo arenų ,bet kai pas mane zebra netas niekaip man ten neina tas su,iktas netas neveikia kai pakeičiu ip..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia programa naudot kad ip pakeistu nes as jokios nerandu

tai gi pirmas postas nuoroda yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsireginau as ten sapudiu tuos avaivable offers ten tokia nesamone ten ta viena uzpiltyd nzn keik uztrunka krc tiek visko pildyt tiek daug informacijos vest visiska nesamone cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip gali but saugu po belekiokius tinklapus vaiksciot cia virusynas ir zmones apgaudineja su tokiom nesamonem

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaskada cia meginau kai pasirode .. mane ir dankrata atrodo is baino.. surenki taskus jau pasimsi ir isbanina .. you not from usa..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaskada cia meginau kai pasirode .. mane ir dankrata atrodo is baino.. surenki taskus jau pasimsi ir isbanina .. you not from usa..

Ne į temą

tave ir domiuz isbanino ;D as norejau bandyt bet parasei kad isbanino tj nebandziau ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kad raso ant to 1600 pointu This Code Only Works For USA Region

krc is daugiau nei puse proxy neradau tokio kad ileistu i saita nu 1 radau bet kaip parasai emaila ir spaudi tipo toliau ir neuzkrauna meta 404 ir pan

Redagavo lietuvis212

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.