tautvas12

1600 ms points, gold membership nemokamai!

Rekomenduojami pranešimai

turi ateit per apie 2 dienas

na jau apie 4-5 dienas praejo ir nieko. gal as kazka netaip darau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ka daryt kad uzpildytu visus laukelius iskart o ne po viena atskirai?

Ne į temą

Jau susitvarkiau.

Man tai daznai meta errora b***** uzknisa.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jau apie 4-5 dienas praejo ir nieko. gal as kazka netaip darau?

uzsipisimas per proxy.org. geriausia ip hider dirba uzsiregini per proxy ir su ip hider darai offerius, nes as kaip dariau tai 80% duoda su ip hider o su tuo proxy.org isvis is 20 offeriu uz 1 duoda tik. naudokit 3dienas ip hider geriausias budas. as 4pts surinkau ir baiges nes per velai pradejau :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su ip hider'iu labai suleteja interneto greitis ir puslapi uzkrauna vos ne vos per minute, o kartais isvis neuzkrauna. Kad butu normalus greiciai tada gal rinkciau tuos taskus, bet dabar tikrai ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai nebandziau nes per live nezaidziu nes dar bana gausiu :D . Geriau per leafa su draugais pazaist ir viskas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negaiškit laiko, aš kie kten tuose prizerebel ir visokiuose kitokiuose praleidau, tai gal ir iš pradžių eina, bet veliau imi ir negauni tų pt už padarytus offers.

O išvis kam nors pavyko ten gaut kokių pt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gal galit paaiskint kaip ten su tuo Ip hider daryt? Atsiusiunciau, prisijungiau prie proxy servo, uzsireginau svetainei ir neleidzia daryt jokiu Offers nes tipo sitie negalimi mano apylinkej...

EDIT: Tiek to, panaudojau proxy.org.

Tas puslapis tirkai veikia, tik kai kurie taskai ne taip greit ateina, jau surinkau 1.8, reikia dar 27.2 man

Redagavo Zipidi Duda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, OPERA turi integruota proxy, taigi galima suvest i ji kokio servo adresa ir turesit proxiu, dalima bandyt su IPHIDER nors dunno ar veikia, ir galima bandyt su proxy.org. kas gan daznai (kaip matome) veikia bet is esmes tai sekmes dalykas nes buna kad usstoja puslapius kraut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, OPERA turi integruota proxy, taigi galima suvest i ji kokio servo adresa ir turesit proxiu, dalima bandyt su IPHIDER nors dunno ar veikia, ir galima bandyt su proxy.org. kas gan daznai (kaip matome) veikia bet is esmes tai sekmes dalykas nes buna kad usstoja puslapius kraut

gal gali paaiskint kaip ten su ta opera daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.