skvickiz

Home

Rekomenduojami pranešimai

gavau invite i beta, palosiau 30minuciu ir isjungiau lauk. Nesuprantu as to geimo pointo, kam man vargintis chatinti su zmogu renkant raideles su dzoistiku, jai as galiu skype ar msn isijungt? Na o apie hatos baldu stumdyma, tai isvis nesamone, kam man tai daryti? geriau namose nuo konsoles dulkes nuvalysiu, ar zaidimu lentynele patvarkysiu :notworthy:

geriausia vieta sitam zaidme ar kas jis ten toks yra dancinimas, parenki disko sokima ir ziuri kaip soka :ablow: da kiek zinau galima uzlosti pula ar bowlinga ir siokia tokia nauda.

Mano asmenine nuomone sis projektas bereikalo kuriamas, vietoi jo galejo sony resursus sukisti i kokio ekskliuzyvo kurima. Na nesu as konservatyvus zmogus, bet home mano manimu yra š****. Nebent kas nors is forumieciu sugebes pakeisti mano nuomone, ir atskleis sito zaidimo ar kas ten per velnias yra tiksla.

jei tau home yra zaidimas tai kam vargintis dar ji suprasti,argi neaisku kas tas home dar? siteik visur prirasyta ir prisneketa intere apie ji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar jus prijungia prie Home ? Man meta kad timed out or ten kazkas do not exist. Kas cia per problemos ?

EDIT: jau prisijungiau ^_^

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man neina prisjungt kazkokius erorr meta z -7-5 kazkas tokio ir network connection lost kazkas tokio ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kazkada buwau pasidares homepage and pc ta puslapy kur tipo jei pataikai gali but beta testeriu tj gal ir atsiunte o seip kai jungiuos raso Open Beta ir kad siuo laikotarpiu beta versija gali isbandyti visi kurie nori...

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau visiem eina...

bet man kazkoki errora meta

Redagavo BmR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką, išbandžiau aš tą Home, ir nusprendžiau pasidalinti savo nuomone. :) Pirmiausiai reikia paminėti, kad Home tikrai gražiai padarytas. Grafika graži, aplinka gana detali. Bet vat viskas kita.... Kažkaip nuobodu, bent jau man. Nesuprantu koks įdomumas žaisti minižaidimus kurie ant tiek nekokybiški, kad net baisu. Pažaidęs pula, kuriame negalioja jokie fizikos dėsniai, prie boulingo net nėjau. Taip, suprantu, kad Home idėja ne žaidimukai, o bendravimas, bet ar negeriau bendrauti su draugais, kad ir kokiame LBP? Nu vienu žodžiu, Home - chatas kaip chatas, nieko ypatingo. Bent jau aš jį jungsiu kai tikrai neturėsiu ką žaisti, o šiaip, man ir realaus pasaulio užtenka bendravimui su draugais ir žymiai prikolniau. :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man meta errora.. kad server lost ir pan.. pas drauga zaidziau visiskai nieko idomaus nepamaciau..

daftpunk man taspats tai galit padet mum raso lost network connection kazkas panasaus ir z 7-5 kazkaip taip zinot kas yra? nu man neina connect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man su anglijos account'u nepasijunge. isijungiau amerikietiska acc ir pasijunge.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man visai nieko patiko ,paprikolint gali ,ir seip ten dar tik beta, o kiek girdejiau po naujiu bus dar daugiau visko :D

Tik va tipo virtualem pasauli reiks uz tikrus pinigus pirktis sau drabuzius baldus namus t.t. :D Keduku kaina 0.79 Svarai :D

O visa kyta uzdika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries kelias dienas parsisiunciau as ta Home ir kaip bandiau ieiti tai tipo failed to download content ar kazkas tokio bet va siandien update'a nauja parsisiunciau tai viskas tvarkoj. Visai nieko is pradziu bet greitai atsibodo, dar nedaug ka veikt galima, bet manau po nauju kai primes Sony daugio visko tai bus liux. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo kad primes visko tai cia aisku bet kad uz viska reiks moket ,bet aisku bus ir uzdika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai ar bevyksta kas tame Home? Ar buvo pokyciu po nauju? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.