edvinoksnis

keli klausimeliai

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,zadu pirkt xbox 360 ir noriu paklausti...

1.ar geriau pirkti su hdmi ar ne jei zaisiu ant paprasto tw

2.ar didele tikimybe kad jei pirksiu be hdmi ta senesni su dviem geimais kad bus dvd-rom kur jei nori nuflasint tai da reik kaska ten padaryt ir brangiau reik moket kaip flesina?

3.ar gausiu bana jei losiu neorginalius zaidus bet nejunksiu ne karo prie live?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas.

1. Pirk su HDMI, nes bus HDMI ir AV jungtys xbox'e, todėl galėsi prijungti prie bet kokio TV.

2. O kodėl nori pirkti senesnį? Pirk su HDMI iš BMS ir tikriausiai gausi su BenQ DVD-ROM'u (keli pažįstami iš ten pirko visai nesenai, tai visi gavo su BenQ).

3. Negausi.

Redagavo baltapukis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,zadu pirkt xbox 360 ir noriu paklausti...

1.ar geriau pirkti su hdmi ar ne jei zaisiu ant paprasto tw

2.ar didele tikimybe kad jei pirksiu be hdmi ta senesni su dviem geimais kad bus dvd-rom kur jei nori nuflasint tai da reik kaska ten padaryt ir brangiau reik moket kaip flesina?

3.ar gausiu bana jei losiu neorginalius zaidus bet nejunksiu ne karo prie live?

1.Jei zadi lost tik ant paprasto TV,tai kam tau tas HDMi ? Bet zinant, kad senesniu boxu be HDMi dabar nebelabai ir gausi,tai neturi kur detis.

2.DVD-romai eina RANDOM'u.T.y atsitiktinai koks paklius,tai toki ir gausi.Siaip eina dabar Benq(nuflashint lengva) ir hitachi berods 2 modeliai(jei neklystu,pataisykit.),tai v78 ir v79(sita flashint reikia cipuojant,ir poto tik flasha rasyt)

3.NE.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu tvirtai apsisprendei xbox 360 imt.Aš tai žinok siūlau pagalvot , nes jeigu dabar reiktų imt tokio š.. niekada nepirkčiau.Argumentuoju:

Garsus darbas (pas mane elite ,bet pas draugus ir premiumai taip pat dirba)

Neįsirašo normaliai geimai jam.Pas mane pc laptopas ir tikrai labai geras, ir ko tik aš jam nedariau pradedant nuo particijų tvarkymo iki windows perinstaliavimo bei romo restauravimo.Nieks nepadeda vistiek įsirašo ,kas trečias diskas.Kiti bad sector.

Aparatas labai grubiai padarytas - tarška jei pajudini rankoje, matinimo blokas tokio dydžio ,kad aš jį noriu užkast kur nors,kažkokia nesąmonė nusipirkau įdėjau geimą ir pajudinau.Aina ... nukrito diskas susivarė ten nežinojai tada kad negalima judint.

Ant jo mažai gerų trečio asmens šaudyklių.

Visko labai daug dasipirkinėt reik : hdmi ,antras pultas(kuris lyg turėjo būt toje elite pakuotėje ,bet nebuvo )

Kaina palyginus didelė ypač jei pats neflashini dar išauga ir maža garantija.

Alternatyva už tas babkes wii + psp slim.Pagal mane daug geriau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu čia nori išprovokuot kažką ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką pvz noriu perspėti ,kad žmogus nedarytų klaidų mano padarytų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu tvirtai apsisprendei xbox 360 imt.Aš tai žinok siūlau pagalvot , nes jeigu dabar reiktų imt tokio š.. niekada nepirkčiau.Argumentuoju:

Garsus darbas (pas mane elite ,bet pas draugus ir premiumai taip pat dirba)

Nusiflashink 4x greičiu ir bus tylu.

Neįsirašo normaliai geimai jam.Pas mane pc laptopas ir tikrai labai geras, ir ko tik aš jam nedariau pradedant nuo particijų tvarkymo iki windows perinstaliavimo bei romo restauravimo.Nieks nepadeda vistiek įsirašo ,kas trečias diskas.Kiti bad sector.

Nu jei rankos kreivos arba PC DVD-ROM'as blogas, tai ne XBOX kaltas. Prie ko čia particijos ir XBOX geimai? :lol:

Aparatas labai grubiai padarytas - tarška jei pajudini rankoje, matinimo blokas tokio dydžio ,kad aš jį noriu užkast kur nors,kažkokia nesąmonė nusipirkau įdėjau geimą ir pajudinau.Aina ... nukrito diskas susivarė ten nežinojai tada kad negalima judint.

Tai tu visada rankose laikai kai žaidi? ;) Nu nežinau kas tau ten taršta, nes pas mane tai viskas stabiliai, jo tarškėjimo. Gal kai nuflashinai ir surinkai tai reikėjo ir varžtus prisukt normaliai.

Ant jo mažai gerų trečio asmens šaudyklių.

Gal žmogus net nežais tų šaudyklių.

Visko labai daug dasipirkinėt reik : hdmi ,antras pultas(kuris lyg turėjo būt toje elite pakuotėje ,bet nebuvo )

Tai gal žmogui nereiks nei HDMI, nei antro pulto, o jei ir reiks tai nedaug kainuoja ;)

Kaina palyginus didelė ypač jei pats neflashini dar išauga ir maža garantija.

Kaina didelė palyginus su kuo? :o

Nebūtina atsakinėt į tokius postus,čia vėl kvepia karais.LOCKED
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.