razilxas

EDUP Wireless USB adapter (PSP Link) konfiguravimas

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Gal kas padetu man sukonfiguruoti si daikciuka kad jis skleistu access point'a ? Nes jis db tik adhoc gali prisijungt. Skype : razilxas .

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O taip, sekmes su situo aparatu ;) Pats toki turiu, savaite su juo knisausi, ieskojau ir driveriu, ir informacijos, bet nieko neisgavau. Nutrenkiau i stalciu, jau koki menesi ten guli :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi lygiai tas pats sh.. ;D niekaip nejna sukonfiguruot jo...

P.S. jau buwo tokia tema...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu krc ten padarai kad butu kaip adhoc ir paskui koki game sharing per psp ijungi tai rodo kad yra PSP prisijunges bet i neta gi neina per adhoc. Nu va š**** tikras... o as dar svajojau ant PS3 neta pasijungt. Ir beto Arnuliux sakei per skype atsimenu kad pas tavo drauga viskas veike, tai gal galetum man padet ???

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va aš ir šitą k*** turiu, nieko nesigauna ;/ Kas nors pasakykit kaip sutvarkyt ;)

Redagavo VtV666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia ka galima isgaut is to aparato, tai razilxas jau ishgavo.

Sistema butu tokia:

PSP per koki nors zaidima skleidzia ad-hoc i PC.

PC per ta EDUP adapteri pagauna ad-hoc'a.

Teoriskai yra programa, kuri ta pagauta ad-hoc'o signala siuncia per interneta kitiems "likimo nuskriaustiems" kaip mes ;)

Ir galu gale gauname toki pat principa kaip paprastas ad-hoc rysis tas dvieju psp kai jie buna arti vienas kito. Taip galima zaisti tik zaidimus palaikancius ad-hoc'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Aš ir mėginau šį šuduką. Daug labai knisau internetą, skaičiau tutorialus, forumus ir t.t. Vienareikšmiškai galiu pasakyti, kad jis yra naudingas TIK adhoc žaidimui, kaip čia vienas sakė, su "tais pačiais likimo nuskriaustais" :) Ten jau gMaraS aprašė pricipą, tik ta PC programa vadinasi "Xlink kai" ( www.teamxlink.co.uk ) - čia pasakau kam nežino. Aš dabar sėdžiu kaime prie GPRS, tai nenaršysiu labai interneto su 1kb/s , bet tikrai laaaabai geras ir išsamus tutorialas yra tam xlink saite - pačekinkit :). Netgi toks pats kinietiškas vertimas, iš to forumo, buvo pridėtas kompakte prie to EDUP'o :).

Nors šiaip DealExtremas rašo, kad "šitas USB donglas tinka pajungti PSP kad naršyti internetą, naudoti internetines aplikacijas ir siųstis updeitus" - tačiau NE jis netinka, nes mano minėtos funkcijos veikia tik per INFRASTRUKTŪRĄ. Tam reikalingas arba "prabangus" USB adapteriukas, kuris savyje turi galimybe sukurti access point'ą ( vardu jis "WIFImax", ar koks kitas, ne už dvylika žalių...), arba tiesiog wireless routeris. Šioje laptopų visuomenėje tikrai pravartu namie turėti wireless routerį, juolab kai jų kainos tokios nedidelės. Gigabitinis tinklas ant desktopo, ir tuolete dar šimtas megabitų ant jūsų numylėto dell'o ar fujitsu :D

Taip pat išmėginau tą donglą ir šiaip - ne PSP naudai. Veikia puikiai kaip tinklinis adapteris, net šharina internetą kitiems kompams, bet kompų OS yra protingos, todėl gali šarinti internetą per adhoc'ą (peer to peer), bet va... deja ne ant PSP - firmwaro lock'as... ir aš labai tikiuosi kad ateityje SONY išleis firmware atnaujinimą, kuri atrakins interneto šharinimą per adhoc. Na o šiaip tai EDUP'as - šlamštas, nes jo greitis tik 11 mb/s, kai dabar standartiškai eina apie 110 kb/s. Tiek. Sėkmės :D

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va paskaiciau tai gali but kad eina pakurt access pointe bet tik per linux. Va as dbr bandysiu linux'us isirasyt ir pabandyt. Parasysiu kaip sekesi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad ne. Nes jis tik gaudo interneta.

Tada,gal gali patarti kokio man reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja, bet negaliu tau nieko patart :) nes pats nelabai juose nusimanau. Bet kiek zinau tai geriau nepagailet pinigu ir nusipirkt normalu routeri uz kokius 100-200 Lt, o ne tuos USB pakaitalus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va man atrodo ir as ant normalaus pataupysiu nes kiek bandziau AP sukur neina o as ji pirkau pagrinde del ps3. nu ka dabar reikes pasimegaut xlink kai ant PSP bet kolkas ir tas man neveikia. ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.