asiunas

PSP Nepaleidzia persiustu failu tokiu kaip ISO,CSO,UMD net negaliu paleisti GPS Map

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau Nauja PSP pries 2-3 savaites ir negaliu paleisti jokiu persisiustu failu ar zaidimu visada ismata taip!!The game could not be started (80020148) tai esu labai :) Tik buvo prijemes viena softa 93 naujasia vesija ir demo zaidimu buvau persisiuntes tai pasileido,bei UMD orginalas eina.Daugiau kaip i bala viskas eina meta tas nesamones ir stop.... :) Prasau padekite kas susidurete su tuom ir jau praejote.Labai noriu pasileisti GPS navigacija jau turiu ir GPS-290 nusipirkes,bet kaip minejau kad ir mapo negaliu niekaip paleisti.Tai ka ir tai reiks pirkti orginala tai jau bus labai brangu....Didelis dekui is anksto uz atsakymus ir pagalba....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne ten pataikei... isirasyk cfw( arba nunesk meistram) ir perskaityk, visa DUK, jei kils neaiskumu del gps, rasyk man i skype :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai koks tas tavo nickas,zinau kad as ne cia pataikiau tik pervelai pastebejau nes jau buvo issiustas...... :) Gal zinai kaip nulausti psp?Manau kad cia to kalte!!!! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, tau reikia nulauzti psp, parasyk man i skype: krekeris57 padesiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, tau reikia nulauzti psp, parasyk man i skype: krekeris57 padesiu ;)

:) Taip reikia bet kad tu neprisijunges prie skype,kada busi prie jo.Mano skype nikas asiunas.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima apseiti ir be pandoros as seip versija nusilauziau be jos :) pasijeskok Skelbiu.lt ten dauk meistru skelbiasi galintis nulausti versija uz 15lt ;) ir nereikes bijoti kad pareis (brick) ar kasnors kita. :)

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokiame skireliuje ten ieskoti visu situ taisitoju,nulauzeju ir ar jie gales man padeti per intera,nes as pas juos negalesiu nuvaziuoti nes gyvenu ne Lietuvoje? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.