Impaler

Limp Bizkit koncertas Kaune 2020-02-26!

Rekomenduojami pranešimai

Limp Bizkit

Nu Metal

Limp Bizkit

• Nuo

1994
  • Žanras

Nu Metal
  • Nuotaika

Angry

• Jacksonville, Florida, USA
  • Video

Limp Bizkit

Nu Metal

Biografija

Limp Bizkit is an American rock band from Jacksonville, Florida, formed in 1994. As of 2012, the band consists of Fred Durst (vocals), Wes Borland (guitar), Sam Rivers (bass), and John Otto (drums). Formed in 1994, Limp Bizkit started playing in the Jacksonville, Florida underground music scene in the late 1990s, signing with Flip Records and releasing their début album Three Dollar Bill, Yall$ in 1997. The band achieved mainstream success and notoriety with their second and third studio albums, Significant Other (1999) and Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water (2000). To date, the group has sold over 33 million records worldwide. Borland left the group in 2001, and Durst, Rivers, Otto and Lethal continued to record and tour with guitarist Mike Smith. Following the release of their album Results May Vary (2003), Borland rejoined the band and recorded The Unquestionable Truth (Part 1) (2005) with Durst, Rivers, Lethal and drummer Sammy Siegler before going on hiatus. In 2009, the band's original lineup reunited and began touring, culminating with the recording of the album Gold Cobra (2011), after which they left Interscope and later signed with Cash Money Records. Fred Durst grew up in Gastonia, North Carolina, where he took an interest in breakdancing, hip hop, punk rock and heavy metal. He began to rap, skate, beatbox and deejay. While mowing lawns and working as a tattoo artist, he developed an idea for a band that combined elements of rock and hip hop. Durst played with three other bands, Split 26, Malachi Sage, which were unsuccessful, and 10 Foot Shindig, which Durst left to form a new band. Durst told Sam Rivers, the bassist for Malachi Sage, "You need to quit this band and start a band with me that's like this: rappin' and rockin'." Rivers suggested that his cousin, John Otto, who was studying jazz drumming at the Douglas Anderson School of the Arts and playing in local avant garde bands, become their drummer. Durst, Rivers and Otto jammed and wrote three songs together, and Wes Borland later joined as a guitarist.

Daugiau...

Video

Nuotraukos

maxresdefault.jpg

Citata

Vasario mėnesį Lietuvoje koncertuos Amerikos repo metalo superžvaigždės „Limp Bizkit“

Vasario 26 dieną Žalgirio arenoje pasirodys pasaulinio garso amerikiečių repo metalo ir roko grupė „Limp Bizkit“. Grupė tapo sunkiosios muzikos ikona, savo kūryboje sujungusi roko, metalo ir agresyvaus hip hopo elementus. Garsūs scenos chuliganai savo grandioziniu šou ir begaline energija sudrebins Kauną.

Bilietus į vienintelį „Limp Bizkit“ koncertą Kaune jau lapkričio 7 d. bus galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt. Pirmieji 100 bilietų bus parduoti už išskirtinę kainą.

Grupė „Limp Bizkit“ 1994 metais buvo įkurta Floridoje. Jos sudėtis: vokalistas Fredas Durstas, boso gitaristas Samas Riversas, būgnininkas Johnas Otto, didžėjus DJ Lethal ir gitaristas Wesas Borlandas.  Per savo ilgą kūrybinį gyvenimą grupė buvo nominuota trims Grammy premijoms, pelnė daugybę kitų premijų ir apdovanojimų, išleido 7 sėkmingus albumus ir pardavė daugiau kaip 100 milijonų įrašų kopijų.

Koncertuodami daugybėje koncertų ir festivalių „Limp Bizkit“ įgijo garsių maištininkų ir triukšmadarių šlovę, nes jų pasirodymus dažnai lydėjo skandalai ir gerbėjų neramumai. Grupei greitai išpopuliarėjo ir tapo žinoma  visame pasaulyje

Pastaraisiais metais didesnę laiko dalį grupė skyrė naujų idėjų ir įkvėpimo paieškai, o paraleliai užsiėmė kitais projektais. Pavyzdžiui, Fredas Durstas pasižymėjo kaip talentingas aktorius ir režisierius. 2019 metų rudenį ekranuose pasirodė jo filmas „Fanatikas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Johnas Travolta. Ir štai visai neseniai „Limp Bizkit“ pagaliau grįžo prie savo tiesioginio darbo įrašų studijoje ir scenoje.

Jau seniai sklando gandai apie naujo albumo pasirodymą, todėl yra viltis ir didelė tikimybė, kad koncerte Kaune nuskambės ir nauji grupės kūriniai. Bet kuriuo atveju grupė tikrai atliks savo garsiausius hitus - „Nookie“, „Break Stuff“, „Take a Look Around“, „My Generation“, „Rollin'“, „My Way“, „Behind Blue Eyes“, „Lightz“, „Gold Cobra“, „Lonely World“ ir daugelį kitų.

Bilietai čia: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/limp-bizkit-299183/

Pasižiūrėjus kaip dar po šiai dienai koncertuoja, tai nėra ko prikibti, set'ai ilgi, balsas dar geras. Uždarant žiemą pavyks išbraukti dar vieną grupę iš check list'o. :) Labai laukiu! :super:

Super vakaras nusimato! Kas iš Jūsų irgi galvoja vykti į šį koncertą? Gal sudalyvautume?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusimato smagus koncas. Gal dar kas is playmanu varys? 

Ziuriu mano ir Impaler muzikos skoniai sutampa. :D

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau šiame koncerte. Galiu pasakyti, kad žiauriai patiko nuo pradžios iki galo. Iš pradžiu labai apsidžiaugiau, kad nebuvo apšildymo grupės, nes man tai būtų buve kankybė, mano logika tokia, kad už ką sumokėjau, tą ir noriu pamatyti, man labai sunku priimti kažką naujo ar kito taip greitai. Buvau stovimoje zonoje, pavyko būti jos pačiame priekyje prie pat fanų zonos. Į kadrą nepapuoliau, tačiau kai Durstas vaikščiojo per fanų zoną, jį paliečiau :D ir tik dėl to, kad atėjau valandą anksčiau ir užsiėmiau geriausias vietas pagal bilietą :D Pats koncertas be priekaištų, nes grojo visus mano mėgstamiausius jų hitus, o pačiame gale neblogai pasitaškiau. Buvo juokinga, kai Durstas visiems koncerto pačioje pabaigoje rodė tūpti paskutiniam šuoliui, bet žmonės vos per plauką susivokė, ką jis nori parodyti :D Taip pat buvo juokingi juokeliai apie nemokamą alų ar užkandžius bei, kad jis turėjo Coroną virusą, kai jau jį palietęs buvau :trl: taip pat Riversas kai vandens tėškė į žiūrovus, tiesiai man ant kaktos pataikė :D atgaivino.  Vienžo buvo labai gerai praleistas laikas, norėčiau kadanors pakartoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2020-02-29 23:12, Mldc parašė:

Buvau šiame koncerte. Galiu pasakyti, kad žiauriai patiko nuo pradžios iki galo. Iš pradžiu labai apsidžiaugiau, kad nebuvo apšildymo grupės, nes man tai būtų buve kankybė, mano logika tokia, kad už ką sumokėjau, tą ir noriu pamatyti, man labai sunku priimti kažką naujo ar kito taip greitai. Buvau stovimoje zonoje, pavyko būti jos pačiame priekyje prie pat fanų zonos. Į kadrą nepapuoliau, tačiau kai Durstas vaikščiojo per fanų zoną, jį paliečiau :D ir tik dėl to, kad atėjau valandą anksčiau ir užsiėmiau geriausias vietas pagal bilietą :D Pats koncertas be priekaištų, nes grojo visus mano mėgstamiausius jų hitus, o pačiame gale neblogai pasitaškiau. Buvo juokinga, kai Durstas visiems koncerto pačioje pabaigoje rodė tūpti paskutiniam šuoliui, bet žmonės vos per plauką susivokė, ką jis nori parodyti :D Taip pat buvo juokingi juokeliai apie nemokamą alų ar užkandžius bei, kad jis turėjo Coroną virusą, kai jau jį palietęs buvau :trl: taip pat Riversas kai vandens tėškė į žiūrovus, tiesiai man ant kaktos pataikė :D atgaivino.  Vienžo buvo labai gerai praleistas laikas, norėčiau kadanors pakartoti.

As galvojau, kad praleidau apsildoma grupe, nes atvaraiu ant 8. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praleidai nebent progą užsiimti vietą arčiau scenos.

headbanging GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2020-03-04 08:05, Impaler parašė:

Praleidai nebent progą užsiimti vietą arčiau scenos.

headbanging GIF

Ne, buvau praktiskai prie tvoros kur skiria nuo vip zonos :) . Dar prie pat moshpito, tai buvo fun. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.