Dalius

psp bedos gal galit padet

Rekomenduojami pranešimai

[/size]noriu paklaust gal kas dar buvo susidures su se problema as buvau susidomejes xmb tema as pirmiause per psp pakeiciau ne is memori card o is flach 1 ir prijungiau prie pc ir tada as netycia istryniau is pagrindines temos psp ir tada as atjungiau psp nuo pc ir restartavau psp ir karocia ir at sony portable ir stringa gal kas galit padeti skype dalius71 :lol::D ar galit rasyt i frm ir gal dar galit aciust pa[/size]grindines temos visus failus aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesupratau, kas stringa?

norint susigrazint orginalia temos neturint flash0 backupo reikia perrasyt firmware versija :lol:

lauk ispejimo :D

Redagavo Helix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesupratau, kas stringa?

norint susigrazint orginalia temos neturint flash0 backupo reikia perrasyt firmware versija :lol:

lauk ispejimo :D

ispejimo jau sulauke... o tai kaip nelabai supratau tu backup nepasidarei ar kaip? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU AS NOREJAU PAKEISTI XMB TEMA IR KAROCIA FLACH 1 THEME IR NETYCIA AS ISTRINIAU VIENA FAILA IS ORG TEMOS IR DABAR RESTARTAVUS STRINGA ANT SONY PLAITESIN PRTOBAL IR NZN KA DARYT JEI ISVIS DAR GALIMA KANORS PADARYT MANO SKYPE DALIUS71 TAI GAL BUTU GALIMA TEN PARASYT IR AS SUMOKECIAU JEI KAS GALETU SUTVARKYTI MANO PSP KAUNE BET GAL DAR GALI PADET PER SKYPE? :lol::D :D :D

IR AS DAR NELABAI SUPRANTU KA AS BLOGAI DARAU KAI RASAU FORUME? :D:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU AS NOREJAU PAKEISTI XMB TEMA IR KAROCIA FLACH 1 THEME IR NETYCIA AS ISTRINIAU VIENA FAILA IS ORG TEMOS IR DABAR RESTARTAVUS STRINGA ANT SONY PLAITESIN PRTOBAL IR NZN KA DARYT JEI ISVIS DAR GALIMA KANORS PADARYT MANO SKYPE DALIUS71 TAI GAL BUTU GALIMA TEN PARASYT IR AS SUMOKECIAU JEI KAS GALETU SUTVARKYTI MANO PSP KAUNE BET GAL DAR GALI PADET PER SKYPE? :lol::D :D :D

IR AS DAR NELABAI SUPRANTU KA AS BLOGAI DARAU KAI RASAU FORUME? :D:)

negerai tas kad tu rasai ne vietoje ir sunkiai suprantamai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc jis istryne kazkoki flash'o faila ir db skundzias. nunesk pas edma tau perflashins versija ir viskas

Redagavo wizardaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NEREK, KAIMAS... :lol: , beje, prie ko cia flash1... flash0 keiciasi tema, beje koki folderi trynei? paziurek, gal cpu speedas susimazino, pakeisk :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

helix tylek vaikas. tikras lietuvis jei kas tai tik dar labiau pastumt o seip tai psripazistu kalte flach 0 ir tikrai ne cpu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

helix tylek vaikas. tikras lietuvis jei kas tai tik dar labiau pastumt o seip tai psripazistu kalte flach 0 ir tikrai ne cpu

Mum visiem sunku tave suprasti. Manau tu čia nemokantis bendrosios lietuvių kalbos, tad kaimas - tu.

Jomajo, sunku aiškiai lietuviškai išdėstyti situaciją be visokių "aš sumokėsiu, padėkit per skype" ir t.t...

Domiuz, pamiršai uždrausti rašyt 2 dienom... Juk antras įspėjimas..

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai visu aciprasau ka blogo jau spejau padaryt bet suprskit ir mane neseniai turiu psp ir jau sugadinau tai as prasau pagalbos o ne kad mane isvadintu kaimu ir admin as nesuprantu ka as blogo darau rasydamas i frm gal galetumet aiskiai isdestiti is antksto dekoju :lol::D :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joo... Suprask tu man, ką jis parašė... :) Hmm... Kaip supratau nemokėdamas Flashinti XMB, kažką blogai padarė... O Jeigu aš jam duočiau savo Flash 0 failus, tai jam veiktų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sprendimas: Persirasai isnaujo CFW ant savo PSP, jokie kiti budai nepades, failu perkelimas is kito psp flash0 i tavo flash0 del to kad failai yra tam tikru budu registruojami ir is kito psp paimtu ju tiesiog neatpazysta...

Kokia pas tave dabartine versija ant psp? Galbut atnaujinimas padetu jeigu lietei tik flash0 direktorija

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"SONY PLAITESIN PRTOBAL" naujas psp pavadinimas :D Reikejo backupa pasidaryti ;) O pvz is kito psp netinka tu themu failai? :D

Edit: jau suzinojau kad netinka :D

Redagavo povo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei is kito psp backupa flash0 jam nusiust ar nepadetu? jei cfw versija ta pati? zinoma kas apsiimt jam siust...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei is kito psp backupa flash0 jam nusiust ar nepadetu? jei cfw versija ta pati? zinoma kas apsiimt jam siust...

Netinka regis :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.