Powka

PSP įsigyjimas.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki vyrai,

seniai čia lankiausi. Grįžau Lietuvon, ir iškart pirkimais užsiemiau. Seniai beskaičiau šį forumą ir esu įsitikinęs, kad neblogai panaršęs čia raščiau visą mane dominančią informaciją, tačiau tikrai neturiu laiko skaityti straipsnį po straipsnio. Nežinojau kur kurti temą ir, kad gerb. Impaler manęs iš karto po temos sukurimo nenubaustų, sukūriau offtopic'e ir paklausiu tiesiai. :D

Dėl reikalų dabar dažnai pakeliauti tenka, kelionės kartais nuobodžios ir prailgstančios pasirodo, tai prieš porą savaičių prisiminiau tokį dalyką, kaip PSP. Laukiau kol grįšiu į gimtinę ir štai aš čia, besidomiu to žaisliuko pardavimais. Galvojau kitokių variantų, kaip pvz., iPod Video ar panašiai, bet optimaliausiai (atitinkamai pagal galimybes ir kainą) išeina Sony PSP, tai jį ir imsim, tik dabar nežinau kokį reiktų man pirkti.

Iš esmės, PSP man reikalingas ne tiek žaidimams, kiek filmų peržiūrai, dėl ko greičiausiai ieškosiu su kortele. Pagrindę noriu žiūrėti filmus, tad šįvakar dar PlayManijos straipsnius paskaitysiu apie video konvertavimą ir visą kitą šūdą. Galbūt retkarčiais ir norėčiau palošti kokį "Dragon Ball Z" žaidimuką, bet aš tuom labai abejoju. Pamenu, kadaisę buvau čia ir domėjausi PS2 pirkimu. Pasiklausiau, pasiskaičiau, įsigyjau, nesigailėjau. Dabar tas pats ir su PSP.

Tad ką galėtumėte patarti? Turiu omeny tas versijas ir panašius dalykus, nes tikrai nenusimanau aš PSP srityje, neskiriu aš tų versijų ir pan., nežinau kas yra "firmware" ir "užbrick'inimas" (pastaraisiais dalykais šįvakar taip pat pasidomėsiu). Ar yra skirtumas tarp versijų ar pačių PSP tuo atveju, jeigu aš nenoriu žaisti, o tik žiūrėti filmus? Ar yra kažkokia geresnė versija tik peržiūrai, be žaidimų? Jeigu ne, tuomet apskritai kokią versiją geriausią būtų imti, kokią lengviau nučipuoti (?), nes vos paemęs varysiu pas Edmą (pas jį jau dažnas svečias tapau). Girdėjau, kad ir senesnė versija (kažkas panašaus į 1.5 visai nebloga būtų), ir žinoma svarbi kaina, kad atitiktų galimybes.

Patarkit, jei nesunku. Lieku iš anksto dėkingas už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu jau iskart pas edma varyt zadi tai ir imk pirma pasitaikiusi is kokio Topo Centro ar BMS. Tik neimk Fat'o (senojo modelio PSP) , naujasis modelis vadinas Slim & Lite, jis yra mazesnis lengvesnis ir seip geresnis, bet seip nemanau kad ju dar liko pardavime...

Nu zodziu pirk slima, o kai nunesi pas Edma paprasyk kad bent kiek paaiskintu kaip FW atsinaujint ir pan. Daugiau tau zinot kaip ir nebereik :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del firmware versiju, tai geriausia pati naujausia( dabar naujausia 3.90) + su prierašu m33 :D kaina pas "meistrus" ~40-50lt ir veikia viskas idealiai

filmai, zaidimai, homebrew, muzika ir t.t. :D

o del video... tai konvertavimas trunka daznai tiek pat kiek ir filmas :D

,beje psp nereikia chipint :D

Tad paprašyk, kad tau įrašytu 3,90 m33 ir nesuk sau galvos, viskas veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagarba už greitą reakciją. :D

Iš tiesų iš kokio BMS ar TopoCentro su užkeltom kainom nemanau, kad imsiu. Nei jis man naujas reikalingas, nei man garantija iš parduotuvės užsienyje pravers. Dabar va naršau skelbimų puslapius, atradau kelis skelbimukus ir turbūt vakare nulėksiu paimsiu iš jų vieną, jeigu, žinoma, jūs man žalią šviesą duosite.

3.90 M33, būtent tokie ir yra siūlomi. Vadinasi, variantas geras. Jie skiriasi tik tuom, jog čipinti nereikia (apskritai nereikia?), teisingai supratau? Tiesa, pro-duo kortelės į šią versiją tokios pačios tinka, nieko keisti nereikia? T.y. visi priedai veikiantys ant senesnių PSP versijų, puikiausiai tiks ir šiai?

Bėje, tuo pačiu dėl to konvertavimo paklausiu. Kaip ten su juo, nejaugi rimtai taip ilgai trunka ir ar nėra kokių kitokių variantų filmų peržiūrai per PSP?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagarba už greitą reakciją. :D

Iš tiesų iš kokio BMS ar TopoCentro su užkeltom kainom nemanau, kad imsiu. Nei jis man naujas reikalingas, nei man garantija iš parduotuvės užsienyje pravers. Dabar va naršau skelbimų puslapius, atradau kelis skelbimukus ir turbūt vakare nulėksiu paimsiu iš jų vieną, jeigu, žinoma, jūs man žalią šviesą duosite.

3.90 M33, būtent tokie ir yra siūlomi. Vadinasi, variantas geras. Jie skiriasi tik tuom, jog čipinti nereikia (apskritai nereikia?), teisingai supratau? Tiesa, pro-duo kortelės į šią versiją tokios pačios tinka, nieko keisti nereikia? T.y. visi priedai veikiantys ant senesnių PSP versijų, puikiausiai tiks ir šiai?

Bėje, tuo pačiu dėl to konvertavimo paklausiu. Kaip ten su juo, nejaugi rimtai taip ilgai trunka ir ar nėra kokių kitokių variantų filmų peržiūrai per PSP?

Ne, piratines m33 versijo parduotuveje tu nenusipirksi, reikia psp atristi jei noresi ta padaryti parasyk man i skype: krekeris57 padesiu ;)korteles tokios pat iveina ir visi priedai taip pat veikia :D

na o del konvertavimo tai esu girdejas kad ant 4.0 fw kuri nezinia kada pasirodys psp palaikys daugiau video failu, bet dabar nepasakyciau kad tas konvertavimas taip ilgai uztrunka, aisku tai priklauso nuo tavo pc greicio, pvz man ~700mb filma per koki 10min tai tikrai sukonvertuoja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp Chipint NEREIKIA( jie flashinami (šeip šis procesas yra labai lengvas )), :D jei psp bus su 3,90 m33, nereikes vezt pas edma :D ir iskart galesi isikelt zaidimus, programas, filmus :D

nieko nereikia keisti, tinka pro duo kortos

priedai tai tokiek kaip kamera, gps? beabejo

beje ant slimo veikia nevisos programos, nes jis neturi 1,5 kernelio, :D bet populiariausios programos( homebrew) tinka ir ant slim :D

4.00 Firmware versijoje žadama kad bus Divx palaikymas, tad nereikes konvertuoti :D

ir šeip ant 4,00 versijos bus laaaabai daug naujoviu, laukiu nesulaukiu kada ji išeis :D

daugiau apie 4,00: http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...ost&p=45027 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje ant slimo veikia nevisos programos, nes jis neturi 1,5 kernelio, :D bet populiariausios programos( homebrew) tinka ir ant slim :D

4.00 Firmware versijoje žadama kad bus Divx palaikymas, tad nereikes konvertuoti :D

ir šeip ant 4,00 versijos bus laaaabai daug naujoviu, laukiu nesulaukiu kada ji išeis :D

daugiau apie 4,00: http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...ost&p=45027 :D

Va čia tai nusišnekėjai truputį... Ant slim galima įsirašyti time machine, tad bus tas 1,5 kernelis.

Apie 4.00 nežinoma NIEKO, visi divx ir kiti š yra tik MITAI... Blem kaip tiki šitom nesamonėm..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, gerai. Atrodo viską ką reikėjo sužinoti, sužinojau. Važiuoju tuomet pirkti.

Susisieksiu su jumis vyrai kai paimsiu jį, nes spėju - iškils klausimų. :D

Dėkui.

Gerai, netinka man tas PSP. Suvarytas nesveikai ekranas. Bandysiu laimę rytoj, reikia greičiau susirasti aukų iš ko nusipirkti.

Tiesa, kokia jūsų manymu yra gera kaina už 3.90 M33 versiją? Ir koks turėtų būti komplektas už tą kainą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaina buna dazniausiai ~500-600lt, dar prideda kortele, o del firmware nesuk galvos, jei atristas i naujausia versija per 5min isirasysi :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaina buna dazniausiai ~500-600lt, dar prideda kortele, o del firmware nesuk galvos, jei atristas i naujausia versija per 5min isirasysi :lol:

Nuo kokios versijos prasideda tie naujesni/plonesni PSP?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo kokios versijos prasideda tie naujesni/plonesni PSP?

Turi omenyje firmware versiją, taip?

Jei taip, tai slim firmware versijos prasideda nuo 3.60.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O PSP Fat galima taipogi atnaujinti iki 3.90 M33 versijos, taip? Ar daug blogesnis fat'as yra už slim'ą jūsų manymu, ir ar vieninteliai jo privalumai tai plonas, lengvas, kažkoks naujas išėjimas jei neklystu (kažkas panašaus į TVOut)? Jeigu tik šie punktai, tuomet, manau, bent jau man Fat yra optimalesnis variantas, kadangi kaina žymiai mažesnė, o gaunasi tas pats (būtent tie atnaujinimai ant Slim'o man nereikalingi).

Kaina už Sony PSP Fat 3.90 M33 (kompelkte tik pats PSP su baterija ir pakrovėju) - 400Lt. Geras, palyginus, variantas ar nelabai?

Matau, žmonėms dažnai pabosta PSP. Kiek pažystamų turiu, kiek čia žmonių matau, dažniausiai visiems PSP ganėtinai greitai pabosta. Įtariu, jog greičiausiai atsibostanti konsolė, jo? Galbūt čia todėl, kad daugelis ne pagal paskirtį naudoja? Namie, abejoju, ar yra būtinas PSP, o tarkim jeigu daug keliautumėte, vargu ar greitai pabostu kai nėra ką veikti. Draugas atkalbinėja, sako nepirkti, nereikalingas tas Sony PlayStation Portable... <_<

Smalsu, seniai naudojatės ir kaip įvertintumėte PSP kaip konsolę? Reikalingas daiktas ar nelabai?

Tiesa, perkant PSP - į kokius faktorius reiktų atkreipti dėmesį? Pamenu, ankščiau diskusija kažkurioje temoje buvo apie tai, bet, kad tema šiuo klausimu neužvadinta, sunku rasti. Neteko turėti PSP ar juo naudotis, tai dėl ir įdomu kaip įrenginį apžiūrėti, kad vėliau nesigautų, jog buvo suvarytas tas ir anas, o aš tiesiog apsižioplinau iki galo neapžiūrėjęs prekės. Žinoma, ekrano subraižymas ar susidevėjęs korpusas - viskas aišku, tačiau žvelgiant giliau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O PSP Fat galima taipogi atnaujinti iki 3.90 M33 versijos, taip? Ar daug blogesnis fat'as yra už slim'ą jūsų manymu, ir ar vieninteliai jo privalumai tai plonas, lengvas, kažkoks naujas išėjimas jei neklystu (kažkas panašaus į TVOut)? Jeigu tik šie punktai, tuomet, manau, bent jau man Fat yra optimalesnis variantas, kadangi kaina žymiai mažesnė, o gaunasi tas pats (būtent tie atnaujinimai ant Slim'o man nereikalingi).

Kaina už Sony PSP Fat 3.90 M33 (kompelkte tik pats PSP su baterija ir pakrovėju) - 400Lt. Geras, palyginus, variantas ar nelabai?

Matau, žmonėms dažnai pabosta PSP. Kiek pažystamų turiu, kiek čia žmonių matau, dažniausiai visiems PSP ganėtinai greitai pabosta. Įtariu, jog greičiausiai atsibostanti konsolė, jo? Galbūt čia todėl, kad daugelis ne pagal paskirtį naudoja? Namie, abejoju, ar yra būtinas PSP, o tarkim jeigu daug keliautumėte, vargu ar greitai pabostu kai nėra ką veikti. Draugas atkalbinėja, sako nepirkti, nereikalingas tas Sony PlayStation Portable... <_<

Smalsu, seniai naudojatės ir kaip įvertintumėte PSP kaip konsolę? Reikalingas daiktas ar nelabai?

Tiesa, perkant PSP - į kokius faktorius reiktų atkreipti dėmesį? Pamenu, ankščiau diskusija kažkurioje temoje buvo apie tai, bet, kad tema šiuo klausimu neužvadinta, sunku rasti. Neteko turėti PSP ar juo naudotis, tai dėl ir įdomu kaip įrenginį apžiūrėti, kad vėliau nesigautų, jog buvo suvarytas tas ir anas, o aš tiesiog apsižioplinau iki galo neapžiūrėjęs prekės. Žinoma, ekrano subraižymas ar susidevėjęs korpusas - viskas aišku, tačiau žvelgiant giliau...

Na mano manymu slimas tikrai yra geriau i ateiti... slimas turi daugiau galios nei fat'as, ant slimo galima paleisti skype, ateityje manau sony leis psp programas tik slimams :D

Variantas gal ir neblogas, bet as phat dabar nepirkciau, imciau tik slima ;)

As tai manau kad ne psp gali nusibosti o zaidimas, o psp zaidimu yra tikrai daug, ivairiu zandru ir pan... Na taip psp kelionese yra tikrai labai gerai, greitai gali prastumti laika ir turi ka veikti, vis geriau nei sedeti ir ziureti i viena taska :D

Na nelabai cia ka ir yra ziureti tiesa sakant... aisku nauja psp pirkti vistiek yra geriau, nes kai perki padeveta negali zinoti kas jam yra buve pries tai :D Jei pirksi psp kur komplekte yra atminties kortele paziurek ar kortele yra ne Fake... :D

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi nenorėjau kurti naujos temos, parašysiu čia.

PSP Slim užlauštas bekeičiant FW (brick). Beveik metų senumo. Daugiau informacijos kolkas neturiu.

Kadangi nei aš, nei PSP šeimininkas nenusimanome šitoje sferoje, kreipiuos į jumis. Kiek už tokį būtų galima sumokėti? Ir ar būtų galima nesunkiai "užkrauti"? Žinoma, geriau būtų kuo pigiau. Jis jau nusipirko kitą PSP.

Redagavo HaRDeStWaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau, žmonėms dažnai pabosta PSP. Kiek pažystamų turiu, kiek čia žmonių matau, dažniausiai visiems PSP ganėtinai greitai pabosta. Įtariu, jog greičiausiai atsibostanti konsolė, jo? Galbūt čia todėl, kad daugelis ne pagal paskirtį naudoja? Namie, abejoju, ar yra būtinas PSP, o tarkim jeigu daug keliautumėte, vargu ar greitai pabostu kai nėra ką veikti. Draugas atkalbinėja, sako nepirkti, nereikalingas tas Sony PlayStation Portable... :)

As pirkau fat is forumo skelbimu uz 400 lt... nesigailiu, nes man to sh nereikia, man zaidu reik... O fatas buvo labai geras, 1 mazytis ibrezimas ekrano kamputyje, 2 gb korta ir kiti "pribambasai".. :) tavo atveju siulau imti fat, nes tu kelionese nesinaudosi skype ir t.t. o filmam, tai koks skirtumas... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.