reanimated

ntsc patcheris i pal

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nusipirkau ps2, tik pas mane jis yra ntsc sistemos, o telikas nepalaiko ntsc, tik pal. Žaidimai dabar nespalvoti. Girdėjau galima nusipirkti kažkokį patcherį, ar dekoderį, kuris ntsc siganalą paverstų į pal. Aš iš klp, kur galima gauti tokį daikčiuką?

Mano ps2 chipuotas, paleidžia abiejų regionų kompaktus, čia problemos tik su teliku, o litų neturiu pirk naujam telikui. Taip pat nesinorėtų jungti per antenos jungtį, nes ji jau ir taip vos gyve, o telikas scart neturi. Jungti galiu tink ver audio - video

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

koks consoles chipas?

tiksliai nežinau, bet tikrai bėda yra dėl teliko, nes pas mane telikas pal, secam ir n4.43 ar kažkas tokio atpažysta, o ntsc nėra, dėl chipo negali būt, nes ant draugo teliko veikia viskas gerai, gražiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti, kai kurie chipai (pvz matrix infinity, ModBo ir kt.) palaiku abieju regionu zaidimus kurie bus rodomi spalvotai, nesvarbu ar tavo telikas pal ar ntsc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti, kai kurie chipai (pvz matrix infinity, ModBo ir kt.) palaiku abieju regionu zaidimus kurie bus rodomi spalvotai, nesvarbu ar tavo telikas pal ar ntsc.

na pas manęs ir visi game`ai ntsc ir pats ps2 ntsc, o telikas nepalaiko. O koks čipas nežinau, o ir kesit nelabai turiu litų dabar, tai lieka nebent adapteri nusipirkt, kitos išeities nematau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu cipas senas (kaip greiciausiai 99% ir yra), persidek kad ir modbo uz ~140 gal litu ir bus problema ispresta, nei adapteriu reikes, nei neaishku ar jie idealiai visa vaizda ir pateiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu cipas senas (kaip greiciausiai 99% ir yra), persidek kad ir modbo uz ~140 gal litu ir bus problema ispresta, nei adapteriu reikes, nei neaishku ar jie idealiai visa vaizda ir pateiks.

bet jei ant visų telikų veikia ir kuo puikiausiai paleidžia ir ntsc ir pal žaidimus, o neveikia tik ant mano teliko, tai nemanau, kad chipas blogas, čia tada tik su teliku bedos. Beto turiu apie 20 lt ir tikrai artimiausiu laiku nelabai daugiau atsiras, tai kaip aš ta cipa pasikeisiu...

radau viena žmogelį, kuris už 10 litų sakė padarys, žiūrėsim - padės ar nea

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jei ant visų telikų veikia ir kuo puikiausiai paleidžia ir ntsc ir pal žaidimus, o neveikia tik ant mano teliko, tai nemanau, kad chipas blogas, čia tada tik su teliku bedos. Beto turiu apie 20 lt ir tikrai artimiausiu laiku nelabai daugiau atsiras, tai kaip aš ta cipa pasikeisiu...

radau viena žmogelį, kuris už 10 litų sakė padarys, žiūrėsim - padės ar nea

na jo jei su $ beda tada j nekas,o siaip tai uz 150 ir visa tv paimtum kad butu pal/ntsc sistemos

o gal pc turi TV plokste tada jung per pc ir losk sau

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo jei su $ beda tada j nekas,o siaip tai uz 150 ir visa tv paimtum kad butu pal/ntsc sistemos

o gal pc turi TV plokste tada jung per pc ir losk sau

o tai pc ir turi tūrėt 3 jungtis? 2 audio ir 1 audio, ar kaip? beto kiek teko skaityt tai ant pc vaizdo kokybė nelabai gaunasi, beto monitorius mažas būtų - neįdomu. Na jei tas bičas už 10 lt nieko gero nepadarys, tai tada jaučiu teks telika kokį susirast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reanimated, as tau garanta duodu, cia CIPO bedos, tsg cipas neturi funkcijos, kad pritaikytu siganala i betkuri telika, pvz orginala leidziant necipuota ant to paties TV irgi grybas butu. Dedu galva - geras cipas ir tu gali zaisti ant silelio kurio istrizaine 20 cm. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reanimated, as tau garanta duodu, cia CIPO bedos, tsg cipas neturi funkcijos, kad pritaikytu siganala i betkuri telika, pvz orginala leidziant necipuota ant to paties TV irgi grybas butu. Dedu galva - geras cipas ir tu gali zaisti ant silelio kurio istrizaine 20 cm. ;]

bet dabar visai neturiu litų ir tik dėltų spalvų man tą čipą keist? nu nesaonė, turi būt kokia išeitis, nes šiaip čipu nesiskundžiu, viską ką man reikia jis padaro ir ant kitų telikų ir gerai rodo, tai manau tik pasieškot kokio būdo prisijungt prie savo teliko ir tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.