triple9

gta vice city stories (neveikia)

Rekomenduojami pranešimai

kaskados ant psp losiau gta vcs, tada uzkniso, istrynia... db vel isidejau ir... nebeveikia... ka daryt? man jo visiskai nenuskaito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaskados ant psp losiau gta vcs, tada uzkniso, istrynia... db vel isidejau ir... nebeveikia... ka daryt? man jo visiskai nenuskaito...

bandyk cfw versija atsinaujinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba mc padielka

cia ne tame esme nes kaip sake anksciau tia jam viskas veike... o su tapacia ms anksciau veike?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip nebuna kad veike ir nebeveikia :D sakyk ka su ja konkreciai dariai pvz. naudojei psp, kisai i fotika poto per fotika formatavai kisai i psp ikeli zaidima o jis neveikia. Man tas tavo pasakymas veike nebeiveikia nu zinai....

Naudojei tapati zaidima ne kita rip'a?

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažiūrėk , gal tu suknisai game tesiog pabandyk nauja atsiūsti ( ir beto pasakyk tiksliai ka dariai taipgi nepasakysim paprastai ai idejau istraukiau ir nebeveikia ;\ )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, siaip gali but kad kaska suknisau... nors uzeme lygiai tiek kiek rode (arba pc girtas) tj parsisiunciau kita gta vcs ir veikia... bet radijo stociu nera... :D beje, gal kas zino ar galima i psp zaidus isimest muzika? lyg ir girdejau kad galima...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, siaip gali but kad kaska suknisau... nors uzeme lygiai tiek kiek rode (arba pc girtas) tj parsisiunciau kita gta vcs ir veikia... bet radijo stociu nera... :D beje, gal kas zino ar galima i psp zaidus isimest muzika? lyg ir girdejau kad galima...

radijo stociu nera delto kad apkarpytas geimas... :D bandyk dar kita versija atsisiusti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Karta bemesdamas VCS pries pat pabaiga, kai liko maziau nei minute, netycia nutraukiau iso kelima i PSP. Zaidimas pasileido, bet radija irgi negrojo. Kai viska tvarkingai isimeciau per nauja problema issisprende.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as viska nrml padariau, tik itartinai mazai tas zaidas siaip uzima... bet man tos dainos ir taip nepatiko kj praeita kart isimetes gta vcs buvau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) Vsio isiaiskinom :) atsisiusk nauja pilna versija jei radijo stociu nori :) geimas veikia viskas gerai rakink tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi problemos: Kai išsisaugai, rašo jog Corrupted data. Siunčiau iš isohunt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.