Gvazde

ar apsimoka keistis...

Rekomenduojami pranešimai

ei! virukai pasakykite ar apsimoka keisti PSP su 3.90m33-2 (brick) su 6org game,krc gera komplektacija... Y Nintendo DS lite su pakrovieju 3 org game. Kokia jusu nuomone?... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai nelabai keičiau , geriau savo fat'a be žaidimų (kas tinka slimui pasilik) parduok , dasidėk slimui ir viskas , tikrai nekeičiau į DS ...

Tai tik mano nuomonė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau apsimokėtu,bet va PSP brick ir su 6 org. žaidimais,iškart kaina pakyla.Na bet ir NDS turi 3 org. žaidimus,dėl to gal ir apsimokėtu keisti PSP į NDS.Bet va NDS nenulaužtas,todėl... Čia jau patčiam spresti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano manymu tai psp yra daug geriau :) parasyk man i skype: krekeris57 ir atbrickinsim, praeis noras keisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia visiskai skirtingos konsoles,jos beveik neturi tu paciu zaidimu,nes DS zaidimai tai isvis isskirtiniai beveik visi kuriami tik DSui,taip kad cia viska lemia zaidimai manau o ne kuri brangesne ar galingesne,jei pabodo psp zaidimai ir nori ismegint visai kitokius,naujus zaidimus, tai gal ir verta keistis,o jei nzn kokie DS zaidimai tai pirma susizinok apie zaidimus nes tai ne tas pat kas psp kuriama,tai visai kitai zaideju grupei sakyciau ,daugiau tokiem japonam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nori ishbandyti visai kitus zhaidimus - siuskis NDS emuliatoriu kompui ir pabandyk. 6 originalus psp zhaidimaikainuoja kaip visas NDS.

PSP brickas yra nesamone po to kai atsirado pandora, galima bileka kas programishkai uzsiparino atbrickint.

O NDS atrishinet as nezinau kaip ten tiksliai, bet reikes pirkti papildomu devajsu, kartridzha i kuri galima butu msticka, ar sd ideti ar kazko tokio.

NDS skiriasi nuo psp kaip WII skiriasi nuo ps3 grubiai tariant - linksmi controlsai, bet zhaidimu dauguma yra.... kaip ir pasake scalman japonams, bet ne tik japonams bet japonamvs vaikams, visgi PSP irgi japonishka konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.