Shliuzas

Persona 4

Rekomenduojami pranešimai

jauciu kietas zaidimas bet galit paaiskinti bsk kokia cia istorija bus butent sito ? nepagaunu istikro neturiu laiko as zaisti lb bet sita reiks tikrai pereiti :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai gi koks skirtumas, geriau jau parsisiųst ir sužinot.. aš tik žinau, kad kažkas su žmogžudystėm bus ir labai didelį vaidmenį atliks televizoriai, nes jie bus vartai tarp Real ir Yellow worlds. Vėlgi grupelė jaunuolių gauna galių .. na Person'iškas siužetas (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai neiskentem ir ismeginom jap versija va :)

tai viskas manau labai idomu ten bus kai suprasim kas prie ko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau eng versija 9 diena buvo imesta i mininova taigi jau senai turim ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka pagaliau pradejo veikti mano ps2 ;D jungiau jungiau ir isijunge ir ka palosiau persona kokias 4 h ir tikrai lb lb patiko sedevras ;P lb dideli ispudi paliko :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki gal galit pasakyti kokiu geru ir iskirtinu savybiu turi persona4 ? ;) pvz ejimas i mokykla vaiksciojimas po gatves. kokiu dar tokiu super dalykeliu turi persona4 ? aciu uz atsakymus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki gal galit pasakyti kokiu geru ir iskirtinu savybiu turi persona4 ? :) pvz ejimas i mokykla vaiksciojimas po gatves. kokiu dar tokiu super dalykeliu turi persona4 ? aciu uz atsakymus :)

Galima žvejoti, schedule netoks griežtas kaip Persona 3 (social links), dungeons skirtingi, yra visuokių kovos sistemos patobulinimų, pvz. išgelbėjimas nuo mirtino smugio, specialus smugiai. Taip pat pakeistos personos smarkiai, kai-kurie monstrai turi atsparumą net ALL-OUT atakai, homunculus daiktas gina nuo hama ir mudo netik pagrindinį veikėją, bet ir kitus, galima valdyti visus komandos narius tiesiogiai, daug papildomų questų mieste (dėja jie nėra įvairus), žaidimas turi gana idomų detektivinį aspektą. 5 pabaigos (3 blogos ir 2 geros), tai daug variantų. Social linkai dabar kaip kuras narių galiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istikro reikia dar labai ilgai spaudinet ir ziuret kaip rutuliojasi istorijos pradzia ;D as maniau kad toks jau ir bus visas zaidimas pasirodo klydau poto gauni lakstyt kur nori ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galetu imest i trackeri PAL regiono sio zaidimo kuria nors dali (tik ne 4)? nes noriu pradet zaist ir manau nuo paskutines dalies nieko nesusigaudysiu. NTSC tai yra bet kas keista kad mano telikas nors ir is naujesniu bet neskaito NTSC... :badmood:

EDIT: Sor, radau 3-cia dali. :thumbsup4:

Redagavo defas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galetu imest i trackeri PAL regiono sio zaidimo kuria nors dali (tik ne 4)? nes noriu pradet zaist ir manau nuo paskutines dalies nieko nesusigaudysiu. NTSC tai yra bet kas keista kad mano telikas nors ir is naujesniu bet neskaito NTSC... :badmood:

EDIT: Sor, radau 3-cia dali. :thumbsup4:

nesvarbu kuria dali zaisi pirma,jos nera susije tarpusavi tiesiogei,jei jau nori lost galejai ir info pasiskaityt internete,pasidomet vistiek jau reiktu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va regis jau kaip ir perejau, sueme ta niekseli zudikeli, bet kadangi man teko paziureti walktrough maciau, kad dar bus truputi veiksmo. Neblogas zaidimas, istorija buvo isliaupsinta, taciau stebuklu nepamaciau kol kas. Gal ir veiksmo truputi pritruko, bet kazkuo pakerejo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va regis jau kaip ir perejau, sueme ta niekseli zudikeli, bet kadangi man teko paziureti walktrough maciau, kad dar bus truputi veiksmo. Neblogas zaidimas, istorija buvo isliaupsinta, taciau stebuklu nepamaciau kol kas. Gal ir veiksmo truputi pritruko, bet kazkuo pakerejo ;)

O paskutinią pabaigą atidariai? Žudšką suimti nėra dar galas žaidimo. Jis nepagrindinis blogis visame žaidime. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš pradžių dvejojau ar siųstis, ar ne, bet galų gale parsisiunčiau. Ir esu labai patenkintas žaidimu. Žaidimo pradžia tikrai tokia nuobodi buvo :nunchuks: Na, bet čia tik pradžia, buvo toks kaip "tutorial'as". Paskui pamažu įgauni laisvės, bet ne per daugiausia. Dažniausiai spaudai :D ir tiek... Na, o jau praėjus visus apmokymus žaidimas tampa pasaka. Daug laisvės, įtraukianti istorija. Taip pat patiko kovos, senai tokį klasikinį metodą esu žaidęs. Pražaidžiau ~12val. galo kol kas nematau, bet ima kai kas aiškėti. Jei dar neesat išbandę šio žaidimo - siųskitės tuoj pat. Neturi būti anime ar dar koks fanas. Aš pavyzdžiui anime žiūrėjau tik Dragon Ball, o šis žaidimas labai patiko, tad nesusidarykit blogo įvaizdžio vien dėl į anime panašaus stiliaus.

BTW, turiu tokį klausimuką. Sakykim turiu dabar 23lvl personą, ir ar jos lygis kils pats kovose, ar vis dėl to turėsiu ir toliau jas jungti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.