Kaifas

XBOX360 papildomas aušintuvas

Rekomenduojami pranešimai

Kaip man sužinoti ar pas mane yra papildomas aušintuvas viduje ar ne, nes girdėjau, kad ant šiek tiek naujesnių xbox360 su 90nm yra papildomi aušintuvai, bet ar jis pas mane yra tai velnias čia žino, tai norėčiau kaip nors pažiūrėti, bet neardžius xbox'o, gal kaip nors eina per šonus pamatyti? Kažkada turėjau puslapį kur rodo kaip neardžius xbox'o pažiūrėti ar falcon ar ne, nes ten matosi kažkiek, bet nieko nebepamenu, tai galvoju gal jūs žinot.

Xbox data: 2006-07-28

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, nėra.

Mano naujesnis nei pas tave, bet nėra, Dima sakė, kai flash'ino.

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku.

Dabar galvoju apie pirkimą papildomo aušinimo, t.y. stovą, bet nežinau, vieną pažystamą turiu kuris jį naudoja, tai sako vėsesnis xbox'as, dar kas nors naudoja jį iš čia esančių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku.

Dabar galvoju apie pirkimą papildomo aušinimo, t.y. stovą, bet nežinau, vieną pažystamą turiu kuris jį naudoja, tai sako vėsesnis xbox'as, dar kas nors naudoja jį iš čia esančių?

Ne į temą

o kam tau reikia to papildomo ausinimo? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tj i korpusa isidejas papildoma ausintuva tj mano isvis nekaista mano 2006 - 12 - 16 data gali eit diena nakti vistiek saltas , man pazystamas idejo i korpusa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai ant dvieju knygu is sonu laikau ir zjbs :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nematau reikalo laikt ant tu knygu nebetn ant kilomu laikytum :D o seip jei ant stalo tikrai nereikia...

ps.. va foto kaip pa smane idetas.. ( ten ibrezima pats padariau netycia :D )

post-3114-1205870784_thumb.jpg

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek pamenu boxo vidu,tai is to ausintuvo nera naudos.geriau reikejo det priesingam kampe,ten uz dvd-romo,nes ten netoli GPU radiatorius yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tj blogai manai nes ten jis netelpa ir beto is jo naudos labai daug jis traukia salta ora i vudu ir "cirkuliuoja" viduje kad butu saltas oras, tj vat nauda labai didele daug geriau nei prie galo pridedamas ausintuvas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau geriau reikejo padaryt kad ta ora jis trauktu lauk,o ne pustu.kiek reikia to oro, paima jau esanti ausinimo sistema,tik vat kad nevisada speja ji ta ora ispust lauk.nu cia siaip abu dalykai svarbus,bet norint galima buvo kazka mandresnio ismastyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip padarytas viskas kad spetu ir istrauk modifikuotas ir vidus , na manau nieko mandresnio ir nereikia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane pati falcon ir plius nusipirkes is dealextreme 3-in-1 Cooling Fan Console Stand with Game Disc Holder.

Tai atsaldo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Domiuz, na kad nekaistų taip ;-) Nes pradėjau jau bijoti dėl rRod :-) Aš ant stalo tokį kaip ir plastmasinį patiesalą patiesęs ir ant CD dėžučių plastmasinių laikau, tai ta apačia įkaista... O viršus ne... Nežinau kaip čia laikyti jį geriau man dabar.

Foto pridėsiu kaip ten atrodo tiksliau mano xbox.

post-3742-1205876008_thumb.jpg

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip pakelus tikrai nezadu laikyt :D ryt jei bus laisvesnio laiko nufilmuosiu isardes xboxa parodysiu kaip ten pas mane padaryta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O kas blogai taip pakėlus? ;-DD Kai nelošiu pastatau vertikaliai kad ta apačia greičiau atvėstų ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.