Shliuzas

JRPG

Rekomenduojami pranešimai

na tai kad niekas nesneka apie rogue galaxy tai snekam tai kas idomu tiesiog,siaip va butent man ff12 taip ir patiko nes butent panasus i sena gera superhita vagrant story,nzn man jis buvo geriausias rpg ant psone aplamai,va ir dabar ji vel losiu ant psp,labai gerai emuliuoja ji,zaist vienas malonumas,o siaip tai dar ant ps2 galetu kurta da kurt tu zaidimu,tik va tegu nekuria visokiu vidutinybiu nes ju niekas nezaidzia,bent jau as,tai nezaidziu jokiu kitu lenktyniu kai yra GT4,ir kai yra MGS3 negi imsi koki nauja suda lost ,net geda buna paemus naujesni zaidima pamatyt koks š**** palyginus su MGS3,ko nekuria zaidimu toliau,pvz GT4 su 06 metu masinom pvz,kokio naujo Concept,kaip buvo po GT3,ar dar vieno MGS nuotykio,ar kokio vagrant story,ai dar kiek noretume zaidimu ant ps2,silent hill 3 grozybes ir kitu hitu,cia jau visai buvo ne i tema ...

Na va taip geriau , dabar tik i tema :) ... O siaip, Scalman tu FFXII perejai ar ne ? ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va taip geriau , dabar tik i tema :) ... O siaip, Scalman tu FFXII perejai ar ne ? ...

siaip dar neperejau ff12,nes mano 3 metu seivai visi dingo is memoriko,biski paluzo memrikas, kartu su ff12 seivu,tai nzn zaisiu per nauja arba ieskosiu seivo kad butu pereita jau panasiai kiek mano buvo,o siaip tai rogue galaxy jei ka tai man nebe taip patinka nes musiai jau netokie,bet daug nesigilinau tai siaip gal ir nieko,as tai noriu surinkt visus geriausius ps2 rpg,na ir manau kad kas mane domina tai jau viska turiu,va kame problema,nauju zaidimu vertu demesio jau kaip ir nekuria,tai va ko norejau viska jau turiu,tik ner kada lost :?

siaip cia kaip pastebejau tai apie jrpg tik du zmones kalba :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) kodel nekuria vertu demesio? O FFXIII? nevertas demesio? Treileris Fantastishkas. taip - ant PS3 .. bet juk PS2 jau senas :) Jau ir emulaitorius beveik yra :) (na bent FFX galim loshti .. daugmaz). Ash kaip tik pompuoju RG :) atrodo ryt bus :) tik ranka dreba :) bishki su finansais blogai :) o DL diskai brangus :) jei ishpirmo kart nepavyks ishkepti Ui verksiu :) (DMS4Pro turiu tad bent del chipo bedos nebus)

FFXII :) kaip ir FFX ir VP2 :) beveik prie galo - reikia apskutini pozemi pereiti bet :) kazkaip ranka nekyla (triesa FFX10 po puses metu pertraukos kazkaip sugebejau pabaiti).

Kalbant apie gerus :) VP:2 :) turbut vienas graziasui PS2 geimu kuriuos maciau (demesio - Rogue Galaxy nebandiau dar) :) kelais i Asgarda SUPER atrodo :) taipat nerealiai atrodo Pievos, laukai, Corrupted igdrasil (antras lygis su beileidziacia saule .. daugiau nepraejau)

O sheip kaip ziuzetas/zaidimo stilius tai FF12 tikras banginis ffx na neblogas bet iki 12 tai jam toli :)

labai smagi kovos sistema (nors labai nenuspejama .. labai greitai gali labai liudnai pasibaigti :)) buvo ant Grandijos 3 (dar vienas grajus kurio iki galo daejau bet taip ir neiviekiau paskutinio pozemio )

dar ish JRPG man patiko Star Ocean serija :) 2 buvo super ( b***** kiek ash ja kaliau su emulaitorium :) baisu pagalvoti atrodo 4 ar 5 kartus pradejau ish naujo daejes iki vidurio :) ) 3 dalis - ziauriai nepatiko personazu dizainas .. ir siuzetas buvo skystas bet Tri-Ace yra Tri-Ace Jie blogu zaidimu nedaro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Valkyrie Profile 2 - Silmeria :) (Geda , Geda, Geda)

Orginalus rpg :) Paremtas Skandinavu mitologija. padarytas tokiame 2D oldschool stiluje :) viskas 3d tik tavo zaidimo "plotai" i kaire i deshne ir i virshu (shokti). Visdelto labai gerai atidirbta tad nesiraukyk. rekomeduoju pereiti ir VP1 (ps1 geimas bet irgi TriAce geimas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei santrumpoms rasyti tai galima daug zaidimu neatpazystamai uzkoduoti :)

VS, VF, DQ, ir pan :)

A front mission 5 gal jau loshei? Nenusimato US versija kazhin? nes japoniskai zaisti tikrai nenoriu. o 4 dalis tai lievakas biski, na siuzetas durnai vyksta. O ant psp deja gaila nera normaliu RPG(na neskaitant ps1 emuliacijos pagalba) ir siaip nelabai traukia namie sedint per maza ekrana zaisti akis itempus. O kelionese nzn, rpg nelabai tam tinka

cia visi psp rpg, sarasas liudnokas :)

Monster Kingdom: Jewel Summoner RPG 7,1 Vas 14, 2007

Legend of Heroes III: Song of the Ocean RPG 6,5 Sau 23, 2007

Dungeon Siege: Throne of Agony RPG 8,3 Lap 3, 2006

Spectral Souls RPG 5,5 Spa 27, 2006

Blade Dancer: Lineage of Light RPG 6,5 Lie 24, 2006

Valkyrie Profile: Lenneth RPG 8,5 Lie 17, 2006

Legend of Heroes II: Prophecy of the Moonlight Witch, The RPG 6,1 Bir 20, 2006

Astonishia Story RPG 5,5 Bir 6, 2006

PoPoLoCrois RPG 7,4 Grd 5, 2005

Legend of Heroes: A Tear of Vermillion, The RPG 5,5 Lap 16, 2005

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip dar neperejau ff12,nes mano 3 metu seivai visi dingo is memoriko,biski paluzo memrikas, kartu su ff12 seivu,tai nzn zaisiu per nauja arba ieskosiu seivo kad butu pereita jau panasiai kiek mano buvo,o siaip tai rogue galaxy jei ka tai man nebe taip patinka nes musiai jau netokie,bet daug nesigilinau tai siaip gal ir nieko,as tai noriu surinkt visus geriausius ps2 rpg,na ir manau kad kas mane domina tai jau viska turiu,va kame problema,nauju zaidimu vertu demesio jau kaip ir nekuria,tai va ko norejau viska jau turiu,tik ner kada lost :?

siaip cia kaip pastebejau tai apie jrpg tik du zmones kalba :roll:

Nepasiseke tau su mem card'u , bet toki zaidima kaip FFXII tikrai verta dar karta sulost , as tai baigsiu Rogue Galaxy ir zaisiu FFXII dar karta, noriu viska is jo isspausti. Rogue Galaxy musiai man visai prie sirdies, ti biski per mazai taktikos, galutine nuomone pasakysiu kai pereisiu. As jrpg taipat kolekcionuoju, bet vidutinius dedu i sali, tik perzaidziu ir viskas, man kartais svarbiau pabandyti, jei geras pereinu, jei nelabai - i sona ... Na is nauju JRPG dar turi pasirodyti Persona 3 , labai laukiu ... dar Soul Cradle ir Grim Grimoire , jie Disgaea stiliaus t.y. taktiniai . Siaip ant PS2 dideliu grandu nebesitikiu pamatyti...ateina ps3 era :) ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) gal cia kasnors kaune yra su jRPG bibliotekom?

Per eMule labai sunkiai man siuncia :) o torrentai sensni irgi nieko gero

Aishku ash kruva jau turiu :) atisiunciau bishki pabandziau ir padejau i shona :) bet pvz Disceos neloshiau

Kazkas atrodo minejo kazkokia Phantasia ar kazkaip .. Maciau PC versija .. atrodo 6.4gb torentas ne taip senei PirateBay buvo .. labai didele atrode :) bet dabar kai turejau nedieli atsitikima su zaidimo craku (!@#$ nulauzt nulauze :) bet perdare geima taip kad kol jis veikai trina visus diskus, turiu 60 ir 160 gb diskus ir abu pasidare 95% free)tad dabar kompe 140gb laisvos .. gal pabandysiu PC versija .. jei rekomenduojate (gamepada ps2 stiliaus ant PC turiu ir jokiu bedu su DVD, patausosiu savo PS2)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas del trumpinimo :) Tikiuosi Tau ka reishkai FF nereikia aishkinti? :) :) :)

na pasane buvo tik vienas nepaaishkintas ten sutrum,pointas .. maniau kad visi jRPG megejai apie Valkyrie Profile esat zaide ar bent girdeje :)

Sheip ash PS2 pirkau tik del jRPG geimu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei santrumpoms rasyti tai galima daug zaidimu neatpazystamai uzkoduoti :)

VS, VF, DQ, ir pan :)

A front mission 5 gal jau loshei? Nenusimato US versija kazhin? nes japoniskai zaisti tikrai nenoriu. o 4 dalis tai lievakas biski, na siuzetas durnai vyksta. O ant psp deja gaila nera normaliu RPG(na neskaitant ps1 emuliacijos pagalba) ir siaip nelabai traukia namie sedint per maza ekrana zaisti akis itempus. O kelionese nzn, rpg nelabai tam tinka

cia visi psp rpg, sarasas liudnokas :)

Monster Kingdom: Jewel Summoner RPG 7,1 Vas 14, 2007

Legend of Heroes III: Song of the Ocean RPG 6,5 Sau 23, 2007

Dungeon Siege: Throne of Agony RPG 8,3 Lap 3, 2006

Spectral Souls RPG 5,5 Spa 27, 2006

Blade Dancer: Lineage of Light RPG 6,5 Lie 24, 2006

Valkyrie Profile: Lenneth RPG 8,5 Lie 17, 2006

Legend of Heroes II: Prophecy of the Moonlight Witch, The RPG 6,1 Bir 20, 2006

Astonishia Story RPG 5,5 Bir 6, 2006

PoPoLoCrois RPG 7,4 Grd 5, 2005

Legend of Heroes: A Tear of Vermillion, The RPG 5,5 Lap 16, 2005

na taip psp tokiu geru rpg neturi bet tavo sarasas tikrai nepilnas,nes yra dar naujas visai

Key of Heaven, poto

Breath of Fire 3

Tales of Ethernia

taciau zaist man jie ne vienas galima sakyt nepatiko,taciau pats psp tai yra super dalykas,isimeti filmu ar anime seriju ir ziurai laisvu laiku kad ir darbe,pvz per pietus ar siaip kazkur esi ar vaziuoji,ar lauki ko,ar ner ka veikt sveciuose,visada po ranka psp,kartais lovoj siltai gulint labai fainai pazaist psp,o svarbiausia tai kad tu niekam netrukdai ir tau niekas netrukdo,ps2 tai uzima telika,pc tai irgi kam nors reikia gal interu pasinaudot ar dar ko prisireikia,o cia niekam netrukdai,man labiausiai patiko MGS ACID abi dalys,na geriausia ka losiau ant psp,lenktyniu yra tikrai geru,colin mcrae2005,toca 3,toca 2006,test drive unlimited,o be to ant pc tingisi lost tuos psone zaidimus per emules,o cia galima viska prisimint is naujo,tai jega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar neteko zaisti jrpg zaidimo nesiojamoms konsolems , kuris tikrai patiktu ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar neteko zaisti jrpg zaidimo nesiojamoms konsolems , kuris tikrai patiktu ...

na jei nesivaikyt grafikos tai galima daug ka zaist ant psp,yra retro stiliaus jrpg,bet manes netraukia tokie,nes namie stovi ps2 su graziais jrpg ir geresniais,o va turn based strategy tai tikrai galetu daugiau pakurt ant psp,ji tikrai tokiem labai gerai tinka,palosiau MGS acid ,isitikinau kaip sauniai psp tam tinka,dar lenktynem irgi neblogai tinka,nes valdymas geras,o vat kitiem ziauriai truksta antro analogo,nors tomb raider labai sauniai valdosi siaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del grafikos vaikymosi , tai visi jrpg zaidejai su stazu zino kokia grafika buvo ant Segos ir PSone , tikrai jrpg neblizgejo, nes svarbiausia buvo ne grafika o gameplay'us , na pazaidus FF serija jau blogos grafikos nebesinori ir kituose zaidimuose matyti... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del grafikos vaikymosi , tai visi jrpg zaidejai su stazu zino kokia grafika buvo ant Segos ir PSone , tikrai jrpg neblizgejo, nes svarbiausia buvo ne grafika o gameplay'us , na pazaidus FF serija jau blogos grafikos nebesinori ir kituose zaidimuose matyti... :lol:

jo cia FF X mus islepino,tikrai jau visus rpg lyginu su FF 12 dabar bet va kiek turiu rpg visi 3d ir tikrai nei vieno nenuvertinciau grafikos, aisku niekas taip neblizga kaip ff12 bet kiti duoda kai ka kito,o del grafikos tai nebutinai ji buna svarbi pvz MGS acid ant psp tikrai nera grafika ipatinga,bet pats zaidimas taip itrauke mane kad viskas atrode labai grazu ir prie nieko neprisikabinciau,va ka tik atsisiunciau sena gera Xcom Ufo Defense,psx versija savo psp tai jau nekantrauju ismegint,prisimint tuos laikus kai naktys budavo bemiegies,uhh...gaunas kad grafika kai kur yra svarbi,bet kai kada grafika nustelbia pats zaidimas,ir tokie zaidimai kurie sugeba taip padaryt ir yra geriausi is geriausiu mano manymu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo cia FF X mus islepino,tikrai jau visus rpg lyginu su FF 12 dabar bet va kiek turiu rpg visi 3d ir tikrai nei vieno nenuvertinciau grafikos, aisku niekas taip neblizga kaip ff12 bet kiti duoda kai ka kito,o del grafikos tai nebutinai ji buna svarbi pvz MGS acid ant psp tikrai nera grafika ipatinga,bet pats zaidimas taip itrauke mane kad viskas atrode labai grazu ir prie nieko neprisikabinciau,va ka tik atsisiunciau sena gera Xcom Ufo Defense,psx versija savo psp tai jau nekantrauju ismegint,prisimint tuos laikus kai naktys budavo bemiegies,uhh...gaunas kad grafika kai kur yra svarbi,bet kai kada grafika nustelbia pats zaidimas,ir tokie zaidimai kurie sugeba taip padaryt ir yra geriausi is geriausiu mano manymu

Taip , naujausi FF palieka kitus jrpg uz nugaros grafikos atzvilgiu , manau su FFXIII jie padarys dar didesni suoli grafikoje , bet aisku svarbiausia, kad butu ir gera grafika, ir geras gameplay'us , ir geras siuzetas , tada zaidimas sublizga ...

Is isleistu jrpg tikrai yra vertu pratesimo , noreciau pamatyti Xenogears , Vagrant Story , Star Ocean pratesimus , na dar tikiuosi pamatyti Dark Cloud 3 , nes si serija turejo ypatinga dvasia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.