Domiuz

Spartiname interneto greiti

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Siendien suzinojau toki dalyka kad microsoft'as nuo musu interneto greicio pasiima savo updeitams 20% greicio.Ji galima pakeisti i 0% ir tada interneto greitis, ypac puslapiu vartymas tikrai pagreiteja ;)

Keiciame microsoft'o rezerva i 0%:

1.Spaudziame start, run ir irasome gpedit.msc tada spaudziame enter

2. turi issokti langas kuriame renkames Administrative Templates

3.Issokusiame sarase renkames Network ir tada spaudziame QoS Packet Scheduler

4.Desineje lango puseje turi issokti sarasas kuriame spaudziame Limit reservable bandwidth

5.Issokusiame lange nuimame varnele nuo Not cinfigured ir uzdedame ant Enabled

6.Apacioje turime matyti Bandwidth limit (%) 20, vietoje 20 irasome 0

7.Spaudziame Apply ir Ok

Stai ir viskas jusu internetas pagreitejo,skirtuma tikrai pajusite ;)

P.S norint nuiimti rezerva reikia tureti kompiuterio administratoriaus teisias ;)

P.S2 veikia tik ant windows xp professional

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padarau taip:

post-2998-1205843065_thumb.jpg

Spaudziu OK

post-2998-1205843071_thumb.jpg

Ir ismeta sita klaida gal kas turi pasiulimu kame reples?

Bandziau tuo patarimu pasinaudoti kur windozes lange buvo

post-2998-1205843450_thumb.jpg

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padarau taip:

post-2998-1205843065_thumb.jpg

Spaudziu OK

post-2998-1205843071_thumb.jpg

Ir ismeta sita klaida gal kas turi pasiulimu kame reples?

kokie windowsai? esi kompo administratorius?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokie windowsai? esi kompo administratorius?

post-2998-1205843699_thumb.jpg

Taip administratoriaus teises

Bandziau ieskoti "gpedit" taipat jokiu zenklu kad aplamai jis pasmane butu komiuteryje per pagalbos paieska ieskojau "Administrative Templates" bet taipat nieko konkretaus neradau

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

post-2998-1205843699_thumb.jpg

Taip administratoriaus teises

Pas mane irgi xp su sp2 ir ant abieju kompu Professional ir ant abieju viskas veikia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten man ir panasu buvo reikia biski nesamoniu padaryt ;)

Start->Add or remove programas->add windows component->Network monitoring tools?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepadidinsit šitaip savo interneto greičio. Paskaitykit atsiliepimus internete. Ir pati QoS koncepcija yra user'ių ne taip suprantama:

http://support.microsoft.com/kb/316666

Clarification about the use of QoS in end computers that are running Windows XP

As in Windows 2000, programs can take advantage of QoS through the QoS APIs in Windows XP. One hundred percent of the network bandwidth is available to be shared by all programs unless a program specifically requests priority bandwidth. This "reserved" bandwidth is still available to other programs unless the requesting program is sending data. By default, programs can reserve up to an aggregate bandwidth of 20 percent of the underlying link speed on each interface on an end computer. If the program that reserved the bandwidth is not sending sufficient data to use it, the unused part of the reserved bandwidth is available for other data flows on the same host.

For more information about the QoS Packet Scheduler, see Windows XP Help. Additional information about Windows 2000 QoS is available in the Windows 2000 technical library.

Bet jei jums ant širdies geriau nuo to, tai pasidarykit šį tweak'a, jokios žalos OS jis nepadarys... Kaip ir naudos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepadidinsit šitaip savo interneto greičio. Paskaitykit atsiliepimus internete. Ir pati QoS koncepcija yra user'ių ne taip suprantama:

http://support.microsoft.com/kb/316666

Clarification about the use of QoS in end computers that are running Windows XP

As in Windows 2000, programs can take advantage of QoS through the QoS APIs in Windows XP. One hundred percent of the network bandwidth is available to be shared by all programs unless a program specifically requests priority bandwidth. This "reserved" bandwidth is still available to other programs unless the requesting program is sending data. By default, programs can reserve up to an aggregate bandwidth of 20 percent of the underlying link speed on each interface on an end computer. If the program that reserved the bandwidth is not sending sufficient data to use it, the unused part of the reserved bandwidth is available for other data flows on the same host.

For more information about the QoS Packet Scheduler, see Windows XP Help. Additional information about Windows 2000 QoS is available in the Windows 2000 technical library.

Bet jei jums ant širdies geriau nuo to, tai pasidarykit šį tweak'a, jokios žalos OS jis nepadarys... Kaip ir naudos...

Na puslapius tai padarius tai tikrai greiciau varto, man greitis irgi siek tiek padidejo... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na puslapius tai padarius tai tikrai greiciau varto, man greitis irgi siek tiek padidejo... ;)

Na, jei tiki tuo, tai į sveikatą, ir dievą žmonės tiki... ;) Kaip kam geriau...

P. S. Dėl šventos ramybės padariau ir aš, kaip ir turėjo būti - jokių pokyčių ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trumpai ir aisqiai:

is smalsumo ir as patikrinau, bet pasirodo man ir taip visur 0. taigi man gidas - jokios naudos. nes as visada isjungiu auto updeitinima tu windowsu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku,puslapio tau taip akimirksniu neuzkraus,bet palyginus kaip anksciau krove,tai poto greiciau pasidare ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku,puslapio tau taip akimirksniu neuzkraus,bet palyginus kaip anksciau krove,tai poto greiciau pasidare ;)

O aš tau sakau, kad nepasidarė.

trumpai ir aisqiai:

is smalsumo ir as patikrinau, bet pasirodo man ir taip visur 0. taigi man gidas - jokios naudos. nes as visada isjungiu auto updeitinima tu windowsu.

Ne į temą

Aš irgi išjungiu, vienas iš pirmų dalykų, ką padarau suinstaliavęs/reinstaliavęs win'us ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš tau sakau, kad nepasidarė.

Ne į temą

Aš irgi išjungiu, vienas iš pirmų dalykų, ką padarau suinstaliavęs/reinstaliavęs win'us :)

na tai jei tu isjungi tai tu ir nematai pokyciu, o pas tuos kuriuos yra ijungta po sito pokyciai matosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.