GizmoKaKa

Atsibodo seni theme? Nebėda tam yra sprendimas !

Rekomenduojami pranešimai

Jau veikia, nezinau kodel bet ant 3.80 m.33 neveike, updatinaus i 3.90 dabar viskas veikia kuo puikiausiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Na šitą pack'ą su CXMB pluginu jau anksčiau pastebėjau PSP-Hacks tinklapyje, ir bandžiau paleisti - nepavyko. Žiūriu čia lietuvaičiai įspūdžiais dalinasi - reiškia veikia :D Patarkit kaip ten man jį paleisti. Žodžiu padariau tikrai viską gerai, kadangi pluginų pas mane anksčiau nebūta, tai vsh.txt failiukas ėjo toks koks duotas tam pakete, nieko neoverwritinau ar needitinau. Įjungiu pluginą per recovery, viskas ok, ir... neužsikrauna PSP. Juodas ekranas, kaip bricke. Po to jis paima ir išsijungia. Išjungus pluginą, viskas pasileidžia, ta prasme bricko negauna :D :D. Pas mane cfw 3.71 m33-4. Fat su 1.50 kernel addonu. Prašau padėkit.

Teko mėginti ir kitu CXMB pluginų (nežinau, gal senesnes versijos ar kas, jų radau atskirai parsisiūsti, be themes paketo), tačiau jie ir neveike. PSP pasileisdavo, bet tema išlikdavo sena ir nieko nerasdavau naujų temų settingsuose. Be jokio efekto. Kažkaip bergždžiai aprašinėja šios problemos sprendimus... Dar esu radęs kad nudefaultinti PSP, recovery meniu palikti disabled tiek "skip sony logo on startup", tiek "fake region". Nepadėjo. O taip noriu tų temų

Dar esu matęs custom themes ir kitokių, bet ten reikia jau krapštytis flash0 atmintyje.. neprasidėsiu su tom šventom vietom.

Ačiū ir sėkmės :D

--

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

updatinkis i 3.90m33 :D

arba susirask versija skirta 3.71 m33 :D kazkur qj.net turi but :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OMG geras aciu lb :lol: Viskas veikia puikiai ant PSP Slim'o 3.90m33-2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsidejau tema sita , viska normaliai sudejau pagal gida , bet kai paspaudziau ant music tai pakibo , bandziau restartuot , bet vistiek ten kur pakibo , ten ir liko meniu . ka daryt ?

kaip originalia atgal uzsidet ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsidejau tema sita , viska normaliai sudejau pagal gida , bet kai paspaudziau ant music tai pakibo , bandziau restartuot , bet vistiek ten kur pakibo , ten ir liko meniu . ka daryt ?

kaip originalia atgal uzsidet ?

Nueini recovery menu -> Plugins ->Nustatai cxmb.prx [VSH] (Disabled) viskas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Na šitą pack'ą su CXMB pluginu jau anksčiau pastebėjau PSP-Hacks tinklapyje, ir bandžiau paleisti - nepavyko. Žiūriu čia lietuvaičiai įspūdžiais dalinasi - reiškia veikia :) Patarkit kaip ten man jį paleisti. Žodžiu padariau tikrai viską gerai, kadangi pluginų pas mane anksčiau nebūta, tai vsh.txt failiukas ėjo toks koks duotas tam pakete, nieko neoverwritinau ar needitinau. Įjungiu pluginą per recovery, viskas ok, ir... neužsikrauna PSP. Juodas ekranas, kaip bricke. Po to jis paima ir išsijungia. Išjungus pluginą, viskas pasileidžia, ta prasme bricko negauna :D :D. Pas mane cfw 3.71 m33-4. Fat su 1.50 kernel addonu. Prašau padėkit.

Teko mėginti ir kitu CXMB pluginų (nežinau, gal senesnes versijos ar kas, jų radau atskirai parsisiūsti, be themes paketo), tačiau jie ir neveike. PSP pasileisdavo, bet tema išlikdavo sena ir nieko nerasdavau naujų temų settingsuose. Be jokio efekto. Kažkaip bergždžiai aprašinėja šios problemos sprendimus... Dar esu radęs kad nudefaultinti PSP, recovery meniu palikti disabled tiek "skip sony logo on startup", tiek "fake region". Nepadėjo. O taip noriu tų temų

Dar esu matęs custom themes ir kitokių, bet ten reikia jau krapštytis flash0 atmintyje.. neprasidėsiu su tom šventom vietom.

Ačiū ir sėkmės ;)

--

Taip , visi matė , kad šis theme yra iš psp-hacks.com , dėl to nereikia čia flamint , nes nevisi lankosi tame puslapyje ir nevisi supranta anglu kalba , be to čia ir yra tam skirtas forumas , kad žmonės dalintusi informacija ir padėtu vieni kitiems įvairiuose procesuose ... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip , visi matė , kad šis theme yra iš psp-hacks.com , dėl to nereikia čia flamint , nes nevisi lankosi tame puslapyje ir nevisi supranta anglu kalba , be to čia ir yra tam skirtas forumas , kad žmonės dalintusi informacija ir padėtu vieni kitiems įvairiuose procesuose ... :lol:

Pala pala... ką aš fleiminu? Aš tik tarp kitko pasakiau, kad anksčiau pastebėjau šį packą, ir išmėginau, prieš jam atsirandant šiame forume... ir man jis nepasileido, ir štai paparašiau lietuviškai kalbančių tautiečių, kad patartų, kad PADĖTŲ paleisti tas temas.... o ne aš kažką aš, mat, fleiminu, varau ant saviškių. Ten psp-hacks saite kiek skaičiau komentarus, nieks nieko vertingo ir padedančio nepasako, ir tiesiog tiksliai nupasakojes savo situaciją paprašiau ČIA PAGALBOS, tikėjausi kad padėsite, o likau apšauktas. Dar kartą perskaityk savo ir mano pranešimus, ir pagrįsk savo kaltinimus. Štai tau ir Lietuva.. kur lietūs lyja. Užsienyje solidarumas kitoks.. net jei ir svetimšalis esi.

Labai ačiū už supratimą.

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala pala... ką aš fleiminu? Aš tik tarp kitko pasakiau, kad anksčiau pastebėjau šį packą, ir išmėginau, prieš jam atsirandant šiame forume... ir man jis nepasileido, ir štai paparašiau lietuviškai kalbančių tautiečių, kad patartų, kad PADĖTŲ paleisti tas temas.... o ne aš kažką aš, mat, fleiminu, varau ant saviškių. Ten psp-hacks saite kiek skaičiau komentarus, nieks nieko vertingo ir padedančio nepasako, ir tiesiog tiksliai nupasakojes savo situaciją paprašiau ČIA PAGALBOS, tikėjausi kad padėsite, o likau apšauktas. Dar kartą perskaityk savo ir mano pranešimus, ir pagrįsk savo kaltinimus. Štai tau ir Lietuva.. kur lietūs lyja. Užsienyje solidarumas kitoks.. net jei ir svetimšalis esi.

Labai ačiū už supratimą.

Bandyk atsinaujinti versija i 390m33,nes nevisi tinka 371m33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ijungti psp recovery menu? spudziu ijungimo mygtuka ir spaudziu trigerius bet neisijungia :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave psp su cfw?

jei taip istrauk baterija (arba pilnai isjungti) ir ijungiant spausk R :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ijungti psp recovery menu? spudziu ijungimo mygtuka ir spaudziu trigerius bet neisijungia :)

Palaikyk išjungimo mygtuką nuspaudęs apie 10sec (kol išsijungs).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.