GizmoKaKa

Atsibodo seni theme? Nebėda tam yra sprendimas !

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Taigi išleistas naujas theme packas padėsint pakeisti ;) senus ir nusibodusius theme !

Instaliavimas:

1.Parsisiunčiame theme packa iš čia 50_THEME_COMPLETE_PACK-15.03.08_EUR_MAXPSP , čia arba čia Failo dydis : 85.5mb

2.Išarchivuojame ms0 foldery i betkokia direktorija jūsų kompiuteryje , kaip pavizdį paimkime DESKTOP .

3.Atsidarome ms0 folderį ir jame esančius folderius cxmb , PICTURE , seplugins , PSP , kopijuojame i jūsų psp memory sticką i pagridinį folderį t.y x:\ (x reiškia jusu memory sticko raide pas jus gali būti kitokia) . Atkreipkite dėmesi kad sepplugins vsh textas neparašytų jūsų turimų pluginu t.y jeigu jau esate isirašę kokius nors pluginus , tai tesiog atsidare x:\seplugins\vsh.txt darašykite eilute "ms0:/cxmb/cxmb.prx" , o ne kopijuokite visa vsh.txt failą.

4.Išjungiame psp , ijunginėdami ijungiame psp recovery menu ( jį ijungti galima ijunginėjat psp laikant left ir right trigeri) nueinam i Plugins -> , patikriname ar "cxmb.prx [VSH] (Enabled)" , jeigu "cxmb.prx [VSH] (Disabled)" , tai pasirenkame ji ir paspaudziame X . Tuomet BACK ir Exit.

5.Jungiantis psp iškarto isijungs kitas theme , taip kad neišsigaskite .

6.Keisti theme , einate į System > Theme settings , pasirenkame koki norime costum theme.

7.Renkantis costum theme klaus "Do you want to overwrite a saved costum theme? If you overwrite , the currently saved costum theme will be deleted" "Yes" "No" spaudziame "Yes" ir štai turite isijunge costum theme ;) smagaus keitaliojimos

P.S. Ši versija veikia iki 3.80m33-x

P.S. Costum theme's veikia tik ant cfw firmware versijų , download neprisegiau prie posto nes daug sveria ;)

Redagavo GizmoKaKa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tinka visoms versijoms cfw?

tinka toms kuriose yra themu palaikymas, ty galima keist ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip i sena sugryzti?

EDIT-Jau issiaiskinau ;)

Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ctf neperseniausiai atsirades formatas :D man ant fat ideliai veike gal kas bandet ant slim 3.90m33?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ctf neperseniausiai atsirades formatas :D man ant fat ideliai veike gal kas bandet ant slim 3.90m33?

Aš pas mane 3.90m33-2 irgi idealiai veikia viskas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

themes kaip rco, benereik zaisti su flash0, labai grazios :D

Redagavo Helix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kame problema, bet pas mane neina, isirasau viska i psp, per rekovery nusistatau ta plugins ka but enable, exit ir pradeda kraut kazkokia xbox 360 tema ir neuzsikrauna, issijungia psp. kas ce gali but???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 3.80 M33-4

pluginu neparasei netycia , ar dar ko nepridirbai viska darei pagal ;) guida .. jei ne isjunk plugina istirnk viska

ir isnaujo pasidaryk nes turetu viskas veikti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.