KITT

Xbox'as garsiai skaito kompaktus

Rekomenduojami pranešimai

O man kazkaip atrodo kad leciau veikdamas maziau silumos isskiaria tai ir vesesnis box'as , o klaidu daugiau ne privelia jeigu orginalus diskas , o jeigu , geriausiu atveju Verbatimas , tai sunkiau jam skaitosi todel ir numazinamas greitis ( nu tokia mano teorija). Tikrai jauciasi palyginus orginalu geima ir irasyta , jauciasi kad springsta daugiau rom'as (nu tokiu ciauksiantys garsai buna daznesni)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip tj jo kur xbobui imti orginalu o kur kepta geima,..

Ps. Patariu nepirkt acmes disku snd 3 paemiau nes kitokiu nebuva ir nei vienas neveike :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip tj jo kur xbobui imti orginalu o kur kepta geima,..

Ps. Patariu nepirkt acmes disku snd 3 paemiau nes kitokiu nebuva ir nei vienas neveike :D

Ne į temą

Dėl tų acme ten daug sakyta, kad ir lazerį gadina, bet LM'e buvo vienas toks narys, kad net sakė "jūs mane nepriversit nenaudoti acme, pirkau ir pirksiu" nu tai jau ką tokiam padarysi, poto klaus kur DVD-ROM tvarkyti galima. Manau imčiau tik Verbatim, TDK, Philips, nors dabar visada imu Verbatim, bet jei netyčia negaučiau niekur tai TDK arba Philips, bet tik ne acme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dėl tų acme ten daug sakyta, kad ir lazerį gadina, bet LM'e buvo vienas toks narys, kad net sakė "jūs mane nepriversit nenaudoti acme, pirkau ir pirksiu" nu tai jau ką tokiam padarysi, poto klaus kur DVD-ROM tvarkyti galima. Manau imčiau tik Verbatim, TDK, Philips, nors dabar visada imu Verbatim, bet jei netyčia negaučiau niekur tai TDK arba Philips, bet tik ne acme.

Paaiskink man techniskai kaip acme kompaktai gali gadinti DVD-ROM'a? O ar veikia ar ne, tai cia jau nuo burnerio priklauso :D...Nesenai pradejau acme naudot, kol kas nei vienas nenuvyle. Kai tik nuasiflashinau buvau viena pasiemes acme, susigadino, bet tik todel kad dar nemokejau norm irasinet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiskink man techniskai kaip acme kompaktai gali gadinti DVD-ROM'a? O ar veikia ar ne, tai cia jau nuo burnerio priklauso :D...Nesenai pradejau acme naudot, kol kas nei vienas nenuvyle. Kai tik nuasiflashinau buvau viena pasiemes acme, susigadino, bet tik todel kad dar nemokejau norm irasinet.

Ne į temą

Na kaip man aiškino, kad per didelis "spindesys" eina nuo jų, nepaaiškinsiu labai moksliškai, nes tiksliai nežinau... Bet "tipo" taip yra, na vis dėlto, juk jie pigiausi, acme kompaktą galėčiau gauti už vienetą po 4Lt, tai nežinau, manau tuom viskas ir pasakyta, verbatim gaunu po 7,43Lt, tai manau nepagailėsiu kelių LT ir pasiimsiu verbatim, kur kompaktai tikrai visapusiškai geri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Acme pigus nes juos gamina lirtuvoj, o tiksliau Kaune. Del to nereik ju importuot is velnias zino kur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tikrai siulau nepirkti niekam tu acmes kompaktu, patys lieviausi... as esu nusivyles jeis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jei greiciau skaito tai ir erroru gali daugiau prisirinkt beskaitydamas. kaip suprqantu letesnis nuskaitymas kokybiskesnis. jei dar diskas pabraizytas.

Nieko panašaus :D Čia tau ne disko įrašinėjimas...

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.