Rekomenduojami pranešimai

@paseles O kuo re4 blogas? nesu jo perėjęs, bet esu lošęs ant x360, ir kiek pamenu ten prezidento dukros ieškot atvarai į apsėsta kaimelį/miestelį kaip pasirodo ten gyvena kažkokie apsėstieji kitaip sakan mąstantys zombiai, man pasirodė visai nieko istorija 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš irgi nelabai suprantu. man RE4 yra vienas mėgstamiausių visų laikų žaidimų. bet jam REmake tikrai nereikia, HD versija atrodo puikiai. daug realiau ir logiškiau būtų Code Veronica REmake. gal ir gausim. nors įdomiau tai, kaip atrodys RE8. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, gandai byloja, kad bus irgi pirmo asmens, kas man nei patinka, nei nepatinka. žiūrėsim. RE7 vis dar vertinu kaip spin-off'ą. visiškai vienkartinis jis man pasirodė. tiesą sakant, jei tai bus pirmo asmens žaidimas, tai norėčiau, kad kūrėjai truputį pasimokytų iš Condemned: Criminal Origins. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai jie tą re7 galėjo daryt kaip kita žaidimų serija, nes man ten visiškai re nesijaučia, lyg būtų kitas game po re vardu.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 10 valandų, Suveln parašė:

na, gandai byloja, kad bus irgi pirmo asmens, kas man nei patinka, nei nepatinka. žiūrėsim. RE7 vis dar vertinu kaip spin-off'ą. visiškai vienkartinis jis man pasirodė. tiesą sakant, jei tai bus pirmo asmens žaidimas, tai norėčiau, kad kūrėjai truputį pasimokytų iš Condemned: Criminal Origins. 

Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Man Re7 ne vienkartinis,turi ir nemokama dlc kuri geriau lost perejus pagrindine story. Ilgokai man Re7 uzteko ir laabai patiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebuvo blogas Re7 tik gal su VR geriau žaist, bet tie kas žaidė klasikinius re tai nejautė to, kad čia tikras re, reikėjo tiesiog naują vardą duot.

https://www.gematsu.com/2020/04/resident-evil-3-remake-shipments-and-digital-sales-top-two-million-in-first-five-days-resident-evil-2-remake-tops-6-5-million?fbclid=IwAR0Ru6Q2vUdaObRitnDOkXgaqCKm0nxE6k2vg-ZJJhSyk6IV9qx5CY_CJ20

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 12 valandų, Džekeris parašė:

@paseles O kuo re4 blogas? nesu jo perėjęs, bet esu lošęs ant x360, ir kiek pamenu ten prezidento dukros ieškot atvarai į apsėsta kaimelį/miestelį kaip pasirodo ten gyvena kažkokie apsėstieji kitaip sakan mąstantys zombiai, man pasirodė visai nieko istorija 

nes be zombiu,be puzzliu,pavadinimas tik likes,nors perejas ji ant ps2 daug kartu nuo lengviausio lygio iki profesonal

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei atvirai, praradau upa del RE nauju geimu ir kas laukia ateityj. RE3 reiketu re-remake.. Visiskai kazkoks kitas geimas, tikrai ne RE3.

Nusivylimas, kad Capcom nerupejo RE3, rushintas ziauriai, nera daugybes mepu, daug muzikos, bosu, priesu, ginklu. Tiesiog daryta, bele padaryta ir numesta. 

Ziurink kaip i geima, "inspired by RE3 (1999)" girt galima vekejus (ypac Mikhail Viktor patiko) ir cutscenus.  Motion capture padaryti, bet vos ne taip, kad ner ka zaist, ner kur zaist. Nemesis visai patiko iki puses zaidimo (mazdaug Nemesis "dog" formos). Del rushinto geimo, Nemesio kovos matosi kiek sudeliotos geimui, bet... gabalai mepu tarp ju neegzistuoja, lyg iskirpta. Be to kruvos RE2 (2019) failu net palikta neistrintu nenaudojamu, muzika visa RE2 yra, tik kas reikejo "pamodinta", reikalingi trackai pakeisti.

Pats zaidimas visiskai nesijaute RE3 niekuo, jokiu aspektu, apart veikejais, kurie gerai padaryti (na Nikolai per daug uz'forsintas kazkaip jautes nenaturaliai). 

Perejus zaidima - nera blogas, bet nusivylimas, kad nieko panasaus ko galima buvo tiketis. Be to "full demo" RE3 (1999) interpretacijos, o ne "full game".  Pradedi labiau vertint RE2 (2019), kad ir siaip sau kaip remake buvo, bet uztad kaip geimas buvo super ir turintis daug aspektu is originalo. Vilciu nekelia tolimesni remeikai, jei tokiu stilium per-reimagins, o jei dar tokia "content" kokybe?! 

Negana to pagal gandus RE: Revelations 3 (kurio norejau, blyn) taip nusi-reimagino, kad net patapo RE8, vaiduokliu namas, vilkolakiai, wtf?! Is kito gando zodziu, kad Capcom nori krypt nuo saknu ir kad daugybe fanu gali bus nepatenkinti, tipo net ant tiek, kad RE8 gali but multipleyer (lyg neuztektu vilkolakiu, blyn).. Nu, gandai yra gandai. O su RE4 manau save po zemem pasikastu, negali but tiesa, tokio zaidimo praktiskai neimanoma remeikinti.

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šito RE3 remake (nusipirksiu kai atpigs) dar nebandžiau, nesenai įsigijau RE2 remake tai išbandysiu ir bus aišku ko čia galima iš to RE3 tikėtis... Dabar galim ir offtopico biski pasneketi. Kas dėl remeiku tai būtų visai smagu to RE:Veronica remake sulaukti, aš nesu jo žaidęs, tad būtų idomu. Kas liečia RE Serija, tai esu perėjęs RE2, RE3, RE4 ir RE5 dalis, RE6 tai tik trumpam buvau įsijungęs, na gal reiks kažkaip jam susikaupti, RE7 išvis netraukia, tai man tikrai kaip koks spinofas. RE4 man visai patiko, tokiam žaidimui tikrai nereikalingas remake ir nemanau kad jis bus. Apie 5 ir 6 dalį net nesneku, nėra ten absoliučiai ką remeikinti. Kažkaip realiausiai man atrodo RE:Veronica, visgi tai dar iš tos klasikinės serijos, jeigu perdarytu RE4 tai būtų keisčiau nei keista, ir ne suprasčiau kam ta sviestą sviestuoti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Re3 kazkoks action geimes gavosi nebe tai kas jis buvo. kas ir nebutu keista nes ten buvo vistik kiti laikai kiti poziuriai ir pan, o dabar toks zaidimas man atrodo vistiek pigiai kad ir kaip ten jie detu animacijas ir pan, kai vaikstai tik kolidoriais viskas turi but idealu arba tai atrodo tiesiog pigu. nes open worldai turi geresne grafika ir animacijas siais laikais. 

as fanas PS 1 zaidimus. visu ir ypac RE serijos, bet kazkaip man tai nereiskia kad as turiu but fanas remeiku. laikas praejo. ziurim i prieki. kazkaip nieko gero prieki nematyt isvis. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.