Rekomenduojami pranešimai

prieš 2 valandas, cookeris parašė:

Jooo, geras atradimas, nes apie to laiko aktorius tai tikrai mažai kas žinoma :) 

Man patiko sitas video. Po tiek laiko fanai nori isnarsyti visas detales ne tik apie zaidima, bet kas prie jo prisidejo. :) Man gal keista ir siaip idomus faktas, kad bent jau Rebecca ne taip eme i galva tai, kad filmuojasi tokiam zaidime kuris su laiku taps legenda. Jai tai buvo eilinis darbas. Sitas faktas kazkaip mane nustebino. Gal tuo metu ir nebuvo kazkokio Hypo nes tokie laikai ir jeigu teko filmuotis daug kur. Bet siaip visi tie aktoriai turetu manau zinoti, kad jie prisidejo prie labai stipraus projekto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
2020-01-03 01:35, Magnitas parašė:

Man patiko sitas video. Po tiek laiko fanai nori isnarsyti visas detales ne tik apie zaidima, bet kas prie jo prisidejo. :) Man gal keista ir siaip idomus faktas, kad bent jau Rebecca ne taip eme i galva tai, kad filmuojasi tokiam zaidime kuris su laiku taps legenda. Jai tai buvo eilinis darbas. Sitas faktas kazkaip mane nustebino. Gal tuo metu ir nebuvo kazkokio Hypo nes tokie laikai ir jeigu teko filmuotis daug kur. Bet siaip visi tie aktoriai turetu manau zinoti, kad jie prisidejo prie labai stipraus projekto.

Jeigu bent kiek domėjaisi, tai čia nieko keisto. Kai kurie dauguma aktorių tiek įgarsinę žaidimų, kad patys nepamena kokiems projektams dirbo. Nebent kol neišpopuliarėja, tol patys nežino.

@ReiKaz Jooo, neblogai atrodo :)

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sugniauzes laikisiu nykscius,kad nemesis nusikaltu,o ne begiojimas vien nuo jo ,kaip re2 remake buvo su misteriu x

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 15 valandų, paseles parašė:

sugniauzes laikisiu nykscius,kad nemesis nusikaltu,o ne begiojimas vien nuo jo ,kaip re2 remake buvo su misteriu x

Gal šiek tiek off topic bet paklausiu. Vis knieti nuspirkti Re 2 remake, bet stabdo būtent tas Mr X. Jis for real visą žaidimą tave vaikosi ir nuolat turi bėgioti nuo jo, ar gali kartais atsikvėpt? Nes nors tai ir siaubo žaidimas bet aš mėgstu paexplorinti po aplinką, neskubėti, prieš tai mobus išsivalęs ir kažkaip nesinori 10 valandų bėgiot nuo nenugalimo boso, kurį gavus bazooką jau galėsiu nušaut. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomiau kai atkali,ir daiktu gauni,ginklu dalimis

kad nuo misterio x,ne nuo pradziu begiojimas vyksta procesas,dar ziurint uz ka zaisi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, LmbS parašė:

Gal šiek tiek off topic bet paklausiu. Vis knieti nuspirkti Re 2 remake, bet stabdo būtent tas Mr X. Jis for real visą žaidimą tave vaikosi ir nuolat turi bėgioti nuo jo, ar gali kartais atsikvėpt? Nes nors tai ir siaubo žaidimas bet aš mėgstu paexplorinti po aplinką, neskubėti, prieš tai mobus išsivalęs ir kažkaip nesinori 10 valandų bėgiot nuo nenugalimo boso, kurį gavus bazooką jau galėsiu nušaut. 

Nah, tikrai ne visą laiką :) Vietomis jis tik, plius priklauso kaip žaidi. Jei žinai vietas kur jis atsiranda, taii iki jo gali vėliau nusigauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wtf?! Kam tas Carlos playable... nu ok. O mercenaries tikras praradimas, is visu RE klasiku extra mode'u sitas patiko ir man jis kaip dalis geimo! Geriau ta Resistance i siuksledeze, net nepradet o daryt ir plest mercenaries. Ir del "no multiple endings" kelia nerimo, gali nebut jokiu pasirinkimu cituacijose. Nu ka darysi.. aisku bus vel "reimagine", tik si karta speju dar didesnis - kuria savo, bet pasidairo daugiau/maziau i originala.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 8 valandas, Lonsdale parašė:

Tai ir orginaliam re zaidei uz Carlosa.

Nu jo, bet buvo tiek loshimo kiek su RE2 Ada/Sherry. Man tokios mintys, kad darys jo story, nores kaip re2 (2019) Leon/Claire panasiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila, kad nebus Mercenaries mode, labai patikdavo ten pataškyti zombius, replayability pridėjo. Kiek valandų 99 metais praleista, kol surinkta $9999 ant kiekvienam šautuvui Infinite bullets ir už kitus ginklus. Siaubas prisiminus... :D

Gal bus kokia alternatyva sugalvota vis tiek šiam mode'ui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.