slc

PGR 3 IR X360 PREMIUM

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki, vakar pasiemiau is skelbimo x360 premium, jis dar neflashintas, yra vienas orig. geimas tai Project Gotham Racing 3 (PGR3) losiau, viskas ok, bet siandien per pietus kraunant RACE (Per Solo Career) ismete man ta lentele "Disc unreadable, 1. clean with soft cloth. 2. restart console", bet man taip tik kas koki trecia karta ismeta ta lentele einant per solo career, vaziuojant ne per solo career tai viskas ok. Ar cia gali but kad kazkas su paciu box'u blogai, ar cia zaidimo kalte? Apibraizymu siaip yra tokiu geru ant disko. ir va as dbr nezinau ar vezt man flashint, nes dar garantija yra menesiui likus.

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei sakai, kad ant disko yra nemazu ibrezimu, tai kam ta tema isvis kurt, jei atsakyma pats beveik zinai ? :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai blyn, xboxas toks jautrus tai omg ir tie įbrėžimai... Jėzau man Vegas`as ant žemės buva nukritęs toks menkas menkas įbrėžimas tai net nepaleisdavo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.