Domiuz

V.Kernagis, uzuojauta jam ir jo artimiesiems :(

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

siandien suzinojau kad mire V.Kernagis, jis buvo tikrai nusipelnes Lietuvos atlikejas.Ma labai jo gaila, juk dar galejo tiek metu gyventi bet susirgo veziu... :nunchuks: Pagerbkime ji uzuojauta jam ir jo artimiesiams

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai, kad jis vėžiu serga jau žinojau, tikrai žiauriai atrodė, kaip koks 80-metis..

Tikrai užuojata, jo artimiesiems. Nusipelnęs žmogus buvo, nors nebuvau koksnors jo "fanas", bet kažkiek gerbiau jį.

Ilsėkis ramybėje, Kernagi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai, kad jis vėžiu serga jau žinojau, tikrai žiauriai atrodė, kaip koks 80-metis..

Tikrai užuojata, jo artimiesiems. Nusipelnęs žmogus buvo, nors nebuvau koksnors jo "fanas", bet kažkiek gerbiau jį.

Ilsėkis ramybėje, Kernagi..

Jis veziu sirgo jau seniai bet mire jei neklystu tik siandiena arba vakar... O jo isvaizda buvo kaip sunkios ligos paimto zmogaus.Gaila man jo :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi suzinojau siandien kad mire.. vadinasi laikas jau buvo.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila... mire nakti.. o tik 57-us metus ejo.. uzuojauta. Kas norit paskaitykit cia man kazkaip vistiek galvoj knibzda kad visie tie VEZIAI pasidare nuo cermobilio elektrines sprogimo

Redagavo baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai gaila zmogaus. Ta daina apie santechnika is Ukmerges kai mazas buvau patikdavo.

Uzuojauta...

Redagavo SolidSnake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užuojauta jam ... Kaip sakoma nuo vėžio neapsaugotas nei vienas ... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paveluotai, bet uzuojauta didele... :lol: kai buvo gyvas nejauciau jau tokios jo svarbos ir reiksmes, bet kaip sako, supranti koks daiktas (arba zmogus) yra brangus kai jo netenki... :o Rest In Peace ;) ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paveluotai, bet uzuojauta didele... :lol: kai buvo gyvas nejauciau jau tokios jo svarbos ir reiksmes, bet kaip sako, supranti koks daiktas (arba zmogus) yra brangus kai jo netenki... :o Rest In Peace ;) ...

auksinai zodziai kad nevertini zmogaus kai jis yra su tavimi, kai jo netenki viskas pasidaro visai kitaip ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dideleuzuojauta jam ir jo artimiesiems. Jis buvo bene daugiausiai nusipelnes atlikejas, bet tikekimes jis liks musu sirdyse dar maziausiai 100 metu.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.