Gvazde

Kokiu budu gavai Konsole?

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau bmx uz daxuja ir kazkaip devai nk nebenorejo pirkti :thumbsup4: taupiau pinigus darbuodavaus atejo kaledos, sakau davai tevai man puse sumos an xboxo duodi as kita dali, tas nu p* dw ir nusipirkau ir zjbs :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gyvenau gal 1.5metu vokietijoj ir taip per kalėdas nuskilo kad gavau savo pirma konsole PS2

Po 0.5metu [Taip pat vokietijoj] nusipirkau DS Lite

o 2007 [kai jau gyvenau Lietuvoj] parvežė man iš Vokietijos PSP Slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox 360 nusipirkau pats, kartu su naujiu LCD teliku

Isvariau i norvegija ten nusipirkau PS3 grizau i lietuva pardaviau Xbox360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visas savo konsoles pirkau pats.

PS2, PS3, PSP pirkau naujus, kitus padevėtus bei sulauzytus (taisiau)

Kartais apsimoka ieškoti skelbimuose. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai paprastai gavau konsolę, tiesiog nuėjau į BMS, pasiėmiau XBOX 360 iš lentynos ir išėjau. :D

O jei rimtai, tai nusipirkau XBOX 360 už savo sutaupytus pinigus.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai buvau kokiu 4 metu turguj tevai nupirko Zilitona!! Zaisdavau Super Mario Bros su sese nesveikai :thumbsup4:

2008 pries Velykas susitaupiau babkiu ir nusipirkau PSP, Mama biski pridejo, nes per mazai is namu pinigu pasiemiau. :)

Po menesio uzbrickinau PSP ir nemokejau atsibrikint :) tai nunesiau i ta pacia parduotuve ir pasakiau kad pats sugedo, ir apkeite.

Vasara HeliX atriso ir iki siol zaidziu ;DD

PS3 gavau 30/04/2008 (atrodo) turejau susitaupes ir pazadejau mamai kad geriau mokintis padesiu jei leis pirkti PS3.

Eilini karta pasiemiau per mazai pinigu ir mama pridejo kikius 50 euru :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tevai pasake per kaledas kad jaigu busiu geras :thumbsup4: nupirks uz dvieju menesiu bet pajemem nuverem i parde uz dvieju dienu kaip tik buvo isparadavimai cia apie Toronto sneku ir nupirko ir ps3 ir plasma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma -ps2kaledu proga ,po to kaskur zaidziau su ps2 pridetus zaidimus - mortal combat deadly aliance ,gran turizmo 2002-tokyo geneva,wrc2.Paskui nusipirkau ziedu valdovu ziedo brolijos zaidima.Paskui krikstatevis pats nusipirko ps 2 tai atidave gta:sa,nfs:pro street.Paskui su seneliu susitariau kad kal proga gausiu psp bet turesiu atiduot 350 lt.Pirko kartu su simpsons game ir 4gb memstiku.Paskui nusipirkau dar 2 memstikus 4 gb ir nusihackinau psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai per praeitas kaledas, (ne sias bet dar anksciau) nu is esmes jau nuo tu metu kokio spalio labai norejau PSP ir tada nusipirkau. buvo penktadienis pries kaledas ;) .....

o XBOX tai ieskojau ieskojau taupiau taupiau... ir galiausiai sakau" screw this, man reikia boxo.NOW!!!" ir nusipirkau gears of war rinkini...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wii - būdamas UK pamačiau pirmą kartą jį 2006m. (vasara) dar naujiena buvo mane sužavėjo ;) Taigi ir užsimaniau ,bet iškarto negavau reikėjo laukti iki b-day Sausio mėn. 2007m.

PSP - Irgi UK ;) pas dėde žaidžiau žaidžiau ir jis mane pakerėjo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSone- Karta kai man buvo kokie 5-6metai buvau pas drauga ir ziurejau kaip lose su PSone tai tas PSone mane pakerejo uzsimaniau. Kita savaite(sekmadieni) ryte tevas priejo pasisneketi (del ko nebepamenu), as jam pradejau pasakoti apie PSone koks jis geras, nuostabus, o tevas sake ne, bet biski paverkiau ;) ir ta pacia diena nuvaziavau su tevuku i Rietavo turgu, ir nusipirkau PSone nauja uz 500lt. (Tevu pinigeliai)

PS2- Budamas 12-13 metu taip uzsigeidziau ps2 kad nusisauk. Prasiau, prasiau, prasiau, pazadai, pazadai kol issizyziau ir kita savaite nuejau i topo centra, ir nusipirkau nauja PS2 Black uz 520LT.(Uz savo sutaupytus pirkau)

Xbox 360- Kai buo mokslu metu atostogos viesejau pas pusbroliu, o jie turejo exbox 360. Pabuvau viena savaite uzsigaidziau neatkalbejamai. Kelias savaites zyziau, prasiau, pazadejau kol isprasiau leidimo pirkti xbox 360 ;) . (Uz savo sutaupytus pirkau)

Tokiu tevu gerasirdiskumu gavau visas tris konsoles :)

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps2 kažkada nusipirkau pats, na o xbox'a prieš kokių pusė metų taip pat nusipirkau pats už savo uždirbtus pinigus :thumbsup4: Jau ganėtinai senai neprašau, kad tėveliai ka nupirktų, manau jau ir amžius tas kai pats turi sau viską pirktis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wii pirkau pats uz savo pinigus,ds'a uz savo pinigus,psp uz savo pinigus. visus daiktus pirkau naujus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.