Gvazde

Kokiu budu gavai Konsole?

Rekomenduojami pranešimai

PS2 gavau per gimtadieni pries daug metu.

PS3 uzsisakiau per eBay.

Dabar zadu uzsisakyti GameCube del vieno zaidimo.

Redagavo SolidSnake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš savo PSP gavau 2006 gruodį (kalėdom užsiprašiau) Žodžiu jau grudžio 20 paklausė tėtis ką noriu kalėdom, aš jau apie mėnesį apie psp svajojęs pasakau, kad noriu psp. Tėvas iš karto klausė kas čia per daigtas, aš tada atsinešiau toki lapą (jį atnėšė su laikraščių prenumerata) Elektromarkto visokie kalėdiniai pasiūlimai/akcijos. Tam lape ir psp buvo, dar buvo parašyta kad kai perki psp tai ir 5 (ar tai 6) umd filmus gauni priedo.

Nu žodžiu po 3 dienų nuvažiavom į elektromarkta, ten pas vieną iš darbuotojų paprašėm, kad psp atneštų. Atnėše, parodė, bet tik dežutę parodė, neišpakavo, ten jis paaškino, kad viduj bus pakrovėjas, psp, ausynės, mmc. Nu tėtis pažiūrėjo, pagalvojo (tada psp 1000 LT kainavo), paklausė manęs ar tikrai noriu :) pasakiau: taip noriu ! Nu tada nusipirkom, atėėjom į mašiną, jau ruošėmes važiuoti namo. Aš sugalvojau mašinoj išpakuoti psp, atsidariau dėžutę, išsiėmiau psp, o ekranas suvarytas kaip reikalas, įbrėžimai atrodė tokie lyg su peiliu specialiai brėžtų per ekraną. Parodžiau tėčiui, jis nuėjo gražino psp ir atsiėmė pinigus. Tada nuvažiavom i BMS megapolį ir ten nusipirkau normalu baltą psp :)

Čia ne reklama, čia tikra istorija jeigu ką :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS1 - Tetis nupirko mano gimtadienio proga uz 300lt , sako is kauno pirko , naujas jis, kai man dar buvo gal kokie 7 metai , plius minus

Pirmas PC - tevai nupirko pries 5 metus

PSP Fat - Padariau bizni ten toki su telefai , krc beveik nemokamai ji gavau

PC - nusipirkau pats ( mociute dadejo didziaja dali sumos )

PSP Slim - Nusipirkau pardaves sena pc

xbox 360 - cia dar nenusipirkau , bet tureciau gauti 27% nuo kompo , o tada jau pirksiu turbut

Jums gerai , kam nuperka viska matikes arba tevukai kai uzzyzi , arba randat po kaledine eglute koki nors ps3 , man tevai kaledoms padovanojo netgi 20lt vertes zaidima ,

o mums , reikia patiems uzsidirbti , savo kruvinu prakaitu ir mazoliais ant ranku ( gal biski perdedu :D )

Ne į temą

Solid_snake , tu kartais ne Linas busi ?
Redagavo mikr0bas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano isvis kukli... :D

man buvo 11metu tada 2006m. zyziau zyziau kad leistu ps2 nusipirkt. kokius 2 menesius teko varkt... ir taip beveik atejo mano gimtadienis buvo like 2 dienos idaviau tevui pinigus kad nupirktu. niekaip nenuperka. tada buvo 2006-03-02 nusipirkau pirmaji ps2 zaidima GTA SAN ANDREAS(jo jau neturiu.. pardaviau klaipediskiui). ir savo gimimo diena gavau ta ps2. buvo ~15h losiau neatsitraukdamas iki ~2h nakties. mazdaug po 2 savaiciu nusipirkau mc. po ~1 menesio susicipavau pas sigita ir dave 2 zaidimus uz dyka :D..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as tj krc niekiek beveik nezyziu tevams del to kad man nupirktu , isivaizduokit kl ikalbejau savo tevuka leisti man nusipirkti psp IS SAVO PINIGU !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirma konsole buvo PS1, taciau mazai as ja ir beprisimenu... :D Daugiau tevas losdavo Doom'a :D Man buvo mazdaug 6 metai, tai kazkur 1999-ieji... Poto kraustemes ir prapuole tas PS1 kazkur :D Ir buvo ilgokas laiko tarpas mano gyvenime be konsoliu (gal 6 metai).. Ir tada 2006-ais uzsiprasiau tevo PS2. Gavau. Pazaidziau apie puse metu ir paprasiau Xbox360. Su salyga kad parduosiu PS2 – nupirks. Pardaviau (ir labai sekmingai, nes pirkau ta PS2 jau naudota uz 400Lt, o pardaviau uz 600Lt :D ), nupirko Xbox360. Bet po kazkurio laiko sugedo (to ir reikejo tiketis kai pirkau naudota)... Tada pardaviau sugedusi uz 600Lt ir su tevu pagalba (vel) pirkau nauja X360 is parduotuves... Turiu ji iki dabar tai jau gal daugiau nei metus... Tada brolis savo septintam gimtadieniui (2007) paprase tevu Wii... Nu nupirko, bet mazai brolis ir zaide su juo, taigi visai nesenai susitariau su broliu kad reikia geriau pirkti PS3... Jis sutiko parduoti savo Wii... (Zinau zinau, klastingas as vaikas :D) Dar pakalbeje su tevu, jis sutiko primesti likusia suma (kadangi brolio wii buvo vertas 800Lt, mes su juo dar po 200Lt susimetem, ir tevui liko pridet 600Lt)... Taigi dabar turim Xbox 360 ir Playstation 3 :D

P.S.- gali pasitaikyti, kad nesutampa laikotarpiai, bet viskas apytiksliai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS2 buvo mano pirmoji Console ja gavau per gimtadieni 2005 metais. Antra buvo PSP ja gavau per praeitas kaledas 2006 metais. Na o dabar uzvakar isigyjau X'360. PS2 nucipuotas, PSP atristas, X'as Nuflashintas. Nieko pats nedariau veziau viska meistram. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 nusipirkau svedijoje

PC jau 8 metu senumo per gimsa dovanu gavau

Ps1 gavau dovanu per gimsa o kita Ps1 nusipirkau pats nes anas sugedo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 nusipirkau svedijoje

PC jau 8 metu senumo per gimsa dovanu gavau

Ps1 gavau dovanu per gimsa o kita Ps1 nusipirkau pats nes anas sugedo

Ne į temą

Ir kiek mokejai uz PS3 Svedijoj? Kokios kainos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ufo 94m. tevu iszyziau; ant megadrive 95m sutaupiau pats (buvo greit sumesta, kad UFO nelygis). paskiau ilgai nieko neturejau apart pc zinoma. mokslai, darbai. bet visad norejau ps2. o kazkada 06m pabaigoj bizingas uzejo konsole paimti, ps2 buvo jau kaip ir benusileidziantis + norejau egzotiskesnio konors (tada xbox dar buvo egzotika). +draugas is fis pasiule paimti uz labai maza kaina is jo. taip ir gavosi 360- 07m.-900lt (plius gavau antra pulteli laidini.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...as visas savo konsoles pats pirkau..niekas man nieko nenori dovanoti, niekas manes nemyli!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...as visas savo konsoles pats pirkau..niekas man nieko nenori dovanoti, niekas manes nemyli!

o tai kiek ju ir kokiu prisipirkai toks nemylimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir kiek mokejai uz PS3 Svedijoj? Kokios kainos?

40 bg starter packas su HD kabeliu ir 2 joypadais Need For Speedu ir Drakes Fortune kainuoja apie 4000 Svedisku kronu !!!

as nezinau koks dabar kursas tikslus bet litais gaunas apie 1550 ~ dar duoda 3 metu garantija !

Redagavo palme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS2 - Kaledu proga :)

PSP - siaip nupirko tevai

Nintendo GameBoy (senas, nespalvotas) - atidave mamos brolis nes neturejo kur kisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai PS2 nusipirkau sitaip : 2 dienas tevui sakiau kas tas ps2 o po to visviena nepirko tai paemiau tevo kortele banko ir nuvares nusipirkau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.