Gvazde

Kokiu budu gavai Konsole?

Rekomenduojami pranešimai

Mano archainė istorija/evoliucija:

NES era - 2 klasėje (1993 metais), kažkur gruodį, man tėvas nupirko NES'ą, buvo UFO modelis tas :doh: lėkštė. Kas prikolniausia. aš jau zyziau kokius 1-2 mėnesius, kad nupirktų, ir jis kai nupirko, nesakė, kad va čiau tau, o tipo jo draugas davė pažaisti :D o tik po savaitės pasakė kad čia man. :P nelabai supratau kam jis taip padarė.

SEGA MEGA DRIVE era - kai turėjau, jau 15 diskečių, ant NES'o jį iškeičiau į SMD be diskečių, be joystick'ų - tik laidai ir konsolė. Tai įvyko 6 klasėje (1998 metai). OT kiek laimės buvo :nunchuks:

PlayStation era - ~1998 metais kai turėjau SMD su 2 joystick'ais, su ~18 diskečių iškeičiau į PSX ir dar primokėjau 300 LT. Bet kiek išsidūriau, nes PSX buvo smarkiai nudrožtas, bet aš išsinomuojau kompiuterinėje kitoje kitą PSX, ir juos apkeičiau :P taip ir gavau antraji PSX. losiau toliau, dar po pusmecio ir sis PSX'as streikuot pradėjo. Tada paskambino anonimas ir sako parduodi PSX uz 300 LT, nuperku iskart. :P DUH, iskart sutikau, o kita diena pridejo tevas dar 300 LT ir 2000 metais nusipirkau naujutėlaiti PSX uz 600 LT na ir droziau ji iki pat 2006 metu birzelio, kasdien vis maziau. o tada pardaviau PSX su ~50 disku su 4 MC uz 200 LT. PSX era baigėsi.

PlayStation 2 - 2006 metai, vasaris. Nusipirkau uz 340 LT naudota PS2 fat. Sugedo po 3 sawaiciu, ishsiduriau. Niekada nebepirksiu naudotu dalyku. pasimokiau paskutini karta. konsole parduodu dalimis uz 100 LT.

birzelio 10. tevas primete litu nemazai ir pasiemiau PS2 satin silver slima - oh yeah! :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

...bet aš išsinomuojau kompiuterinėje kitoje kitą PSX, ir juos apkeičiau :doh:...

nu čia dabar ? :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praeitais metais per kaledas gavau savo xbox'iuka 360uka... :doh: Reikejo biski kaledu seniui pridet puse sumos ... (bet neesme :D ) ...O dar pries kokius ~8 metus is krikstotevu gavau polystationa (su disketem tokiom geltonom ) net baisu pasidaro kaiip viskas greit keiciasi... :nunchuks:

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka.. NES klases Subor nupirko tewai

Sega mega drive2 mamka nupirko,kai gerai mokiausi :doh:

Psx pirkau telefona pardawes

Ps One pusbratkis dawe pazaist,paliko..po pusmecio pardawiau :nunchuks:

Ps2 slim anglijoj nusipirkau. tinka man jis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GBA - Systra is amerikos

DENDY - Pats nusipirkau (uz 30 Lt :doh: )

PSX - Mama nupirko nes pradejau lankyt muzikos mokykla

PS2 1 -Systra is amerikos

PS2 2 -Naudota mama nupirko jau metus pas mane ir dar veikia :D

PSP - mama nupirko uz tai kad jau buvau pradejas nelankyt muzikos mokyklos o paskui vel pradejau :P

PS3 - priverciau mama prizadet kad nupirks jeigu parduosiu PS2 bet dabar pas mane ir PS2 ir PS3 :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu čia dabar ? :doh:

kas kaip ismano tas taip sukasi :D beto kazkoki karta uzejau i kompiuterine ir pamaciau ta pacia senaja sawo konsole apyvartoje, kazkas zaide. :P taigi, nedidelis nusikaltimas :P

nors kas keista, kad kaip zinia PSX irgi turi modeliu versijas kaip ir PS2. Skirtumas buvo didelis vienas tarp apkeistu konsoliu. manoji (pati pirma PSX versija) turi lezeri ties dvylikta valanda atidariu dangti, o ta su kuria sukeiciau, - ties trecia valanda :nunchuks: bet akli ten dirbo :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zilitonas (Liaudiskai :doh: ) pati pirma konsole gal 1994m dazniausiai zaisdavau Contra ir Tankiukus

Sega - ta kur su disketem 1997m. net neprisimenu kaip atsirado pas mane!

Ps One - kazkur 2000 m. Parveze is vokietijos, ot dziaugsmo buvo , bet reikejo palaukt savaite kol sucipino. tada su bratkiu nuvarem y urmo baze nusipirkom pirmuosius zaidimus Driver 2, Grand Turismo 2, ir mc.

Ps2 - praeitais metais per kaledas su broliu nusipirkom ir kita diena ystate cipa , pamirsom zaidimu paprasyt piratiniu , Bet nieko tokio is mokytojo pasiskolinau nfsu2 ir pliekiau per dienas kol ismaukas ysirasyt zaidimus :D

psp - Jau zyziu :nunchuks:

Ne į temą

dar toks bajeris buvo kaip norejau parduot ps one , bet nepardaviau buvo atwaziave kazkokie du bachuriukai norejo nupirk padave y rankas 200 zaliu. tevas pasiziurejo kad padirbti tie ne zodzio ir pro duris per 2 sec batus pasigriebe isbego:d
Redagavo ignaz27

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas prasidejo pries 6 metus, 4 klasej. Buvom isvaziave atostogu i siltus krastus ir ten vitrinoje pamaciau GAME BOY ADVANCE. Zyziau zyziau zyziau, kol tevas nebeiskente ir nupirko. Po metu, 5 klasej per kaledas zyziau, zyziau, zyziau, kad noriu Playstation 2. Tevui zyzimai ikirejo ir kaledu senis padejo ps2 po egle. Nusipirkau dafiga zaidimu, droziau ji kaip imanydamas. 8 klaseje nusipirkau psp. 9 klaseje uzsigeidziau Playstation 3. Prizadejau tevams, kad gerai mokysiuosi (sio pazado iki siol neivykdziau) ir nupirko man PlayStation 3, bet ant musu antikvarinio teliko grafika atrode panasi i psp. Tada pradejau irodinet, kad mums reikia gero, didelio teliko. Tada nusipirkom 46 coliu LCD Philips telika "geriausia europoje" su taip mano issvajota 1080p rezoliucija. Tokia mano istorija :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Vat jo.. jauciu ir man reiks pradet galvot del naujo teliko.Buvau sumastes musu senaji specialiai sugadint,ten subraizyt mikroschema,ar koki tranzistoriu(ar rezistoriu nelabai zinau,maisosi man..nu ten tas,tokia kaip cisterna kokia miniatiurine issikisus buna ant mikroschemu) nuraut...Bet kazkaip persigalvojau,gavau VGA laida ir nebegadinu TV :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Vat jo.. jauciu ir man reiks pradet galvot del naujo teliko.Buvau sumastes musu senaji specialiai sugadint,ten subraizyt mikroschema,ar koki tranzistoriu(ar rezistoriu nelabai zinau,maisosi man..nu ten tas,tokia kaip cisterna kokia miniatiurine issikisus buna ant mikroschemu) nuraut...Bet kazkaip persigalvojau,gavau VGA laida ir nebegadinu TV :lol:

Ne į temą

Nuoširdžiai užjaučiu tavo tėvus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kokie 1993 ar 1994 tv game system 2600.. is kur atsirado nezinau :lol:

1997 sega mega drive 2 ;) 7 gimtadienis

2005(atrodo) PS2 na paturejau ganan neilgai.. atsibodo ir

2006 xbox360.. na pazaidziau supratau kad truksta grand turismo ir f-1 tai

2007 PS3 kiek turesiu? turbut iki vasaros,.nes laiko zaist vistiek nebus o masinos tai reikia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nuoširdžiai užjaučiu tavo tėvus...
Ne į temą

:lol:,tai kad nebereikia jau uzjaust,nebegadinsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nintendo GameBoy (ne color)- parveze seses draugas ish turgaus... :D

paskui ilga laika PC loshiau... (ne console, bet visitek...)

PS2- gimtadieniui gavau... :D

PSP- neseniai ish skelbimo pirkau (PlayManijoi)... va tokia mano istorija... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano istorija labai kukli

2006m nuvaziavome su seima i akropoli su bratkiu pamateme ir uzsinorejome PS2.ir per kaledas gavome su 4 geimais :D

2007m mano tewas isvare dirbti i norvegije.kai jau turejo grysti namo uzsiprasiau PSP i gavau :D

2008m dabar tevuku prasau PS3.didele tikimyka kad gausiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.