Gvazde

Kokiu budu gavai Konsole?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, gal bus kam įdomu sužinoti daugiau apie mane :)
Esu gimęs 1994
PC - 1998-till now Aišku naudojausi tėtės stacionaru, pats ant kelių pasisodinęs išmokė naudotis, tai taip ir nolifinu jau visą savo gyvenimą. Pastarąjį kompiuterį jau iš savo santaupų nusipirkau, tai http://www.msi.com/product/nb/GT70_0NC.html , 20131049433684990.jpg
PSX - 1999-2009~ , nupirko tėtė, kai man buvo penki metai, puikiai atsimenu tądien, kai išbėgau laukan pasitikt sugrįžtant iš kelionės į Daniją ir jis man į rankas paduoda dėžę Playstation'o, tada nibumbum apie juos nežinojau, nes kieme sukdavaus ir nebuvo jokio interneto :) O tada rinko dulkes po kelių metų ir galiausiai parsidavė mūsų administratoriui @Impaler ;)
PS3 and X360 - 2006-till now Visus turėtus xbox'us ir playstation'us pirkau iš savo pinigų, nes tėvai visiškai nepritarė tam, nors ir dabar nepritaria, bet kai tai yra mano šioks toks pinigų šaltinis ir gyvenimo būdas, tai jau nebekreipia dėmesio ir džiaugias, nes jau suaugęs žmogus esu :) Šiuo metu turiu Playstation 3 Super Slim 500gb Limited Edition Blue, dėkoju @intenso33 už perleistą savo gražuolįps3_super_slime.jpg
PS4 - coming soon, nes studentiškas gyvenimas nesuteikia galimybių įsigyti tokio prabangaus pirkinio...

Redagavo Amunicija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmą konsolę UFO (Zilitonas) pirkom kartu su draugu ~1996m. kai man buvo 12 metų, Pinigus užsidirbom vaikščiodami po miškus ir rinkdami metalą pardavimui. Sekantis pirkinys buvo irgi zilitonas tik pavadinimu sega mega drive 2 (berods 2), nupirko tėvai 1997m. Kadangi 1999m paragavau PS1, tai labai norėjau jį įsigyti. Tėvui padėjau sezonu rišti vantas, bet deja surinktų 300Lt neužteko. Už tuos pinigus tėvai nepasitarę su manim nupirko IBM 386  :srs:  Bet gal ir gerai, nes per tuos metus kiek su juo ekspirementavau, išmokau daug, kad palikčiau įsitraukęs į kompiuterius, po metų jį visiškai suėdžiau. 2002m. tevai nupirko normalų PC su Athlon 2000+ CPU. 2005-2006m gryžęs iš kipro nusipirkau kitą PC. 2007m. PS3, ir vietoj monitoriaus paėmiau LCD HDTV 40". Na, o šiemet PS4 - nuėjau pamačiau, nupirkau. Išvada - dirbti yra gerai. Gali bent kažką nusipirkti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

PS1 pavogiau iš žaidimo salono (kompinės)

PS2 pavogiau iš draugo (plius dar kaimynas buvo)

PS3 pavogiau iš prekybos centro (Norvegijoje)

PSP padovanojo (keista kad nepavogiau)

PS Vita pavogiau iš vaiko eidamas gatve 

Pardaviau visas vogtas ir dovanota konsoles ir nusipirkau PS4

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

PS1 pavogiau iš žaidimo salono (kompinės)

PS2 pavogiau iš draugo (plius dar kaimynas buvo)

PS3 pavogiau iš prekybos centro (Norvegijoje)

PSP padovanojo (keista kad nepavogiau)

PS Vita pavogiau iš vaiko eidamas gatve 

Pardaviau visas vogtas ir dovanota konsoles ir nusipirkau PS4

True story? :D Labai jau vangiai ir negražiai :( Nors manau, kad į off tag'us įdėjai, tai tik juokauji :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yep, nors ir pliekdavomės vaikystėj kaip ir priklauso.  :flip:  :yes:

brolis pirko tau kompus, o paskui visteik rasdavo laiko Platinas ps3 rinkti :D :D

True story? :D Labai jau vangiai ir negražiai :( Nors manau, kad į off tag'us įdėjai, tai tik juokauji :D

narkata užsivedęs, "on fire ", juodu humoru varo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pati pirma konsole man butu buvusi xbox 360 120gb ,tevo prasiau kad nupirktu,nes pats dar neturejau iš kur pinigu uzsidirbt, ji tikinau kad filmus ziuret eina ir t.t. O kai pasakiau kad ir žaist eina, tai nebepirko ir vietok x nupirko namu kina :D nuo to laiko wisas konsoles perkuosi pats ir tevukui net nesakau, sužino tik po keliu dienu kai uzeina i kambari, jis ir yra senamadiskas ir i žaidimus ziuri skeptiskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Pati pirma konsole apie kuria daugiausia prisimenu - PS2, nupirko tevai ~2004 metais, bet pardaviau 2012m. (labai del to gailiuosi ir manau reikes kazkada vel nusipirkt)

2. Nusipirkau psp 2011m gale, pardaviau 2012metu vidury. (nesigailiu, nes perzaidziau viska ka norejau)

3. 2012m vasara dede padovanojo xbox 360 kuri turiu ir dabar ir tikriausiai dar labai ilgai neparduosiu :)

4. 2012m gale nusipirkau ps3, dar pakankamai nedaug zaidimu perzaista, bet tikrai neitiketini excliusyvai, tikriausiai taip pat dar ilgai neparduosiu :)

Ne į temą
Kai man buvo ~3 metai, brolis turejo zilitona, bet apie ji nieko neatsimenu :D

Taip pat dar turejom ir PS1, bet neatsimenu kada gavom ir kada pardavem, tik atsimenu, kad budamas visiskas pyplys perejau Crash Bandicoot.

Planuoju per artimiausius metus susiveikt Game cube, labai noriu perzaist RE serija ir pabandyt bent viena Mario zaidima :)

Redagavo Fray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsitiktinai radau skelbimuose ir ilgokai pataupęs iki berods kokių 400Lt (tuo metu buvau gal 11 metų , tai man 200 buvo belekokie dideli pinigai) , nusipirkau su krūva laidų , legalių žaidimų ir 2 pulteliais , kurių pusę metų nemokėjau pajungti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.