Domiuz

Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Ka manote apie si geima? man tai patiko visai, idomus atrodo :lol: is screenu matosi kad tikrai gera grafika turi :lol:

Nuotrauka

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 is the last chance for gamers to rescue America's

sexiest city from an escalating terrorist siege, and will impose heart-pounding

action from beginning to end.

The best are back and this time winner takes all. The highly anticipated sequel

to the recipient of numerous awards, including 2006's Best First Person Shooter

and Best Online Game, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 will push the top-selling

franchise to new heights with new gameplay features and groundbreaking co-op and

multiplayer modes.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Not my type, I'll pass, bet kam patinka tokio tipo šaudyklės - jamkit, pirma dalis, skaičiau atsiliepimus, labai gera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelošiau nė vienos dalies, bet girdėjau apie tokią. Taipogi, aš asmeniškai neimčiau, ne mano stilius. Kiek matau čia šaudyklė ..atrodo gan gerai, tad tie kurie mėgsta tokius tikrai turėtų paimti manyčiau.

Pirma dalis buvo labai gera įvertinta kaip Gamespot: 9.1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na atroda tikrai super geimas jau baigiu parsisiust greit kepsiu tj parasysiu nuomne, seip cia nera gryna saudykle cia reikia komandinio darbo ir taktikos :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kam tu kuri tas temas jei pats nežaidei, nors kokę sava nomuonę parašytum

Nežaidžiau, pirmas ne mano skonio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezaidziu as tokiu,nepatinka.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Aš daug temų taip pat kuriu nors nesu žaidęs tų žaidimų, didelio čia daikto, svarbu narį supažindinti su žaidimu.

Be to, kaip jis tau bus žaidęs jei net dar išėjęs game nėra?

Ant kokio PC tai gal ir netingėčiau tą game sužaist, bet dedu galvą, kad mano pc neišneštų :lol:

P.S JEI kuriam TEMAS tai bent išverskit iš anglų kalbos, ar taip jau sunku? Gi ne visi čia supranta? Ar ką, man už jumis išverst..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

temas kurio del to kad noriu isgirsti kitu nuomones apie si geima ir nuslresti ar verta ji rasytis :nunchuks: is anglu kalbos versti nera laiko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

temas kurio del to kad noriu isgirsti kitu nuomones apie si geima ir nuslresti ar verta ji rasytis :nunchuks: is anglu kalbos versti nera laiko...
Ne į temą

Na taip, man versti irgi nėra laiko, bet jau geriau būtų trumpas aprašymas tačiau bent lietuviškai, manyčiau PlayManijoje turėtų įvesti tokią taisyklę, tai geriau visai nekurk temos, jei toks "užsiemęs" (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Yra gamespot`as, BCG daug žmonių komentarų...

Jau tikrai, tai gal dabar paimt man geimspotą atsiverst ir kurinėt temas pagal geimą, kaip manote koks bus, ar geras šitas, ar verta siųstis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na būtų nebuvę šios temos, būčiau aš sukūręs :lol: Gamespot.com man neįdomu, BCG neturiu acc. O nematau nieko blogo, kiti ateis kam reikės pažiūrės nuomonęs ir matys ar verta siųsti

O visi kurie sakot ne mano skonio, tai taprasme jūs nemėgstat šaudyklių? Ar čia kokia išskirtinė šaudyklė? Nes tikrai niekaip neapsisprendžiu ar jį siųsti ar ne, nes youtube.com gameplay rodo tai lyg ir smagu, bet net nežinau... Nenoriu sugadinti DVD kaip padariau įsirašydamas PGR4 ;) O demo lyg nėra LIVE'e įmestos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma dalis buvo tikrai verta dėmesio, labai lengvas valdymas, vadovavimas savo chebrai - padaryk tą/aną. Visi šie elementai liko ir antroj daly. Tiesa, pirmieji Rainbow Six'ai buvo labiau panašūs į SWAT tipo geimus, tik viskas vyko nuo trečio asmens ir buvo baisiai sunkūs, na o Vegas'ą gi 'kremti kaip riešutus' .. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na būtų nebuvę šios temos, būčiau aš sukūręs :lol: Gamespot.com man neįdomu, BCG neturiu acc. O nematau nieko blogo, kiti ateis kam reikės pažiūrės nuomonęs ir matys ar verta siųsti

O visi kurie sakot ne mano skonio, tai taprasme jūs nemėgstat šaudyklių? Ar čia kokia išskirtinė šaudyklė? Nes tikrai niekaip neapsisprendžiu ar jį siųsti ar ne, nes youtube.com gameplay rodo tai lyg ir smagu, bet net nežinau... Nenoriu sugadinti DVD kaip padariau įsirašydamas PGR4 ;) O demo lyg nėra LIVE'e įmestos.

Ne į temą

nors 1 protingas zmogas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaifai>> šaudykles mėgstu. Perėjau COD4, Army of two (co-op), GOW, Mass effect (baiginėju) na ir kt, tiesiog supratau, kad šitas ne man. Ne man ir tiek, skonio reikalas, bet pirmoji dalis nepatiko. Anyway siunčiu aš jį, tėvas suvalgys :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as abejoju ar cia yra tokiu,kuriem nepatinka saudykles.as turiu tam tikra skoni ant saudykliu,o sita saudykle jam netinka.tai tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.