Shliuzas

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas jau išbandėte MGS4 Database? kai pereini MGS4 turi atsidaryti viena funkcija, bet man vis vien neatsidaro, gal žinote kodėl? na kalbu ne konkrečiai, bet aks bandėte, tai tikriausiai žinote kas per funkcija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas jau išbandėte MGS4 Database? kai pereini MGS4 turi atsidaryti viena funkcija, bet man vis vien neatsidaro, gal žinote kodėl? na kalbu ne konkrečiai, bet aks bandėte, tai tikriausiai žinote kas per funkcija.

MGS4 database turi parsisiusti is playstation store nemokamai.

Tikiuosi padejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) ka tu cia sneki nesamones issiseme ir kadru skaicius mires? tai yra labiausei nuslifuotas geimas kolkas PS3 istorijoje , biski mastyk ka kalbi.

as tokiu zmoniu nesuprantu , kai jiems yra pateikiamas sedevras ant platinines lekstutes , jie rekia kad jiems duotu auksinius peili ir sakute, seip tokeis momentais galima ir su rankom valgyti ;)

o kaip ir rasiau virsiui , nerasykit tokiu dalyku , sitas geimas tobulas , neireikia savo "iskreiiptos nuomones" sklebti garsei , ja reik kai kada pasilaikyti sau.

O apie senima ir mirima pvz FF serija jau pasieks XIII dali , kolkas nejauciu kad tai sentu ir mirtu, tas pats su MGS , palydejom didvyri y uztarnauta pensija xD ir dabar galim ramei laukti kitos dalies.

Apie si geima cia diskutuoti sunku arba neimanoma. As MGS serijos zaidumus anlizuoju iki smulkmenos mane domina tiek menines tehnines.. savybes. Gerai pazystu jo stiliu ir visas kitas savybes (taip jis vis dar turi kvapa..:P ir iki siol yra stipriausias kurinys savame zanre. Ji zaidziu nuo tada kai dar nei kvapo nebuvo konsoliu. Nesu zaidimu ekspertas bet kaip vartotojas galiu kritikuot. Jei nebutu kritikos nebutu ir kokybes. Galima uzsimerkt ir fanatiskai melstis Kojimai:) Bet jis nedievas ir komerciniai remai jam trukdo? (neviena kompanija del to ir pasitrauke is geimu kurimo) o apie kadru skaiciu grafika siuzeta.. buvo galima ir geriau:) (nes jis bivo kuriamas ne 1 metus) nors tai vercia abejot PS3 galimybemis:) kazkas per PS3 pristatyma prabilo apie 4 PS:) bet cia konsole nieko deta jei neteisingai isnaudojami resursai. Tesiog dar pazaiskit 1 - 2 MGS ant konsoliu zymiai stipresni kuriniai savam laike ir konsolese. Atsiprasu jei ka zeidzia mano kritika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MGS4 database turi parsisiusti is playstation store nemokamai.

Tikiuosi padejau.

Na matai aš ir esu jį atsisiuntęs ir ten yra unlocked viena funkcija, aka perėjus mgs IV ji kaip ir turi įsijungti, bet man neįsijungė, tai va klausiu gal kas žino kaip ją įjungti? ir dar vienas dalykas, kai nueini parsisiųsti į ipod melodijų ar kamofliažų yra funkcija kažkokiam kodui, gal kas žinote kas per kodas? ir beje ar eina savo muzikos įsikelti į mgs IV ipod'ą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimo vertes skaleje kadru skaicius uzima paskutine vieta.. Svarbiausia yra tas vadinamasis isijautimo(isigilinimo, rusiskai gerai skamba "pogruzhenije") jausmas kuris ir suteikia mums tas emocijas, ta jauduli kuris mus vercia vel ir vel grizti prie savo zaidimo,praleisti daug valandu prie jo, gyventi ir prisiminti,apmastyti isgyventas minutes ir praeitus kelius bei takelius...

Veiksmo zaidime paskutine vieta!? na gal ir puse velnio jei jis butu pastovus manau del to snekas taip daznai vemia ;) sorry

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veiksmo zaidime paskutine vieta!? na gal ir puse velnio jei jis butu pastovus manau del to snekas taip daznai vemia ;) sorry

MGS4 tikrai neturi uzrakinto fps skaiciaus, bet kadru skaiciui nukritus iki minimumo vistiek zaidziasi stabiliau nei MGS3 su auksciausia kadru seka (30fps). FPS nukrinta iki 30 kadru ribos labai retai(jei isviso). Zaidimas dazniausiai spaudzia 60 fps. MGS2=60fps, MGS3:S=30fps su nukritimais. Del tavo kitu komentaru nieko nesakysiu. Tai nuomones reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MGS4 tikrai neturi uzrakinto fps skaiciaus, bet kadru skaiciui nukritus iki minimumo vistiek zaidziasi stabiliau nei MGS3 su auksciausia kadru seka (30fps). FPS nukrinta iki 30 kadru ribos labai retai(jei isviso). Zaidimas dazniausiai spaudzia 60 fps. MGS2=60fps, MGS3:S=30fps su nukritimais. Del tavo kitu komentaru nieko nesakysiu. Tai nuomones reikalas.

tavo TV full HD?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAL. Vis dar nematau cia jokio rysio.

pas mane mgs4 1 regiono ir TV full HD kadrai ziauriai kraicioja labai daznai ir gal net zemiau 30 fps reiks issiaiskint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAL. Vis dar nematau cia jokio rysio.

gal jis turi omeny kad PAL versijos kazkiek zemesnis fps ir 720p

ir siaip keista maciau PAL dezute tai raso 720p,jokio 1080p nera reiskia :)

nors man tai tas nesvarbu zinant kad rezoliucija tikrai nera viskas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[/quote

mano mgs4 1reg USA ir ant dezutes 1080p bei 1080i TV veikia nes kiti zaidimai eina stabiliai 60fps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Native rezoliucija=720p. Kaip ir dauguma geimu galima upscalinti iki 1080p jei nori. Kitaip sakant MGS4 geriausia losti ant 720p.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Native rezoliucija=720p. Kaip ir dauguma geimu galima upscalinti iki 1080p jei nori. Kitaip sakant MGS4 geriausia losti ant 720p.

bandziau visus variantus bet vistiek nevelka mano ps3 2reg o mgs4 1reg ir palaiko 1080p-i kazkas pjaunasi tik dar nezinau kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos