Shliuzas

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Rekomenduojami pranešimai

Hm.. jei nebebus Snake, tikrai nebus kaip Metal Gear Solid, ..Raidenas man asmeniškai visai nepatiko per MGS2 dalį (ačiū dievui remake padarė).

Liūdna, kas Solid Snake išeis į pensiją, vienas geriausių charakterių geimuose kokius esu matęs.

Btw, visi jau nujaučia kas bus naujas lead character :D

-Lol.Remember the gay ass blonde guy from MGS2?? There's your new lead character!! hahaha

-As long as the series doesnt turn into metal gear raiden ill be happy

-Please.. no Raiden anymore, no more..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na čia kaip kam, bet Raidenas sukėlė visiems labai daug nervų.

Kas turėjo MGS3: Subsistence atsimena šį video:

Metal Gear Raiden - Snake Eraser

Raidenas man labiau patinka kaip komedijinis charakteris :D

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm.. jei nebebus Snake, tikrai nebus kaip Metal Gear Solid, ..Raidenas man asmeniškai visai nepatiko per MGS2 dalį (ačiū dievui remake padarė).

Liūdna, kas Solid Snake išeis į pensiją, vienas geriausių charakterių geimuose kokius esu matęs.

Btw, visi jau nujaučia kas bus naujas lead character :)

-Lol.Remember the gay ass blonde guy from MGS2?? There's your new lead character!! hahaha

-As long as the series doesnt turn into metal gear raiden ill be happy

-Please.. no Raiden anymore, no more..

Raidenas buvo normalus geras veikejas SOL'e... Be jo MGS2 nebutu buves toks epinis zaidimas kaip yra dabar. Zmones kurie sako "OMGZ I WANTZ TO PLAY WIT SNAKEEE EVERYONE ELSE IS GAY OR A FAGGET LULZ" mane tkrai nervina. MGS2 istorija nebutu buvus idomi jei visalaika valdtum vien Snake. Kas pilnai suprato antros dalies istorija tas mazdaug supras ka noriu pasakyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Raidenas buvo normalus geras veikejas SOL'e... Be jo MGS2 nebutu buves toks epinis zaidimas kaip yra dabar. Zmones kurie sako "OMGZ I WANTZ TO PLAY WIT SNAKEEE EVERYONE ELSE IS GAY OR A FAGGET LULZ" mane tkrai nervina. MGS2 istorija nebutu buvus idomi jei visalaika valdtum vien Snake. Kas pilnai suprato antros dalies istorija tas mazdaug supras ka noriu pasakyti.

MGS2 Raiden buvo 'zaliukas' visa laika gaunantis pagalba is Snake'o. Dauguma zmoniu norejo valdyti Snake'a , bet negalejo (neskaitant tankeryje) , bet kai MGS4 Raiden'as tampa kietas , tai jau nebegalim jo valdyti , o tik Snake'a. Neblogai Kojima sumaste. Beje Raiden'as buvo sugalvotas kaip veikejas , kuris prie MGS serijos pritrauktu ir dailiaja lyti :) Dabar man Raiden'as atrodo lyg butu GrayFox atmaina ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MGS2 Raiden buvo 'zaliukas' visa laika gaunantis pagalba is Snake'o. Dauguma zmoniu norejo valdyti Snake'a , bet negalejo (neskaitant tankeryje) , bet kai MGS4 Raiden'as tampa kietas , tai jau nebegalim jo valdyti , o tik Snake'a. Neblogai Kojima sumaste. Beje Raiden'as buvo sugalvotas kaip veikejas , kuris prie MGS serijos pritrauktu ir dailiaja lyti :) Dabar man Raiden'as atrodo lyg butu GrayFox atmaina ...

Raidenas buvo tam, kad mes zaidejai pamtytume kaip zaidimas atrodo is rookio akiu. Zinoma visi nori buti kieti bicai ir valdyti Snake, bet Raidenas tikrai artimiau paprastu zmoniu nei toks veteranas kaip Snake. Visa misija buvo atkartojami Shadow Moses ivikiai tai valdyti Snake nebutu prasmes nes jis tai jau patyre.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Raidenas buvo tam, kad mes zaidejai pamtytume kaip zaidimas atrodo is rookio akiu. Zinoma visi nori buti kieti bicai ir valdyti Snake, bet Raidenas tikrai artimiau paprastu zmoniu nei toks veteranas kaip Snake. Visa misija buvo atkartojami Shadow Moses ivikiai tai valdyti Snake nebutu prasmes nes jis tai jau patyre.

Ne į temą

Idomiai cia suveliai :) :) Na cia tavo nuomone , kodel Raiden'as buvo pasirinktas pagr, MGS2 herojumi , bet tikrai ne del to. Ir taip aisku , kad zaidimo istorija buvo nulemta pasirenkant Raiden'a , su Snake'u butu visai kitas siuzetas. Jei tiek daug cia yra MGS zinovu , tai gal zinot kasnors kokia buvo Hideo Kojima pagr. mintis , ideja (ka jis norejo pasakyti siuo zaidimu) kuriant MGS serija ? :)
Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Idomiai cia suveliai :) :) Na cia tavo nuomone , kodel Raiden'as buvo pasirinktas pagr, MGS2 herojumi , bet tikrai ne del to. Ir taip aisku , kad zaidimo istorija buvo nulemta pasirenkant Raiden'a , su Snake'u butu visai kitas siuzetas. Jei tiek daug cia yra MGS zinovu , tai gal zinot kasnors kokia buvo Hideo Kojima pagr. mintis , ideja (ka jis norejo pasakyti siuo zaidimu) kuriant MGS serija ? :)
Gali nesutikti su manim del Raiden'o, bet jis buvo idetas del to. Veliau jei netingesiu papostinsiu faktu... Pasiklausyk paskutinius MGS2 cutscenus ir suprasi. Kai Snake pradeda monologa apie "Life is not just for passing on your DNA" ir "Nuclear bombs are bad lol". Cia ir yra pagrindine mintis kuria Kojima perteikia kiekvienam MGS zaidime. MG visada buvo "anti-nuclear warfare" ir panasiai. Nors siaip paciam zaidime gali daug daugiau dalyku izvelgti cia pagrindine Hideo zinute pasauliui: "DONT LAUNCH TEH NUKES GUYZ LOL"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm o as visa laika galvojau kad geimo message yra : "cartboard box rulz"

Pasirodo yra kazkoks gilesnis message :/

xD

As iki siol atsiminsiu pacia pradzia MGS2 Raiden part : pamate priesas iskarto skambina codec : I have spoted an enemy ir t.t.

mano mintys iskarto pasipyle : eina n***i , dar nubeg ranka paspausk , paklausk ar tikrai enemy jis yra p**c.

MGS2 butu complete jei butu dave palosti uz Pliskin AKA Solid Snake xD , kaip jis visa tai mate , ka jis kalbejo kariaudamas su Olga ir dar daug klausimu.

Ir Toretai nekariauk visi jau yra pripazine kad Raidenas suxass , koks jis be butu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad pagrindine minty visi pagavo kas kaip supranta,kas kam patinka,as tai pvz zaidziau uz snake ir gyvenau su snake,man pagrindas buvo tai kas vyksta snake,kodel jis cia,kodel jam vykst vieni ar kiti dalykai,misijas kurias jis vykdo tai buvo tik misijos,per jas mes pamatem kas yra pats snake,kodel jis kovoja pries kitus,ar jie priesai,o gal tokie patys kaip jis, gininatys savo puse,savo isitikinimus,siaip daugiau turbut nesu zaides nei vienos tokios serijos kur taip giliai ir supintai pasakotu apie vieno zmogaus istorija,krc nerealu buvo losti uz snake,taciau butu taip pat idomu pamegint pazaist ir uz kita puse,suzinot is ju stovyklos kaip viskas atrodo,neabejoju kad butu be galo idomu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm o as visa laika galvojau kad geimo message yra : "cartboard box rulz"

Pasirodo yra kazkoks gilesnis message :/

xD

As iki siol atsiminsiu pacia pradzia MGS2 Raiden part : pamate priesas iskarto skambina codec : I have spoted an enemy ir t.t.

mano mintys iskarto pasipyle : eina n***i , dar nubeg ranka paspausk , paklausk ar tikrai enemy jis yra p**c.

MGS2 butu complete jei butu dave palosti uz Pliskin AKA Solid Snake xD , kaip jis visa tai mate , ka jis kalbejo kariaudamas su Olga ir dar daug klausimu.

Ir Toretai nekariauk visi jau yra pripazine kad Raidenas suxass , koks jis be butu.

Snake>Raiden, bet tai dar nereiskia, kad jis "suxass"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai asmeniškai Raidenas buvo visai nieko. taip kai pradėjau juo žaisti ir sužinojau, kad visą game jį valdysiu, tai šiaip..nieko nejaučiau, nenuvyle manes ar dar kas. paprasčiausiai lošiau tą "masterpiece".

Bet kai pradėjau MGS3 žaisti turiu pripažinti, kad man Sneikas (Big Boss) labiau patiko, jis toks gilesnis personažas pasirodė ir dar labai juokingi pokalbiai būdavo per tą radiją ar ką ten.

Nereikia sakyti, kad Raidenas sucks ass, bet šiaip tai daugumai jis nepatiko, bet kaikuriem ir patiko.. jis toks medinis personažas man pasirodė..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai asmeniškai Raidenas buvo visai nieko. taip kai pradėjau juo žaisti ir sužinojau, kad visą game jį valdysiu, tai šiaip..nieko nejaučiau, nenuvyle manes ar dar kas. paprasčiausiai lošiau tą "masterpiece".

Bet kai pradėjau MGS3 žaisti turiu pripažinti, kad man Sneikas (Big Boss) labiau patiko, jis toks gilesnis personažas pasirodė ir dar labai juokingi pokalbiai būdavo per tą radiją ar ką ten.

Nereikia sakyti, kad Raidenas sucks ass, bet šiaip tai daugumai jis nepatiko, bet kaikuriem ir patiko.. jis toks medinis personažas man pasirodė..

Jo cia nuomones reikalas. Man nors jis ne geriausias personazas, bet visai patiko ji valdyt. Po to ant galo kai abudu su Snake priesus kapoji tai unreal jausmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali nesutikti su manim del Raiden'o, bet jis buvo idetas del to. Veliau jei netingesiu papostinsiu faktu... Pasiklausyk paskutinius MGS2 cutscenus ir suprasi. Kai Snake pradeda monologa apie "Life is not just for passing on your DNA" ir "Nuclear bombs are bad lol". Cia ir yra pagrindine mintis kuria Kojima perteikia kiekvienam MGS zaidime. MG visada buvo "anti-nuclear warfare" ir panasiai. Nors siaip paciam zaidime gali daug daugiau dalyku izvelgti cia pagrindine Hideo zinute pasauliui: "DONT LAUNCH TEH NUKES GUYZ LOL"

Ne į temą

Kojima sutelke labai daug vertingu temu viename zaidime : istikimybes , meiles , branduolinio pavojaus ir t.t. Bet butent pagr. mintis ir buvo , kaip ir tu sakai : gyvenimas nera tik savo genu perdavimas , reikia mokytis is savo klaidu ir papasakoti apie tai busimoms kartoms , kad ju nekartotu. Beje vienam interview Kojima uzsimine apie dar viena svarbia zinute , kuria gal sunku pastebeti zaidime : reikia tiketi savo jegomis ir eiti i prieki , nepaisant to ka tau sako zmones .

Ir labai noreciau tu faktu apie Raiden'a , nes Metal Gear Saga : Volume I jis pats patvirtina , kad Raiden'as kaip veikejas atsirado , vien tik delto , kad pritraukti dailiaja lyti prie sio zaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos