suY

Wild Arms XF

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Wild Arms - cia j-rpg serija kuriuos review'uose visada buvo fraze "tradicionali bet kitokia", beeeeeeeeet nors jinai ir yra ganetinai populiari jinai vis nesulaukdavo handheld realease'o, bet pagaliau shi stebuklinga kova kuris neleidzia man isheit is namu be psp del isheinanciu vertu demesio zhaidimu, buvo ishleistas Wild Arms XF - taktinis rpg Wild Arms westerno ir klasikinio jrpg hibridiniam pasauly.

As labai megstu taktinius rpg: Disgaea, Jeanne d'Arc ir Final Fantasy Tactics yra trys mano mylimiausi psp zhaidimai, bet net ir man i paskutini trecdali jie pradeda bishki pabosti del vienos priezhasties... Devynesdiasimt procentu missiju turi laimejimo salyga "defeat all enemies" su nedydeliu skirtumu ( neduok prieshininkams nuzhudyti kokio nors makloshoko, pravesk visa party iki tam tikros vietos ) ir viskas. Kokia nebutu superine zhaidimo mechanika, ar siuzhetas, po ~15 val geimingo tai pradeda uzhknisti. Wild Arms XF tai piramas trpg kuris sulauzhia shita standarta, faktishkai po pirmu 2-3 tutorial kombatu nera nei vienos standartines ir nuobodzios missijos, po poros valandu - nera nei vienos LENGVOS missijos. Dar WA skiriasi nuo visu kitu shit stiliaus zhaidimu tuom ,kad vien vulgariaja jega ir grindingu cia nieko nepasieksi. Cia nera tokio dydelio kiekio free combatu kaip pvz FFT, ir vienintelis budas laimeti ir yra stiliaus pavadinimas - taktika. Zhaidime yra KRUVA klasiu ir kiekviena ish ju teks naudot, cia neapsieis standartiniais "magas - healleris - warrioras", klasiu naudojime yr akruva niuansu, vienos klases yra silpnesnes prie tam tikras kitas ir tt. Ir prie viso shito, vietoj paprastu kvadratiniu lauku zhaidimas vyksta ant sheshiakampiu, kas priduoda kombatams papildumos gylumos

Zhaidimo siuzhetas vyksta tam paciam Filgaia pasauly kaip ir visos kitos WA dalys, siuzhetas pateikiamas kaip ant in-game varykliuko, taip ir anime styliaus statiniais paveiksliukais kurie bishki jud a- gan standartinis sprendimas handhelduj. Mane bishki uzkniso tritashkiu kiekis dialogose - jau maciau pora dialogu kurie atrode taip:
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
ir del kiekvieno tritashkio reikia spausti X, bet cia nera dydele problema. Zhaidimo grafika stylium man primena Jeanne d' Arc, tas pats animeshnas 3d paishymas su juodais konturais ( pvz disgaea neturejo to konturo ir man atrode geriau ), yra labai labai daug stilistikos skolinimuosi is FFT, pvz pagrindine heroje yra blondine su milzhinishkom pirshtinem , kas itartinai primena va ka

Nuotrauka

zhaidimo World Map'o ( kuris beje ofigieeeeeeennai nupaishytas ) kursorius yra toks pats kaip FF nuo pat pirmos dalies, net pasaulio pinigai vadinasi panashiai... na bet cia detales detales...

Reziumuojant galiu rekomenduoti shita zhaidima visiems kam patinka FfT, Disgaea ir Joanna d'ARc, wild arms serija ir zhaidimai kur reikia neblogai pagalvot ir pastrateguot kad laimeti. BET kaip pirmas taktinis rpg jis nemanau kad tiktu, siulyciau is pradziu papoke'int Jeanne'a :spam:

Screenai cia siunciames cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau man kazkaip is screenu pasirode labai jau prastos grafikos zaidimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wild Arms, hehe.. gera serija tikrai, turiu visas dalis nuo 2nd Ignition.

Tikria norėčiau išbandyti šį game, kadangi taip pat mėgstu taktinius bei "midget" grafikos žaidimukus.

Kaip matau jie savo "tradicinių" Ley Point (nuo WA4) nepamiršo (:

Grafika tai sakyčiau nėra tokia prasta, primena Chrono Trigger. (: Visai simpatiška sakyčiau, spręskite jūs:

Nuotrauka

Nuotrauka

Wild Arms XF Promotional Video:

Wild Arms XF Opening

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeane D'Arc man labai patiko, nes jo tutorialai labai puikiai palaipsniui aiksindavo zaidima jo eigoje, ne taip kai kaikuriuose buna zaidimuose, tik pradedi zaist ir iskart viska turi nusprest, nieko nesuprasdamas, kas kur ir kaip.

Na jei toki aprasyma parasei, tai manau reiktu isbandyt.

Tik jeigu nesunku imeskit sita zaidima i musu trakeri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau si zaidima (nors nemegstu taktiniu RPG) tik del Wild Arms serijos (turiu visus).

Ir buvau maloniai nustebintas siuo zaidimu.

Gera istorija, HEX taktine battle sistema, Taktinis paaiskinimas, Stealth Missions.

Tikrai geras taktinis RPG, vertas demesio.

Tik man jis truputi sunkokas yra (gal del to kad ne megejas taktikos)

Bet patariu visiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi patariu, labai idomus ir misijos kaip jau sake, visai nepanasios i kitus zaidimus, grafika vidutine-gera, visa kita gerai bet jis gan sunkus...

taip ir neperejau tos vietos kur reikia isvest Kalinius pro vartus tai darant kartu su nauju veikeju Martial Mage ... gal kas galit parasyt kaip pereit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.