slc

Perku X360 (pora klausimu)

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki, pas pardaveja pas kury greiciausiai pirksiu x360 DVD-ROM'as pagal sita paveiksleli: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/dvd...itachi-benq.jpg yra Hitachi-LG GDR-3120L (vidurinis) ar cia ne tas kur flashinasi brangiai hitachi 0079FL ar kaip ten jis? Ir dar vienas klausimas... tas X360 pagamintas 2006-11-23 ar didelė tikimybė kad pasigaus RROD? Ačiū. ;)

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

pas mane samsungas,kairysis ;)
mano boxas 2006-10-09.RROD nepasigavau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pas pardaveja pas kury greiciausiai pirksiu x360 DVD-ROM'as pagal sita paveiksleli: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/dvd...itachi-benq.jpg yra Hitachi-LG GDR-3120L (vidurinis) ar cia ne tas kur flashinasi brangiai hitachi 0079FL ar kaip ten jis? Ir dar vienas klausimas... tas X360 pagamintas 2006-11-23 ar didelė tikimybė kad pasigaus RROD? Ačiū. ;)

Žiūrint kur ir kaip laikysi, kiek žaisi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai tiek prisiskaičiau apie tuos RROD tai laikysiu ant stalo, kur nėra dulkių, horizontaliai.. žaisiu gal po kelias h į dieną ;) O tai kaip dėl to DVD-Rom'o čia ne tas kur sunkiai ir brangiai flashinasi, o paprastas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu zaisk su tuo boxu keik tik nori... as pvz buvau palikes boxa ~36h ijungta-viskas ore.Svarbu neuzkimsk apatines angos,pro ten oras isiurbiamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano x deze 2006-12 kazkurios dienos <_< losiu jau ~4men kiek tik noriu, laikau dazniausia ant stalo ir jokio rr dar negavau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau visus metus lošiu kiek noriu jokio rrod nėr (konsolė 06 12 menesio.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pas pardaveja pas kury greiciausiai pirksiu x360 DVD-ROM'as pagal sita paveiksleli: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/dvd...itachi-benq.jpg yra Hitachi-LG GDR-3120L (vidurinis) ar cia ne tas kur flashinasi brangiai hitachi 0079FL ar kaip ten jis? Ir dar vienas klausimas... tas X360 pagamintas 2006-11-23 ar didelė tikimybė kad pasigaus RROD? Ačiū. :D

2006? gal 2007? jei budu 2007 tai tikrai butu tas v79 :D bet 2006 metu,tai ne didele tikimybe kad bus tas sunkiai flashinamas DVD Romas. P.s. ta dvd roma ne tik flashinti reikia,bet ir chipuoti.

Redagavo Plaladin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu zaisk su tuo boxu keik tik nori... as pvz buvau palikes boxa ~36h ijungta-viskas ore.Svarbu neuzkimsk apatines angos,pro ten oras isiurbiamas.

Hm, kokia anga? per vidurį jo pas mane kompaktų dėžutės padėtos, sukelti jį nuo žemės.

O dėl dulkių rašė, tai ant jo būna dulkių bet nuvalau, nėra tokios vietos kad nebūtų dulkių :D Visada prisėda vistiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, kokia anga? per vidurį jo pas mane kompaktų dėžutės padėtos, sukelti jį nuo žemės.

O dėl dulkių rašė, tai ant jo būna dulkių bet nuvalau, nėra tokios vietos kad nebūtų dulkių :D Visada prisėda vistiek.

nu ne anga,bet pastacius boxa vertikaliai,tai tas pagrindas ant kurio jis stovi yra ta "anga".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ne anga,bet pastacius boxa vertikaliai,tai tas pagrindas ant kurio jis stovi yra ta "anga".

Kaip pagrindas gali būti anga? :D Anga yra atviras tarpas, skylė, tai kaip pagrindas gali būti tuščia vieta? :D Bet turbūt dėl to ir paėmei į kabutes... :) Tikriausiai turi omeny, kad pastačius vertikaliai, uždengiama viena iš šoninių angų, pro kurią cirkuliuoja oras?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnai zmogui del ROM'o nieks taip ir neatsaket ziuriu. 2006m tikrai dar nebus 79 hitachi. Pirk drasiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnai zmogui del ROM'o nieks taip ir neatsaket ziuriu. 2006m tikrai dar nebus 79 hitachi. Pirk drasiai :)

Aciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.