Edgaras78

MotorStorm Pacific Rift

Rekomenduojami pranešimai

Na ten ne isgeimo o CGI , kitas dalykas gerai kad idejo yvairoves. Tikekimes kad trasu bus dagiau negu pirmoj daly.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ko tikimes? Gal 2 player mode? ;)

Ko taip nuvertini game, bus 4 player modas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jai zadi laukt iki 08 pabaigos, tai gal ir nebeverta pirkt pirmos dalies, bet seip motorstorm skelbimose vienas is pigiausiu zaidimu ant ps3. Sony sake kad motorstorm 2 bus 16trasu, online patemps 16snukiu, nauja klase MOnsters truckai na ir svarbiausia 4 zaidejai gales lost ant teliko motorstorma, ko ir truko pirmoje dalyje. seip ka jau sake sony tai visai neblogai skamba, manau gausis tikrai geriau uz pirma dali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau zaidimas isliks toks puikus kaip kad pirma dalis, pakeista aplinka tikrai sauni ideja + Monstertruck'u kategorija.

Kaip ir zadejo ides balu ko truko pirmojoje dalyje, smagu bus pasitaskyti purslais.

Online mode up to 16 people. Tikrai saunu, lauksim tolimesniu naujienu...

Ar jau yra isbandziusiu demo versija? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jau spėjau išbandyti demo versiją, na vieno žaidėjo režime nerealus jausmas iš tikrųjų, kai susilieja greitis, vaizdas ir muzika:)

Demo versijoje galima rinktis iš 3 transporto priemonių (motociklas, rally car ir monster car)

Dviejų žaidėjų režimas ne taip įspūdingai atrodo kaip vieno, nes nebėra tokio malonumo lekiant, nes vaizdas tampa mažesnis, garsai iš abiejų valdomų objektų sklinda ir greičio prasme žaidimas nebe toks kaip vieno žaidėjo režime. O šeip net mąstau įsigyti vėliau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

crash'ai labai ispudingi, nerealus jausmas prasokt pro skeveldras kokio uzsivertusio buggy car'o, greicio jausmas taipogi jauciasi labai, o monstertruckam ner lygiu.. :) laukiam!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is kur demo gavot usa ir eu pstore nera :/

sony nusiunte i email'us laiskus su kodais, kuriuos panaudojant galima atsisiusti demo versija. Pasitikrink EU account'o email'a.

p.s. siunte ne kiekvienam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ziuriu apmirusi tema, arba niekas neisigijo motorstorm 2, arba visi isijaute ranga kelia online :)

Seip zaidimas tikrai geresnis uz pirmaji. Patiko patobulintas online, kur gali pasirinkti ranked game kur keli savo reitinga ir casual game kur seip ant bajerio ateini palosti nenoredamas pakenkti savo reitingui. Tai pat visas atradimas zaidimo daug greiciau veikia, seniau, kas losdavo, zino kad prisijungdavai i serva ir laukti reikedavo 5minutes kol chebra lenktyniauti baigs, na o dabar automatiskai atranda, ir dazniausiai lenktyniauja 12zmoniu. Jai zmogus padaro Quit the game jam ranga numusa dvigubai nei tu butum atvazeves paskutinis. Ir labia gerai kad ranked viskas yra senaiu nervindavo God ranga turintis zmones, galedavbai pamirsti prizine vieta kai susirinkdavo kokie 6 godai :mml: dabar vienodo pajagumo zmones surenka. Visas online tikrai isbaigtas.

del sigle rezimo tai nieko naujo, lenktyniauju jame tik kai tingiu online losti ar kai reikia apsilti, beabejones skatina ijungti single player ir trofejai :wacko:

zaidimo grafika pagerejusi, trasos tapo didesnes, daugiau jose spalvu, bet crash animacijos man pasirode kad suprastejo. Na bet kai lenktyniauji online, stengies ju isvengti :mml: Nepatiko tik kad susiko ATV jie kazkokie prasti sitoi dali, su ajis vazioti tolygu savizudybei, nestabilus aparatai, pirmoje dalyje geresni buvo. Taciau mocai sicia patobuljeo, daug lengviau valdosi nei pirmajame motorstorme. Na o kitu masinu valdymas kaip ir nepakito, bent jau as nepastebejau.

p.s gal gal turi motorstorma jau isigijes? reiketu online uzlosti, su lietuviais visiven smagiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal cia man tik taip atrodo bet paloses demuske visiskai antra dalim nesusizavejau,reikia avariju graziu,prasom burnout paradise,smelio ir keturraciu,yra pure,grafika,fizika ,na tikrai nieko nenustebina jau,nzn man tikrai nieko gero si nauja dalis,tai gerai kad ir pirmosios nelosiau :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal cia man tik taip atrodo bet paloses demuske visiskai antra dalim nesusizavejau,reikia avariju graziu,prasom burnout paradise,smelio ir keturraciu,yra pure,grafika,fizika ,na tikrai nieko nenustebina jau,nzn man tikrai nieko gero si nauja dalis,tai gerai kad ir pirmosios nelosiau :wacko:

Burnautas geras losiant vienam,o jo online uzknisa. Esu prates prie tradiciniu online lenktyniu kur yra trasa ir kas geriau vazioja tas laimi. O burnaute reikia i mepa ziureti kad nenuklystum nuo kelio. turi savo galvoi visa miesta atsiminti. pasuki ne ten ir jau gali dziaugtis paskutine vieta. Pure nezinau manes jis nesuzavejo, paprasciausia atv ofroad fury kopija plius su visiems igrisusiu unreal engine 3 :) Na Motorstorm tai tradicines arkadines lenktynes su dideliom trasom, geru online, ir ivairiu masinu pasirinkimu. Nori lekti su fura prasom, nori monster truck prasom. Neapsiriboja tik lengvaisiais automobiliais ir keturraciais. Plius motorstormo jau parduota milijonas kopiju, tad online tikrai neapmirs, nes zaidimas garantuoju ateiti bus pakuotese kartu su ps3. Na o pure manau jau sianden online apmires. ziurint i isliekamaja verte Motorstorm laimi pries pure. Na nezinau ar pure palaiko 4 zaideju split screna, bet burnautas tikrai to nepalaiko, taigi ir vel pliusas motorstormui. Mano manimu motorstorm 2 yra vienos is geriausiu arkadiniu lenktyniu zaidimu rinkoje. Viskas ko reikai is lenktyniu daug drasu, ivairios masinos, online ir split screen jame yra.

Jai nori gero single player renkiesi burnaut paradise, na o jai nori gero multiplaer renkiesi motorstorm2. Nemanau kad vertetu lyginti burnauta su Pure ar Baja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki!

Primusai, ot paloshiam online M2 kartu! Kaip tik ieskau draugu su kuriais galima butu pora partiju sulosti.

pridek mane prie PSN draugu, mano nikas: konnichi

Tik siuo metu truputi sirguliuoju, o siaip tai tikrai losčiau! Tai va, greit pasveikstu ir primyn varom!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.