irmis

Vaizdas ne per visą ekraną

Rekomenduojami pranešimai

ar tai galima pataisyt?

Ta prasme jis lyg ir "per visą ekraną",bet vaizdas kvadratinis,o kineskopo ktaštai trūputi suapvalinti ir kraštai lieka juodi.Be to vaizdas šiek tiek pasvires įkairę.

Beje tas pats ir žiūrint per monitorių.Vaizdas nesiekia kraštų iš visų pusių.Tik jis nebepasviręs.

Nuo ko čia priklauso ir kaip su tuo kovot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daugiau papasakok, kox zaidimas, regionas, konsole? [PAL/NTSC]?

ar senas cipas, ar senas telikas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakai pasvires vaizdas,gal telikas labai senas kad krastai suapvalinti :D

zinai prisiminiau senus laikus,va pas senus senus telikus lempinius dar budavo is galo teliko tokie reguliavimai kampui,pasvirimui ir pan,na kaip dabar pas monitorius,bet kad teliko vaizdas pasvirtu tai nzn,o kad ne per visas tai greiciausiai NTSC cia taip rodo ir tiek,koks skirtumas,svarbu kad gerai rodo ir gerai,zaisk :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na telikas ,kaip telikas,nei lempinis,nei plazminis.Tiesiog,gal tik pastatytas ne pagal gulsščiuką :?

Čia pabandžiau įmest nuotrauką.Galbus aiškiau apie ką kalbu.Manau,kad matysis,jog vaizdas yra pasviręs į kairę.O ir šiaip visas paneštas irgi į kairę

Nuotrauka

Čipo nustatymuose yra galimybė pastumti vaizdą Y ašyes atžvilgiu.O ką daryt su X?

O gal čia meistras kreivarankis buvo ir nuvarė vaizdą "na levo"? :roll:

Telikas Samsung(kažkoks) PS2 PAL.grajus Tekken5 NTFS.Beje jei vaizdas ir PALinis tai tas kreivumas dar labiau pastebimas ypač .kai žaidimas ne tamsus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nematau kame cia problema ? viskas normaliai atrodo,kad ten biski pasvires tai cia ... na ir kas,pas mane kampai biski islinke buna kartais na ir kas,as kai zaidziu tai tikrai nepastebiu nei kampu nei nieko,siaip nereik noret stebuklu,as va ant savo samsungo irgi nepykstu,visad turiu po ranka nemaza magneta kad pataisyt ekrano spalvas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip tas tv rodo lentele, kuria rodo pasibaigus transliacijai? Arba iAR viskas tiesu? Arba matytusi ijungus teletexta. Dar pabandyk sumazinti vaizdo ryskuma.

Siaip naujesni tv derinasi per service menu. Norint ten patekt reikia susirast info ,kaip siame tv taip padaroma. Samsung kombinaciju nepamenu. TV Ijungimo metu reikia laikyti nuspaudus keleta mygtuku ant distancinio ar tv valdymo. Is service menu derinasi vaizdo istampymai , spalvos ir pns.

Jei labai nepatinka vaizdas,geriausia kreipkis i tv meistrus. Dar priderinsi ko nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

magnetas... prajuokinai... as ir naudoju toki ant savo seno senuciuko TAURO :):):):)

nezinau apie senuka taura bet man ji jau teke naudot ir dabar paskutiniu metu jau daznokai ant mano samsungo,jis na kokiu 5 metu,tai tikrai nesenas,bet visokie stiprakai po juo deti ji vargsa iskankino jau visai,bet rodo graziai ir visa kita tik va reaguoja i po juo stovinti namu kina,kaip nekeista bet reaguoja, vargsas mano samsungas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi turiu taura! bet jam daugiau metu negu man ;) . kai ijungi tv ir ps2 1 min buna raudonos juostos ;) o kai apsila tai buna kazkokios juostos todel gali lost tik lb sviesius geimus kaip WWE SM VS R tik tada ju nelabai matos o jei koks GTA VCS ar Gta SA tai neikaip neimanoma palost.... ;) jau zinau kad jokios programos nepades nes pac tv senas kaip minejau. ir pas mane ant visu geimu kaireje ir kaires virsuje viskas OK bet desineja ir apacioje 1cm mazdaug juoda... ir nesvarbu ar PAL ar NTSC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra keiskit telikus, o tai iki PS3 tex ir pasvajoti... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as po 6 metu pirksiu ps3 ;) nes db mzdg ps2 konsolei praejo kol galejau ipirkt. o tada tai ps3 geimu bus kaip prisikta ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai apacioje juoda linija plati lygi,suspaudzia per ta linija y mazesny plota zaidimo vaizda ka daryt?

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.