krururaras

clean cd erroras

Rekomenduojami pranešimai

Na dekuj, paguodej:)

o sita, tu persiflashinai - tai taprasme, kad i naujesny fw, ar tiesiog tapati kazka padarej?

bo mano netaip ir senai flashintas kai pagalvoju, pries 3-4men,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano flashintas pries metus ir kolkas nebuvo kad nepasileistu zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesvarbu kada flesintas svarbu i koke firemware ir ar viskas gerai padaryta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada reik nesti xboxa zmonem kas flashina ir moket litus kad perrasytu, nes cia tas pats kas i nauja konsole irasyt.

draugas tai pas edma flashino, gal jis antra karta pigiau padarys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas EDMA visiems playmanija ūzeriams 70Lt flashinimas, senesniems DVD-ROM, manau jau to hitachi v79 nebus tokia kaina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha tegul nesa... seip jei turi cipseta kiek supratau samsungas tj gali ir pats nusiflesint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne mano boxas, pats nelysiu. o tas v79 man atrodo 250lt kainavo. ten mano kita xboxa nese kol manes lietuvoj nebuvo. sake kad lituot reikejo dvdroma.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai džiaugiuosi, kad pats negavau Hitachi v79, nes pats čipuot nebūčiau pasiryžęs

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

idomu ar v79 sunkiau uzbanint? gal kai drive'as kitas, ne taip lengvai atkasa.

nors cia nuo zaidimo stealth pacho turbut priklauso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku priklauso ir nuo zaidimo, ar gerai sutvarkytas bet kazkiek ir nuo drive priklauso nes su benq kaip sakiau mazai kad banus turi o su hitachi senesnem versijom daug kad apie 79nzn nes ja neseniai det pradejo dar..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

90% uztikrintas, kad jokie cia firmwarai nepades.neskaito disku del hardwaro problemu.Esu pora kartu ilindes del smalsumo i xbox360 vidu ir likau nemaloniai nustebintas hardwaro kokybe-iki sony konsoliu oi kaip toli!! labai jau ten viskas popigiai ir kaip su kirviu padaryta. Dvd romai tai piguva totali.clean cd errorai ten, manau dazniausiai,metami kai lazeris nenuskaito del savo emisijos silpnejimo, nors ten lazeriukai imesti tai tikrai netobuliausi.(Tvarkydavau savu laiku dvd grotuvus tai truputi gaudausi).Beda ta kad netaip juos lengva rasti kuom pakeisti.Jei yra testeris po ranka ir nors menki igudziai elektronikoje galima pabandyti ji pakalibruoti.Tik atsargiai, nes galima ir visai ji numarinti!googlas cia tikrai pades..imetu pirma po ranka pasitaikiusi lazerio kalibravimo manuala.

XBOX_360_POT_CALIBRATION_V1_1_.0_by_Moda.pdf

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aciu aciu,

bet padandysiu dar kelis naujus geimus isirasyt,jeigu neis,tada bus aisku kad tikrai kazkas blogai,

tai nesiu dimai,

nes pats su savo kreivom rankom tikrai pagal pdf`a ta kur davej nedrysiu taisyt,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip nesuprantu kaip gali but su lazeriu blogai, jegu senus geimus blogai skaito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.