krururaras

clean cd erroras

Rekomenduojami pranešimai

as ir taip manau jei su lazeriu beda visiem ta pati mestu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as vis delto neatmesciau versijos,kad tai vis delto pirmas lazerio silpnejimo etapas!Esme yra tame, kad originalus diskai irasomi matriciniu(pramoniniu) budu ir juos nuskaityti zymiai lengviau(juos nuskaito ir gerokai pavarge lazeriukai).Kai konsole buna nulauziama pradedam kisti visokiausius diskus, kurios rasome isdeginimo budu savo kompuose esanciais irenginiais, kurie beje irgi silpsta ir pradinuose etapuose isdegina kompaktu pavirsiuje geras duobutes, o po to silpneja.Ar tik nenaudoji to paties kepimo irenginio savo diskams irasyneti?pabandyk su kiti ir ant leciausio greicio(tada pavirsius irgi geriau isiraso).Be to pabandyk ne tik werbatim, bet ir kokius nors TDK, pastebejau,kad juos paleidzia visai nusilpe lazeriai.O firmwaras negali atpazinti ar pas tave diskas naujas ar senas-stebuklu nebuna!(nebent tavo senieji diskai originalus ir matriciniai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tj tu gali paaiskint kodel jis gerai skaito senus piratinius o nauju jau nebe? cia del lazerio ir firemware problemos duodu 50 ant 50 nes sakau pa smane daug geimu neidavo mesdavo unreadeble arba tiesog kad idekite diska i xbox konsole persiflesinau ir viskas gerai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi tas pats meta error ir galiu pasakyti kad firmware irgi kazkur metu senumo .

as pastebejau kad itariu beda atsirado nuo nauju geimu ir prie ju paleidziamu pataisu kai paleidi pirma kart nauja geima

bent man viskas prasidejo nuo Devil May Cry 4 o pribaige Viking Battle For Asgard po jo nebeskaito nei paradiso nei kitu gana svieziu geimu o senus skaito pe problemos

gal kas turit minciu ar cia firmware kaltas ar lazeris dvese jai taip kas juos keicia

xbox ijungiu gan retai (tikrai nesitiki kad lazeris )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ir 1 metu senumo firmaware, hitachi romas ,bet problemu jokiu, turiu ir seniausius ir naujausius zaidimus, viskas veikia puikiai, speju kad lazeris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jeigu moki persiflesint gali pabandyt o jei ne nesk meistrui sutvarkys nesvarbu ar lazeris ar firemware :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau jei pas zmogu tokios problemos, tai geriau nesukt galvos, nunest meistrui tai jis ir lazeri pakalibruos ir tuo paciu fw atnaujins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va perpuciau firmware deje bet nepadejo ir lazeri nuvalius niekas nepakito , itariu lazeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dbr kaskas mano boxui uzejo pradejo sakityt vel visus diskus buvo mano cod 4 ziauriai suvarytas belekiek subraizymu niekiap nepasileido pabandziau ant druniaus idet viskas veikai su draugeliu losem jokiu clean cd bet tik palosiu army of two ir ismeta vel clean cd :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.