Depeshas

Izeminimas

Rekomenduojami pranešimai

Kodel kaip gide rasoma, flashinant xboxa reikia xboxa sujungt su pc variniu laidu ir dar paskui kad tas varinis laidas butu prijungtas prie izeminimo?;) izeminimas kaip suprantu nuo zaibu apsaugo ar nuo elektros kruvio suoliu, tai nesuprantu kam to reikia? jeigu man visada xboxas ir pc normaliai veikia ir nebuna jokiu zaibu nei elektros suoliu tai kam tas izeminimas? nes gi juos sujungus jie vistiek abu atskirai ikisami i savo atskirus maitinimus, tai irgi neturetu buti jokiu elektros suoliu -_- paaiskinkit vienu zodziu. ir jeigu pas mane prailgintojas pvz raso kad su izeminimu, tai cia reiskias kad jeigu as i ji jungsiu viska tai viskas ok bus? kaip jus patys daret kurie patys flashinotes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu taip, bet i mano klausimus neatsakei:)

Ne į temą

Nes nezinau atsakymu i juos -_-. Tiesiog mano patarimas, jei nebandes flashint tai ir nebandyt ;);)
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasakiai jei nebandes ir nebandyk tas kas uzsiima irgi kazkada pirma kart bande tj visvien jei biski nusimanai gali bandyt koks drive?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm, nu kaip savo x'a flesinau i benq ixtream 1.4.1 tai sujungiau su pc korpusu bet kaip kitu ,flesinau tai nea. bet ce nematau reiksmes, gal tiesiok taip ,kad va nuo kokiu elektros suoliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visada buna pirmas kartas:) ir siaip, noretusi kad atsakytu tas kuris zino. hitachi pas mane.

Redagavo Depeshas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visada buna pirmas kartas:) ir siaip, noretusi kad atsakytu tas kuris zino. hitachi pas mane.

Gal dar Hitachi v79?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios datos xboxas?

2006-6menesio -_- versijos dar nezinau, dabar ardau xboxa ir neuzilgo jau dasikasiu iki dvd romo:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blyn nesamone, is tu sesiu varztu sesiakampiu kur atsukt reik, atsisuka tik vienas:) o kitiems atrodo lyg galvute per maza butu, nesamone kazkokia, o didesne galvute jau per didele <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal blogai istatei arba blogai istates sukai ir "nuzyndei" parasyk i skype: vytautasxp man jei toks drive kaip mano padesiu nuflesint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.