Zygisss

PSP PROGRAMOS

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.. norejau paklausti kas zinot is kur galima parsisiusti kokiu nors programu ant psp fat.. ir dar gal zinot ar keiciasi veidai ant psp.. jai galit patarti parasykit cia ar skype "sraigiussnieckus"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siustis sy bei ta gali is www.psp-hacks.com o pirkti www.dealextreme.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm seip LABAI naudingu programu ant psp nera mano manymu... nu nebent ivairus emu kad pvz eim\tu java zaidimai ar pan... o siaip tai keiciasi dangteliai IR yra kokybiski logitech lygtais firmos lipdukai ar kitokios firmos nu nzn kad kokybiski priklijuoji ir gyveni ;) o tas puslapis dealexreme gam geras ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ebay, dealextreme. lietuvoj vargu ar rasi... nebent juoda faceplate'a ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm seip LABAI naudingu programu ant psp nera mano manymu... nu nebent ivairus emu kad pvz eim\tu java zaidimai ar pan... o siaip tai keiciasi dangteliai IR yra kokybiski logitech lygtais firmos lipdukai ar kitokios firmos nu nzn kad kokybiski priklijuoji ir gyveni ;) o tas puslapis dealexreme gam geras ;)

Yra pvz pdf reader, irda ir wifi programos skirtos apsikeisti failams, yvairus manager'iai leidziantis redaguosit failus ir.t.t.

Mano pagrindiniai lankomi puslapiai ir naujienos ir programos...

http://pspupdates.qj.net/

http://www.psp-hacks.com/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir man padejot aciu <_<

o dar kur sugrust tas programas???? gal galit greita iparasyt reiktu snd per skype :juozapux arba cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaikurias programas per recovery->plugins reikia aktyvuoti aprasymas kaip paleisti buna beveik visada readme.txt arba instaliation.txt atsidaryk ten bus aprasyta ka reikia daryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.