no0ne

Del streaminimo programos.

Rekomenduojami pranešimai

Streamina TVersity mkv laisvai, bet mano netas per lėtas, kad transcodinti tokius failus, tai naudoju XenonMKV ir susikonvertinu į MPEG4 labai greitai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o prie ko cia netas jei viska daro kompas?

jungi i viena tinkla xbox ir pc ir jokio neto nereikia

Redagavo WirmiS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Streamina TVersity mkv laisvai, bet mano netas per lėtas, kad transcodinti tokius failus, tai naudoju XenonMKV ir susikonvertinu į MPEG4 labai greitai.

xenonMKV geriau uz GOTsent kur cia buvo gidas playmanijoj?

o prie ko cia netas jei viska daro kompas?

jungi i viena tinkla xbox ir pc ir jokio neto nereikia

aciu uz geras programas :) beto gal gali(galIT) pasakyt ar man pvz normaliai streamintu HD (720p arba 1080p) video is kompo (kuris paveza 720p normaliai, o 1080p lagina)? nes jeigu tokiu normaliai neperstumtu tai, nelabai toks didelis reikalas ir rasytis sitas programas.. na aisku nesakau: gal jos geriau negu WMP11 streamina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xenonMKV geriau uz GOTsent kur cia buvo gidas playmanijoj?

aciu uz geras programas :D beto gal gali(galIT) pasakyt ar man pvz normaliai streamintu HD (720p arba 1080p) video is kompo (kuris paveza 720p normaliai, o 1080p lagina)? nes jeigu tokiu normaliai neperstumtu tai, nelabai toks didelis reikalas ir rasytis sitas programas.. na aisku nesakau: gal jos geriau negu WMP11 streamina

1080p ... koks bitreitas? pagal mane su 100mbps tu 1080p sunkiai patempsi .. 100mbps = ~12MB/s max (realiai maziau) o 1080p buna 20+ MB/s aishku priklauso nuo formato ir kokybes. Deja xbox gigabitinio LAN neturi.

Kitas dalykas jei pas tave transcodina tarkim MKV ar dar koki tai formata ... CPU koks - gali CPU nepavezti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau programa. ta TVersity. neblgai stremina, ebt pas mane labai apkrauna kompa, net ir paprastu failu ziurejimas.. hd patempia bet gan daznai sustoja pakraut...

pc mano slabnas:

Operacinė sistema Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail)

Data 2009-03-18

Laikas 16:35

--------[ Suvestinė ]---------------------------------------------------------------------------------------------------

Kompiuteris:

Operacinė sistema Microsoft Windows XP Professional

OS atnaujinimų paketas (Service Pack) Service Pack 3

DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Pagrindinė plokštė:

CPU tipas AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+

Pagrindinės plokštės pavadinimas MSI K8N Neo2 Series (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Pagrindinės plokštės mikroschemų rinkinys (chipset)nVIDIA nForce3 250Gb/Ultra, AMD Hammer

Operatyvioji atmintis 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Vaizdas:

Vaizdo plokštė NVIDIA GeForce 6600 (256 MB)

3D spartintuvas nVIDIA GeForce 6600 AGP

Kietasis diskas Maxtor 6L200M0 (200 GB, 7200 RPM, SATA)

Kietasis diskas WDC WD2500JD-00HBB0 (232 GB, IDE)

bet MAZDAUG uztenka kad naudot sita programa...

o seip tai tiem kurie turi BENT dual-core kompus tai cia ideali programa ir tikrai ja rekomenduoju.... damn net flash video galima ziuret per xboxa :notworthy:

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.