OutSider

Dynasty Warriors 6

Rekomenduojami pranešimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau baigiu siust, bet kogero net neisirasysiu. Bent jau ratio BCG pasikelsiu ;]

Tai kad yra LM ir torrent.lt...

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip yra tokia tema "Sony žaidimai", nu bet tu čia ant xbox360, nu tai..

Tikrai kasnors galėtumėt įspūdžius parašyti.

Geimas daugumose saituose labai mažai vertinamas, bet tik "VIEN DĖL TO", kad jis tipo "repetetive"(pasikartojantis), kaip ir kitos dalys, tai kas dar nėra bandę nė vienos DW dalies tai tikrai patarčiau pabandyti, nes čia jau tikrai "išskirtinis" game su "išskirtine forumle (:

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu is sito zaidimo zymei daigiau tikejausi nei gawau ... bet kadangi esu uzkietejas jo fanas kalu nekreipdamas demesio kad 2 pagrindinei weikejo kuriu laukiau neturi musou mode ... grafikos tikraj pagerejos ir kelios idomios dadetos zaidime galimybes kjp plaukti,isdauzyti wartus ar tj lipti kopeciom. Renbu systemas tikraj geraj pakeicia ankstesnius kombo, didelis weikeju pasikeitimas kas kaikuriem tikraj i gera isejo .Musou atackos irgi turi daugiau naudos sitoje dalyje nei akstesnesi nes laikant B mygtuka daro pastowius sustiprintus kombo. Sioje dalyje Arklys yra "Vital" su arkleis chaos mode pastiprintus weikejus kjp liu bei brolius galima nupisti is 3 chagre. Lu bu kjp wisada nesweikas padaras su kuriuo didziausias malonumas zaisti imanoma pereiti chaos Kas labiausei nustebino sitoje dalyje tj arceres nes yra tikros nesweikos zudimo masinos ^^ Taigi zaidimas tikraj yra daug patobulejas kas suteikia nauju pojuciu ji zaidziant ir didesni malonuma ^^ gaila kad xboxlive neina jo :)((

Uzkieteja sio zaidimo fanai gali but nusivyle kad yra mazokai lygiu ir daugelis weikeju neturi sawo musou mode tokie kjp : sun ce,sun quan, CAO PI ;(( and etc. tjp pat buwo iskirpti 7 weikejai .. kuriuos tikekimes lajkuj ainant wisgi sugalwos ikelti i xboxmarket kjp update^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nėra čia ko stebėtis, tokia yra KOEI taktika.

Pirmiausia jie išleidžia "nepilną" žaidimą, kuris gali pasirodyti, kad per mažai pribombasų turi, bet vėliau jie išleidžia papildymą "Xtreme Legends", kuriame yra daugiau charatkterių, itemų, ginklų, mepų ir dar dažniausiai keli nauji "mode".

Tad, mano manymu jei kas žada pirkti tegu sulaukia "Xtreme Legends" .. arba gali būti, kad reikės dviejų diskų (jei pirmo neturėsit, galėsit tik žaisti tai kas naujo atsirado papildyme).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm apie dynasty warrioro extreeme legends kolkas nesu net girdejas O.o cia ne su samurai warriors maisai ? kuris iseina sita menesi :D

Redagavo giedryfascer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesakiau, kad jie jau paskelbė, kad ant DW6 bus extreme legends, bet čia jau "common knowledge" tiems kas myli KOEI žaidimus. Gi kiekviena Samurai Warriors bei Dynasty Warriors dalis turi po Extreme Legends dalį, taip pat kartais turi ir "Empires" papildymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tipo kasnors kito, ne Xtreme Legends?

Tu juokauji? Kasnors kito? Hahaha, KOEI nežino kas yra žodžiai "kažkas kitko".

Jie taip prisisiurbę prie savo tradicijų kad "ohoho" xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu o ka wisko gali buti gi jau keicia po biski geima ir gal wietoj extreem legendu des ubdeitus i marketa .... bent jau tjp tikiuosi nes manes nei tie extreem legend nei empire nesuzawejo ypac kad JP relyzas geimo zimei idomesnis ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei KOEI kažką keistų tai jau žiauriai nustebčiau, net supločiau prieš monitorių jiems, kad kažką bando keisti, bet kaip pats KOEI direktorius atsakė į klausimą kodėl geimai tokie monotoniški, tai:

"Mes nenorite per daug pakeisti "to", dėl ko tiek daug žmonių myli Dynasty Warriors"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu didelis gerbejas dynasty warriors zaidymu x)) zaidziau visus ishskyrus pirmaja ir shia dali. tikiuosi kada pazaist. ipsudingaj atrodo :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išsamesnės informacijos negu čia ieškok Sony žaidimai>ps3>dw6.

taip, aš taip pat šių žaidimų fanas, kadangi neturiu nei ps3 nei xbox360, teks lošti ant PC.. wo.. naujiena:

Dynasty Warriors 6 išeis ant PC. Woohoo

Tad man belieka laukti Warriors Orochi 2..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išsamesnės informacijos negu čia ieškok Sony žaidimai>ps3>dw6.

taip, aš taip pat šių žaidimų fanas, kadangi neturiu nei ps3 nei xbox360, teks lošti ant PC.. wo.. naujiena:

Dynasty Warriors 6 išeis ant PC. Woohoo

Tad man belieka laukti Warriors Orochi 2..

greitu metu turi pasirodyti empires :ph34r: laukiu nors dw6 nesenai isirasiau ;D nenoriu kurt naujos temos.. bet tesiog idomu kaip ten tas empire atrodys, gal domejajs? : )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.